- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
Kuzenim öğretmen. Ailesinin maddi durumu da kalburüstü. Çocukluğundan beri sevdiği biri vardı. Asgari ücretle çalışıyor bir fabrikada.
Ailesi başından beri karşı çıkıyordu. Bunlar gizlice nikah yapmış. Ayyuka çıkınca kız çocuğa gitti. Dün düğünleri vardı.
Düğüne hiçkimse gitmeyecek dendi.kıyametler koptu.ailesinden kimse gitmediği gibi kimsenin katılmasını da istemediler.
Ama nasıl yalnız bırakabilirdim gittim mecburen .sanki olup biten benim suçummuş gibi Teyzem bana yükleniyor. Anneme de kızmış hızını alamayıp. Onunla görüşmeyecekmişim. Yoksa tüm münasebet kesilirmiş. Dünden beri sinirim bozuk. Arada kaldım. Ne yapardınız bu durumda?
Dogru yapmissiniz. Kimsenin ayibina ortak olmamissiniz. 2 gun sonra herkes barisir siz vicdan azabinizi cektiginizle kalirsiniz.Kuzenim öğretmen. Ailesinin maddi durumu da kalburüstü. Çocukluğundan beri sevdiği biri vardı. Asgari ücretle çalışıyor bir fabrikada.
Ailesi başından beri karşı çıkıyordu. Bunlar gizlice nikah yapmış. Ayyuka çıkınca kız çocuğa gitti. Dün düğünleri vardı.
Düğüne hiçkimse gitmeyecek dendi.kıyametler koptu.ailesinden kimse gitmediği gibi kimsenin katılmasını da istemediler.
Ama nasıl yalnız bırakabilirdim gittim mecburen .sanki olup biten benim suçummuş gibi Teyzem bana yükleniyor. Anneme de kızmış hızını alamayıp. Onunla görüşmeyecekmişim. Yoksa tüm münasebet kesilirmiş. Dünden beri sinirim bozuk. Arada kaldım. Ne yapardınız bu durumda?
En doğrusunu yapmışsınız, bu gibi durumlarda anne babaların tüm aileyi kısıtlama yoluna gitmesine kızıyorum, ne olursa olsun o sizin kuzeniniz, evlendiği adamın ailesine karşı boynu bükük kalmamalı.Kuzenim öğretmen. Ailesinin maddi durumu da kalburüstü. Çocukluğundan beri sevdiği biri vardı. Asgari ücretle çalışıyor bir fabrikada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?