Kuzenim kuzenim kuzenim...

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar, kuzenimle yaklaşık 2 haftadır konuşmuyoruz.
Olayı özetlemeye çalışacağım..
2 hafta önce ona yazmıştım. ( yakınız. ikimizde birbirimize sık sık danışırız her konuda. birbirimize çok güveniriz. beraber büyüdük zaten. sadece karakter yapılarımız farklı. bunu da görmezden gelip, aman huyu böyle yapacak bi şey yok, diyerek yaşayıp gidiyoruz. )
Neyse konuya döneyim. Dediğim gibi 2 hafta önce ona yazmıştım. Mesajlarımı görmesine rağmen bana cevap vermedi. Tekrar yazdım tekrar cevap vermedi. En sonunda kızdım ve '' ben sana veririm bi daha cevap '' deyip yazmadım. O da yazmadı.
Sonrasında üzerinden bi kaç gün geçince annemi aramış. Beni sormuş. Ama beni aramadı. Bende o yüzden ona dönmedim.
Bana ne bi mesaj ne bi arama.. Annemi aramış yine ben uyurken. Uyandıktan sonra baktım bana ne bi mesaj ne bi arama yine..
O yüzden içimden gelmedi aramak. Aramadım yine.
Böyle böyle geçti günler. Resmen bi alakamız kalmadı yani. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. İnsan bi mesaj atmaz mı diye düşündüm. Böyle böyle uzaklaştım ondan. Ama şimdi doğum günü geldi. 2 gün sonra..
Doğum gününde yazmak istiyorum. Yani kesinlikle yazacağımda ne diyeceğimi bilemiyorum araya böyle bi şey girdiği için. Kafam karışık.
Hediye alacaktım sözde. Bu olaydan önce 1 aydır aklımdaydı. Ama şimdi alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Çünkü içimden gitmek gelmiyor yanına. Onun gelmesini bekliyorum. Yada istiyorum diyelim. Bilemiyorum kızlar kafam karmakarışık. Bana akıl verin. Nasıl yapsam ben bu işi ?

Büyütülcek bir mevzu değil yahu alın hediyesini verin güzelce kutlayın.. Ortada kavga yok birşey yok. Yalnız kalmak istemiştir belki biraz uzaklaşmak istemiştir.

Ben trip atacağıma madem kardeşim kadar yakın arar nedenini sorardım.

Kime cok deger verırsenız degersız sız olursunuz,ne arayın ne sorun ne gidin,sizi yok sayanı sizde yok sayın eni sonu arar yada gelir diye düşünüyorum..

Kızlar, kuzenimle yaklaşık 2 haftadır konuşmuyoruz.
Olayı özetlemeye çalışacağım..
2 hafta önce ona yazmıştım. ( yakınız. ikimizde birbirimize sık sık danışırız her konuda. birbirimize çok güveniriz. beraber büyüdük zaten. sadece karakter yapılarımız farklı. bunu da görmezden gelip, aman huyu böyle yapacak bi şey yok, diyerek yaşayıp gidiyoruz. )
Neyse konuya döneyim. Dediğim gibi 2 hafta önce ona yazmıştım. Mesajlarımı görmesine rağmen bana cevap vermedi. Tekrar yazdım tekrar cevap vermedi. En sonunda kızdım ve '' ben sana veririm bi daha cevap '' deyip yazmadım. O da yazmadı.
Sonrasında üzerinden bi kaç gün geçince annemi aramış. Beni sormuş. Ama beni aramadı. Bende o yüzden ona dönmedim.
Bana ne bi mesaj ne bi arama.. Annemi aramış yine ben uyurken. Uyandıktan sonra baktım bana ne bi mesaj ne bi arama yine..
O yüzden içimden gelmedi aramak. Aramadım yine.
Böyle böyle geçti günler. Resmen bi alakamız kalmadı yani. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. İnsan bi mesaj atmaz mı diye düşündüm. Böyle böyle uzaklaştım ondan. Ama şimdi doğum günü geldi. 2 gün sonra..
Doğum gününde yazmak istiyorum. Yani kesinlikle yazacağımda ne diyeceğimi bilemiyorum araya böyle bi şey girdiği için. Kafam karışık.
Hediye alacaktım sözde. Bu olaydan önce 1 aydır aklımdaydı. Ama şimdi alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Çünkü içimden gitmek gelmiyor yanına. Onun gelmesini bekliyorum. Yada istiyorum diyelim. Bilemiyorum kızlar kafam karmakarışık. Bana akıl verin. Nasıl yapsam ben bu işi ?
Her ailede mutlaka oluyor anormal bir kuzen ama sanirim daha once bir problem yasanmamis gibi gorunuyor yazdiklarinizda

Benim tafsiyem mevzu her ne ise her kimleyse konusmadan karar vermeyin bence ara yada git konus ozur dileyecegin bir konu varsa ozur dilersin aciklanmasi gereken bir durum varsa aciklamani yaparsin ama oyle keyfi bir kusme olayi varsa sizde ayniyla karsilik verirsiniz

Ne yazık ki toplumda ayagina kadar gidip bi kusurum hatam mi oldu dediginiz halde umursamayan dengesizlerde olabiliyor ama siz ustunuze duseni yapin bence olmassa sizde bundan sonra sizde o sahsa karsi nasil hareket etmeniz gerektigini ogrenmis olursunuz

Ha bu arada derseniz bu seyi her seferinde yapiyor nedensiz kusuyor yada eften puften meselelere kusuyorsa hep ilk adımı atan siz olmussaniz bu sefer ilk adimi atan siz olmayin

Bence bunlar soz konusu boyle eften puften seyler yasanmamissa dogum gunu ilk adimi atmaniz icin bahaneniz olsun hediyenizide alin calin kapisini

Büyütülcek bir mevzu değil yahu alın hediyesini verin güzelce kutlayın.. Ortada kavga yok birşey yok. Yalnız kalmak istemiştir belki biraz uzaklaşmak istemiştir.

Ben trip atacağıma madem kardeşim kadar yakın arar nedenini sorardım.
Aramam. Huyunu biliyorum çünkü. Oradan cevap vermediyse aramalarada vermez.

Aramam. Huyunu biliyorum çünkü. Oradan cevap vermediyse aramalarada vermez.
Annenizi arayıp soruyormuş. Ordan ulaşın. Bir anda böyle davranması için geçerli bir sebep olmalı,belki farkında olmadan önceki gün konuştuğunuzda kalbini kırmışsınızdır.

Farkedin diye bekliyordur.

Ara sor derdin ne diye, niye kafana takıyorsun ki? Varsa bi karın ağrısı yüzüne söylesin :KK14:
Aslında kafama taktığım yok pek. Sadece dediğim gibi doğum günü yaklaşıyor. Ve boş geçmek istemiyorum. Seviyorum çünkü. Alınmasını yanlış anlamasını istemem.
Ama soğukluk girdi gibi oldu. Yani içimden pek bi şey gelmedi. Açıkçası gitmekte gelmiyor.. Doğum günü 2 gün sonra. Acaba o günümü beklesem aramak için yoksa hemen şimdi arasam mı..

21. Aynı yaşta sayılırız. Aramızda 7 ay kadar var.
Ortada bi abartma yok zaten. Bu yüzden kanlı bıçaklı olduk yazdığımı hatırlamıyorum. Sadece araya giren sıkıntılı bi süreçten ve duygu durumumdan bahsettim.

okadar trip dönmüş ortada.
abartılmış bana göre.
kan bıçakla mı ölçecez abartı seviyesini.
gereksiz duygusallık var.
bana kalırsa alın hediyesini olsun bitsin.
ama siz biraz daha uğraşmak istiyosunuz sanırım.
içinizden geldiği gibi yapın ozaman.

Annenizi arayıp soruyormuş. Ordan ulaşın. Bir anda böyle davranması için geçerli bir sebep olmalı,belki farkında olmadan önceki gün konuştuğunuzda kalbini kırmışsınızdır.

Farkedin diye bekliyordur.
Öyle bi şey yok ki ama. Yani hani öyle bi konu geçmedi yanlışlıkla kalbini kırabileceğim falan.

Aslında kafama taktığım yok pek. Sadece dediğim gibi doğum günü yaklaşıyor. Ve boş geçmek istemiyorum. Seviyorum çünkü. Alınmasını yanlış anlamasını istemem.
Ama soğukluk girdi gibi oldu. Yani içimden pek bi şey gelmedi. Açıkçası gitmekte gelmiyor.. Doğum günü 2 gün sonra. Acaba o günümü beklesem aramak için yoksa hemen şimdi arasam mı..
Bence annen arasın, annenden al telefonu konuş, yani direk arama gurur yapıyorsan.. Mesela annen bak papatyamsıyı veriyorum yada papatyamsı konuşmak istiyor desin.. Kırmadan dökmeden şakayla karışık sor.. Düzelir merak etme ;)

okadar trip dönmüş ortada.
abartılmış bana göre.
kan bıçakla mı ölçecez abartı seviyesini.
gereksiz duygusallık var.
bana kalırsa alın hediyesini olsun bitsin.
ama siz biraz daha uğraşmak istiyosunuz sanırım.
içinizden geldiği gibi yapın ozaman.
Aslında uğraşmak falan istemiyorum. Aksine konu kapansın gitsin istiyorum. Standarta dönelim, çünkü dediğim gibi içimden pek bi şey gelmiyo. Böyle giderse aylarca bile konuşmayabiliriz yani. Tekdüze hayatımıza geri dönelim, boşuna arada böyle sıkıntılı bi şey olmasın yani. :KK51:

Bence annen arasın, annenden al telefonu konuş, yani direk arama gurur yapıyorsan.. Mesela annen bak papatyamsıyı veriyorum yada papatyamsı konuşmak istiyor desin.. Kırmadan dökmeden şakayla karışık sor.. Düzelir merak etme :KK66:
Yoo nesine gurur yapayım kuzenimin :KK51:
Öyle bi şey yok. Yani sadece şuandada yorumları okudukça aklıma bazı şeyler geliyor.
Kısacası bana benim ona verdiğim değeri vermiyorsa aramamın manası yok diye düşünüyorum.

Aslında uğraşmak falan istemiyorum. Aksine konu kapansın gitsin istiyorum. Standarta dönelim, çünkü dediğim gibi içimden pek bi şey gelmiyo. Böyle giderse aylarca bile konuşmayabiliriz yani. Tekdüze hayatımıza geri dönelim, boşuna arada böyle sıkıntılı bi şey olmasın yani. :KK51:

bak arkadaşım.
hiç suçum yokken kuzenim beni yanlış anlayıp sosyal mecralarda engelledi geçenlerde.
suçum olmadığı halde böyle yapmasına çok kırıldım.
ama aptala yattım, engellediğini farketmemiş gibi telinden zırt pırt yılıştım.
sonra çok pişman oldu, çaktırmadan engelleri kaldırmış.
oldu bitti.
şimdi mutlu mesut devam ediyoz.
ben adım atmasam 5 yıl küserdi.
bazı insanlar fazla alıngan oluyo.
hiç bişi olmamış gibi al hediyesini.
konu açılırsa konuşursun.
değilse kaldığı yerden devam.

Sürekli sen ona değer veriyorsan şımarmıştır , seni önemsemeyeni sende önemseme sanırım yine kıskançlıkla alakalıdır ama bunuda tutup sana açıklamaz egosundan sanırım

Back
X