Kuzenim intahar etmiş

yok cnm teyzem biraz zorlamış ama ben hayatta gitmem demiş inatlaşmıyo teyzemde neyapsın korkuyo bişey var zannediyo sanki ne varsa psikologda

valla bak işte o çok büyük bir hata olur. Zorlayıp götürmeleri lazım yoksa bir dahaki sefer Allah korusun başarılı olursa keşke götürseydim der ben sana söyliyim. Sonuçta intihar depresyon hastalığının bir sonucudur öyle kız meselesi falan asıl sebep bunlar değil anladın mı? Depresyon da terapi ve ilaçla tedavi edilir. Ayrıca psikolog ilaç veremez psikiyatriste götürmeleri lazım.

Teyzen oğlunu kolundan tutp götüremiyorsa en azından kendi randevu alsın gidip ne yapması gerektiği hakkında danışsın.

bizde de vardı aynı sebepten evden kaçan bi çılgın bu yaşlar çok deli oluyolar Allah korumuş geçmiş olsun.

seloşum benim eşim sağlıkçı biliyorum ilaçla değildi onun dertleşmesi lazım problemlerini anlatması lazım fikirler alması lazım ama gitmiyo zaten drlar demişki fazla zorlamaya gerek yok zaten okadar gerekte yok çok pişman olduğu belli demişler zaten bilekleri kesip kanları görünce çok korkmuş bide alleri sargılı ya çok acıyomuş geceleri filana yatamıyomuş acısından yapmaz daha utanıyo şimdi yaptıklarından zaten diyoki bi anlıktı abla artık umrumda değil hiç görüşmüyoruz daha diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…