- 21 Eylül 2017
- 2.818
- 6.997
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Sık sık çağırırlar, cat kapı gelirler diye korkuyoruz. Burda neler okuyoruz. Her hafta çağıranlar var ve bunu istemiyorlar. Aynı şekilde teyzem de çok sık görüşmek isteyebilir.Aynı sokakta yada aynı binada olmadıktan sonra neden sorun olsun
Hatta bence yakın olmak daha iyi gidersin bi kac saat oturur kalkarsın dıger turlu 1-2 hafta kalmak durumundasın
sorum şu: eşi kayınvalidesi ile aynı şehirde yaşayacağı için bir sıkıntı duyuyor mu ?
Bir süre karı koca aynı agızdan konusup müsait olmadıklarını belirtirlerse bu durum olmaz. Nasıl baslarsa öyle gider basta laf etselerde sonra alısırlar :) hersey eşte bitiyor zaten. İlk evlendıgımızde kayınvalidemler bir kere cat kapı gelmıslerdi eşim tatlı dille uyardı ve bi daha cat kapı gelmedılerSık sık çağırırlar, cat kapı gelirler diye korkuyoruz. Burda neler okuyoruz. Her hafta çağıranlar var ve bunu istemiyorlar. Aynı şekilde teyzem de çok sık görüşmek isteyebilir.
o zaman bence soruyu bi revize edin :) çünkü sanki şu an tüm potansiyel problem eşin ailesiymiş gibi :)Eşi kavga ettikleri zaman teyzemin doldurmasindan korkuyor. Çünkü teyzem gerçekten bunu yapıyor. Kuzenim de çoğu zaman uymuyorum ama bazen annemin gazına gelip olayları büyütüyorum diyor.
Ben anlatma annene diyorum ama çok üzüldüğü zaman dayanamıyor arıyormuş.
Uzakta olsa yakında olsa anlatması hata..Eşi kavga ettikleri zaman teyzemin doldurmasindan korkuyor. Çünkü teyzem gerçekten bunu yapıyor. Kuzenim de çoğu zaman uymuyorum ama bazen annemin gazına gelip olayları büyütüyorum diyor.
Esin ailesini sorun ediyor asıl olarak. Kuzenimin kendi ailesi ile ilgili kararlar kendi elinde. Şuan sorunumuz kuzenimin elinde olmayan tehlikelero zaman bence soruyu bi revize edin :) çünkü sanki şu an tüm potansiyel problem eşin ailesiymiş gibi :)
e tamam da daha farklı yerlerdeyken telefondan annesi gaza getiriyor, hele çocuk olup bakınca her gün görecek daha çok gaza getirmez mi ?Esin ailesini sorun ediyor asıl olarak. Kuzenimin kendi ailesi ile ilgili kararlar kendi elinde. Şuan sorunumuz kuzenimin elinde olmayan tehlikeler
Bunu okuduktan sonra diyorum ki aynı şehirde yaşamasınlar. Çünkü uzaktayken bile bunlar oluyorsa yakınlaşınca bunları 4 e 5 e çarpsın öyle düşünsün.Eşi kavga ettikleri zaman teyzemin doldurmasindan korkuyor. Çünkü teyzem gerçekten bunu yapıyor. Kuzenim de çoğu zaman uymuyorum ama bazen annemin gazına gelip olayları büyütüyorum diyor.
Hergün mü uğruyorKayinvalidem alt katim da Annem de bir saat uzaklıkta oturuyor valla kayinvalidemin zararindan cok yararı oluyor 20 aylık oğlum var acil isim olduğumda direk bırakıp gidiyorum karışmaz laf etmez allah bozmasın ne alırsa fazla fazla alır bana da verir cat kapı da gelmez gündüz bir kere çıkar torununu sever alır aşağı iner bana gore güzel bişey ama anlasabiliyorsaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?