Kuzenim kuzenim kuzenim...

Bana bu tür şeyler çok normal geliyor.

Bazen haftalar sonra cevap veriyorum mesajlara, bazen vermiyorum kaynayıp gidiyor, sonra normal pat diye mesaj atıyorum.

Benim huyum bu, kafasına takacak olan buyursun taksın.

Heh işte, kuzenin de böyledir belki.

Bana bu tür şeyler çok normal geliyor.

Bazen haftalar sonra cevap veriyorum mesajlara, bazen vermiyorum kaynayıp gidiyor, sonra normal pat diye mesaj atıyorum.

Benim huyum bu, kafasına takacak olan buyursun taksın.

Heh işte, kuzenin de böyledir belki.
Öyle zaten. Aynen tıpkı böyle. Sırf millete cevap vermesin diye telefonu kapalı tutar tatil zamanı :KK45:
Ama benim bahsettiğim olay farklı. Yani geçiştirilebilecek bi durum değil.

Öyle zaten. Aynen tıpkı böyle. Sırf millete cevap vermesin diye telefonu kapalı tutar tatil zamanı :KK45:
Ama benim bahsettiğim olay farklı. Yani geçiştirilebilecek bi durum değil.

tuhaf biri o zaman ,sana özellikle yaptığı bir tutum değil,madem doğum günü yaklaşıyor.hediyesini alın ve doğum gününü kutlayın .siz ona mesajlarıma geri dönmedin bir daha yazmıcam dediğiniz için suçluluk hissetmiş, diyecek bir şey bulamamış.belkide yüzü yok aramaya sormaya utanıyodur muhtemelen.bazı insanlarda var bu tarz davranışlar.arası uzadıkça da arayamazlar ,kinden değil de ne diyeceğini bilememekten kaynaklı.belki o sizden daha çok üzülüyordur.doğum günü bir bahane olur.sonrasında zaten niye öyle davrandığını konuşur anlarsınız.

En sinir olduğum insan tipi, karşısındakini adam yerine koyup atılan mesaja, sorulan soruya vs tenezzül edip cevap yazmayan insan tipi. Konunuz benim geçen sene burada açtığım konulara çok benziyor. Aynı, kuzen ve mesajlara ısrarla cvp vermeme durumu. Iyy. Ben olsam bir daha ne arar ne sorar, ne doğum günü kutlar, ne hediye alırdım. İlişiğimi keserdim. Nitekim kendi durumumda da öyle yapmıştım. Hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri bu kişiyi hayatımdan çıkarmaktı. Bu türler böyle oluyor, "hazmederim, yumuşarım, zamanla sorun etmem" diyorsanız ne ala. Yok kırılır alınırsanız hiç görüşmeyin daha iyi. Yıpratıcı şeyler bunlar.

İletisimsizlik.. yada suçluluk olablr arkandan is mi çevirio acep...

ben benimkiyle iki yıldır konuşmuyorum o kadar mutluyum ki anlatamam daha nice iki yıllara inşallah hakkım helal ki öbür dünyada da görmeyeyim kafam rahat çok şükür :KK53: bizim de aramızda 9 ay var benimki genelde beni hep kıskanırdı küçüklükten beri. En son da yediği bir haltı biliyordum şeytan anası da bunu bildiğimi öğrenince kesti görüşmeyi. Aman en iyisi sallayın :D

Gereksiz yere trip yersiniz sebep? Mechul bosverin kendi kendine trip atan kendi kendine gelsin uzerine dusmeyin yeter ya ne bu insanlarin sacma sapan hareketleri dogum gunu maj atin bence akraba sonucta hosgoru.mukabilinden gerisini kurcalamayon daha onemlisi kadaniza takmayin derdi neyse soylesin

Seviyorsanız, sizin için değerliyse uzatmayın, gurur yapmayın. Gerçek arkadaş bulmak zor şimdi. Kuzenim arkadaşım gibi demişsiniz zaten. O konuşmuyorsa gidin siz konuşun. Ben arkadaşımla arama soğukluk soktum şimdi de eskisi gibi olmuyor ne yazık ki ;( saçma sapan bir şey uzadı gitti. Gereksiz alınganlık yaptım çünkü.

Seviyorsanız, sizin için değerliyse uzatmayın, gurur yapmayın. Gerçek arkadaş bulmak zor şimdi. Kuzenim arkadaşım gibi demişsiniz zaten. O konuşmuyorsa gidin siz konuşun. Ben arkadaşımla arama soğukluk soktum şimdi de eskisi gibi olmuyor ne yazık ki ;( saçma sapan bir şey uzadı gitti. Gereksiz alınganlık yaptım çünkü.
yarın görcez bakalım nolcak. :KK51:

Back
X