Kuzenim kızının doğum gününe beni çağırmadı

sunflower

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
2.660
1.391
373
Kuzenimin bugün kızına doğum günü yapacağını öğrendim. Geçen sene de yapmıştı gitmiştim ama bu sene çağırmadı.
Bugün ortak bir tanıdığımızdan öğrendim. Geliyor musun diye sordular, haberim yok diyince kendimi gerçekten kötü hissettim.
Önce aramayı düşündüm neden çağırmadın diye sormak için, sonra da vazgeçtim sonuçta onun beni araması lazımdı.
Kırıldığımı anlamasını istiyorum ama o muhtemelen haberim yok sanıyor.
Sizce sitem dolu bir mesaj mı atsam, yoksa hiçbir şey demesem mi karar veremedim.

Sizi çağırmamasının bir sebebi olsa gerek.
Aranızda soğukluk mu vardı?
Farkında olmadan belki siz de onu kırdınız ve o da buna istinaden sizi çağırmamayı tercih etti.
Yoksa her şey yolundayken yapmaz kimse böyle bir şey herhalde.
Çünkü geçen yıl çağırmış.
Bence aranızda olan bitenleri bir düşünün önce.

Bence hiç oralı olma
umursamadıgını düşünsün emin ol sitem dolu bi msjdan daha cok dokunur bu ona:34:

Kuzenimin bugün kızına doğum günü yapacağını öğrendim. Geçen sene de yapmıştı gitmiştim ama bu sene çağırmadı.
Bugün ortak bir tanıdığımızdan öğrendim. Geliyor musun diye sordular, haberim yok diyince kendimi gerçekten kötü hissettim.
Önce aramayı düşündüm neden çağırmadın diye sormak için, sonra da vazgeçtim sonuçta onun beni araması lazımdı.
Sizce sitem dolu bir mesaj mı atsam, yoksa hiçbir şey demesem mi karar veremedim.

Muhtemelen bir önceki seneye nazaran daha küçük çaplı bir dogum günü planlamıştır.

Bence bir şey diyip mahçup etmeyin,
ki açıklaması da muhtemelen bu yönde olacaktır...

Sizi çağırmamasının bir sebebi olsa gerek.
Aranızda soğukluk mu vardı?
Farkında olmadan belki siz de onu kırdınız ve o da buna istinaden sizi çağırmamayı tercih etti.
Yoksa her şey yolundayken yapmaz kimse böyle bir şey herhalde.
Çünkü geçen yıl çağırmış.
Bence aranızda olan bitenleri bir düşünün önce.

Bilmiyorum ne düşündüğünü ama kırıcak bir durum olmadı.
Hatta biz kısa bir süre önce taşındık bir gün olsun açıp hayırlı olsun demedi.

Bence hiç oralı olma
umursamadıgını düşünsün emin ol sitem dolu bi msjdan daha cok dokunur bu ona:34:

aslında öyle düşündüm ama benim haberim olmadığımı biliyor yani umursamadığımı anlamayacak.
istiyorum ki yaptığı hatayı anlasın

[/QUOTE

bence çocuguna hediye al ve onu gördüğünde hediyeyi ver sen beni çağırmayı akıl edememişsin gerçi ama benim hediyem hazırdı de o zaten çok güzel cevap olur ona

Muhtemelen bir önceki seneye nazaran daha küçük çaplı bir dogum günü planlamıştır.

Bence bir şey diyip mahçup etmeyin,
ki açıklaması da muhtemelen bu yönde olacaktır...

öyle bir şey olsa annesi babasını çağırır benimde haberim olmazdı. çağırdığı insanlar uzaktan akrabalar, ben öz kuzeniyim. Uzaktan akrabaları çağırabildiğine göre küçük çaplı birşey değil.

bence çocuguna hediye al ve onu gördüğünde hediyeyi ver sen beni çağırmayı akıl edememişsin gerçi ama benim hediyem hazırdı de o zaten çok güzel cevap olur ona

Bilmiyorum çağırılmadığım bir yere gitmek de istemiyorum açıkçası

aslında öyle düşündüm ama benim haberim olmadığımı biliyor yani umursamadığımı anlamayacak.
istiyorum ki yaptığı hatayı anlasın
sana dogum gunune gelip gelmiyecegini soran kişi belki bahseder durumdan
birde illaki ortak görüştügünüz yakın es dost vardır dogum gününe katılcak olan onlardan duyma ihtimalin oldugunu bilir bence

demekki seninle ilgili bir problemi var...
ben herşeyin konuşulmasından yanayım yapım böyle benim sana öyle yapmak demek istemyiroum tabiki
ama ben olsam ya mesaj atardım yada arardım ama doğumgünü bitince...
doğumgününden önce tepkini belli edersen ay arıcaktım falan diyebilir...
birde ev için hayırlı olsuna gelmedi demişsiniz doğumgününüede çağırmamış belki bir şeyinize kırılmıştır birşey duymuştur belkide artık sizden hazetmiyordur kıskanıyordur... bir dürü sebep olabilir...
bunların hiçbirini konuşmadan bilemeyiz...
bence konuşun derdi neymiş öğrenin içiniz rahat olur en azından artık görüşmeyecekseniz bile nedenini öğrenmiş olursunuz...

sana dogum gunune gelip gelmiyecegini soran kişi belki bahseder durumdan
birde illaki ortak görüştügünüz yakın es dost vardır dogum gününe katılcak olan onlardan duyma ihtimalin oldugunu bilir bence

inşallah söylerler o da biraz utanır bilmiyorum.
birlikte büyüdüğün kuzenin seni bir yabancı gibi görünce kırılıyorsun gerçekten

demekki seninle ilgili bir problemi var...
ben herşeyin konuşulmasından yanayım yapım böyle benim sana öyle yapmak demek istemyiroum tabiki
ama ben olsam ya mesaj atardım yada arardım ama doğumgünü bitince...
doğumgününden önce tepkini belli edersen ay arıcaktım falan diyebilir...
birde ev için hayırlı olsuna gelmedi demişsiniz doğumgününüede çağırmamış belki bir şeyinize kırılmıştır birşey duymuştur belkide artık sizden hazetmiyordur kıskanıyordur... bir dürü sebep olabilir...
bunların hiçbirini konuşmadan bilemeyiz...
bence konuşun derdi neymiş öğrenin içiniz rahat olur en azından artık görüşmeyecekseniz bile nedenini öğrenmiş olursunuz...

bilmiyorum nedenini kendi içinde ne düşündüğünü. bi kaç hafta önce konuştuk bir konu hakkında normaldik kırılan insan böyle konuşmazdı, bir sorun olsa anlardım.
doğum günü bitsin konuşmak mantıklı

Ben doğum günümde olsa, kuzenlerimin veya her hangi bir yakınımin doğum gününde'de olsa, bir birimizi davet etmeyiz.
Bilen biliyor, gelmek isteyene herzaman kapımız acik.

Sizler her doğum gününde bir birinizi çağırıyorsaniz, sizi davet etmemesi garip.

Fakat cok kirilsamda, asla sormazdım neden cagirmadigini.
Bir sebebi olmalıki cagirmamiş..

Bu arada o bugün mesaji çoktan almıştır, beni cagirmadi dediğini. .

Belki arayip, sebebini açıklar..

Ben doğum günümde olsa, kuzenlerimin veya her hangi bir yakınımin doğum gününde'de olsa, bir birimizi davet etmeyiz.
Bilen biliyor, gelmek isteyene herzaman kapımız acik.

Sizler her doğum gününde bir birinizi çağırıyorsaniz, sizi davet etmemesi garip.

Fakat cok kirilsamda, asla sormazdım neden cagirmadigini.
Bir sebebi olmalıki cagirmamiş..

Bu arada o bugün mesaji çoktan almıştır, beni cagirmadi dediğini. .

Belki arayip, sebebini açıklar..

Bende onu düşünüyorum bugün söylediğim tanıdıklarım umarım söylerler kuzenime
Bilsin yani doğum gününden haberim olduğunu

Bencede hic hos degil, desemki kutlamadi cagirmadi... diyorsunuz ki uzak olan insanlari cagirdi, eee yani kutladi demek.

Sizin duydugunuzu veya duyacaginizi zaaten ögrenir o er gec.

Size hayirli olsuna gelmedigine göre kiskanclik fesatlik vardir.
bazen insanlar fesatlikdan yapiyorlar bunlari..

Benimde ayni sey basima geldi kardesim gibi olan kuzenim , ev aldim agizinin ucuyla bi ortamda hayirli olsun dedi mecburiyetten.

Bir gün tüm kuzenleri cagirmis bi beni cagirmamis, tesaadüfen aradim onu cagirmak icin bana hava atiyo sunlar bunlar var diye... sasirdim dedim beni cagirmak aklina gelmedi galiba, eee senin esin yaninda dedi.
Dedim birak da ona ben karar verim onu yanliz birakip birakmicama.

Bu arada ben yurtdisindayim sende 2-3 hafta ordayim bu sürede belki 5-10 kez görüsecegiz... ve bu arada bile fesatlik yapiyorlar.
Telde ararken tüm sene gayet iyiler canim cicim, bi gidiyorum hereks ayri bir havaya girio.

O yüzden hic birsey deme, birak o yaptigindan utansin...
Hediye vs de verme.
Hic orali olma, birsey derse biliyordum de gec, mesafeni de koy...cünkü gercek yüzünü görmüsün.

Bende onu düşünüyorum bugün söylediğim tanıdıklarım umarım söylerler kuzenime
Bilsin yani doğum gününden haberim olduğunu

Boş ver canım, tenezzül etmemen gerek.
Fakat, cok dert etiysen,

Bir ara fırsat bulduğunda, kendin şöyle diye bilirsin;

kuzenine mesela nhb fallan dersin, laf lafi dolandikdan sonra x den duymuştum, çocuğun doğum gününe geleceğini söylemişti,
Ehh nasil gecti dogum günü fallan dersin:))

Bencede hic hos degil, desemki kutlamadi cagirmadi... diyorsunuz ki uzak olan insanlari cagirdi, eee yani kutladi demek.

Sizin duydugunuzu veya duyacaginizi zaaten ögrenir o er gec.

Size hayirli olsuna gelmedigine göre kiskanclik fesatlik vardir.
bazen insanlar fesatlikdan yapiyorlar bunlari..

Benimde ayni sey basima geldi kardesim gibi olan kuzenim , ev aldim agizinin ucuyla bi ortamda hayirli olsun dedi mecburiyetten.

Bir gün tüm kuzenleri cagirmis bi beni cagirmamis, tesaadüfen aradim onu cagirmak icin bana hava atiyo sunlar bunlar var diye... sasirdim dedim beni cagirmak aklina gelmedi galiba, eee senin esin yaninda dedi.
Dedim birak da ona ben karar verim onu yanliz birakip birakmicama.

Bu arada ben yurtdisindayim sende 2-3 hafta ordayim bu sürede belki 5-10 kez görüsecegiz... ve bu arada bile fesatlik yapiyorlar.
Telde ararken tüm sene gayet iyiler canim cicim, bi gidiyorum hereks ayri bir havaya girio.

O yüzden hic birsey deme, birak o yaptigindan utansin...
Hediye vs de verme.
Hic orali olma, birsey derse biliyordum de gec, mesafeni de koy...cünkü gercek yüzünü görmüsün.

kuzenin canın diyosun ki biz evlenmeden önce çok yakındık birbirimize
arkadaşın yapsa belki bu kadar üzülmezsin, senin başına da gelmiş
bilmiyorum nedeni seninkiyle aynı mı kimsenin günahını almak istemem
işte umursamamak mı yoksa sitem dolu bir mesaj atmak mı gerekiyor
doğum günü bitsin bakacağım artık

Back
X