• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim ne yapsın ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gülşahçım sevgilisiyle arası bozuksa sevmiyorsa ayrılsın görüşsün.ama sevgilisni seviyorsa görüşmeyi bırak artık telefonda da muhabbet etmesin.sevgilisi aynı seyi kuzeenine yapsa biz bayanların söylemediği şeyler kalmaz agzımıza geleni sayarız vay terbiyesiz diye.bence kuzenin önce ne istedigine karar versin;)

bence kesinlikle görüşmesin ve telefonda görüştüğü için tövbe edip birdaha tlf.da da görüşmesin.

heeeeee içinde kalacaksa bi zahmet sevgilisinden ayrılsın. günah değilmi o cocuga.
ohh kuzenin öle bi eli yagda bi eli balda olamaz valla.

bak öle yapan erkeklere neler dioz burda dimi??

kızlarada deriz he:oklava:

Sevgılısı varken daha eskı aşkıyla telde görüşmesı hoş olmamış tabi,etkılenmemesıde şaşırtıcı olurdu.

Suankı sevgılısıne asık oldugunu sanmıyorum,ıkısı arasında bı secım yapmalı.

Bı koltuğa ıkı karpuz sığmaz demişler :delphin:

Hoş bir durum değil tabiki,görüşüpte ne olacak...
Diğer tarafın fikri belli kızın kafasını karıştırmak için gelecek..Eeeee...

Boşuna kafasını karıştırmasın..
Diyelim ki bir kez görüştü...Manevi bir kazancımı olacak, yokkk..Bu ne demek şimdi...Ne gereksiz bir durum...

sağalun arkadaslar ...

ben de soyledım benzerlerını kız yanımda aradı cocugu ve gorusmeyecegını soyledı benım ıcın gelme gelırsede benı arama lutfen dedı ...

cocukta pekı tamam demıss ...

bu nasıl bi mantıktır ya. bunu bi insan düşünüyo hiç suçluluk hissetmeden ve üstüne üstlük marifet gibi bi de burda millete duyuruluyo fikir alınıyor. ne bu ya şaka mı. ama doğru çok büyük bi dertmiş doğrusu. eğer bunu söleyen bi erkek olsaydı ne şerefi kalırdı laf sölenmedik nede adamlıı.kuzenine sölede erkek arkadaşını azat etsin de garipte kurtulsun hiç olmazsa böle bi kızdan.

kımse marıfet olsun dıye konu acmıyor bence buraya !

sucluluk hısedıyorkı bunu sorun edıyor kendınee arada derede kalıyoo

burda mıllate duyurup aa kuzemın boyle yaptı demek degıldı nıyetım arkadasım ! zorla

yorum yapılmıyor burda yazmasaydın bısey ...

ayrıca konu buraya tasınmıs ılgılı modlarca bılmem yeterınce acıklayıcı oldu mu !

kuzenım bıraz önce benı aradı ve uzun uzuunn anlattı ve napıcam ben dedı ?

benımde aklıma burası geldı :enbuyukkk:

bana o kadar yorum yapıp yardım eden kızlar fıkırlerını esırgemezler dedım

kuzenımın 1 yılı askın sevgılısı var ve ogrencı araları fena degıl ...

bır deee

kuzenımın seneler önce asık oldugu ama kavusamadıgı bır cocuk var ama arada bunlar

telefonla konusurlardı ... hatta bı ıkı kere gorusmuslerdı ama kuzenım kendını suclu

hıssedıyordu sevgılısıne karşı .. :1no2:

neysee cocuk haftasonu yasadıgı sehre gelcekmıs sırf kuzenım ıcın ..

kuzenım acıkca anlatmıs durumu etkılendıgını ve bunun dogru olmadıgını fln

cocukta hak vermıs ve senı yınede gormek ıstıyorum demıs ...

sımdı bızım kız ( kuzen ) cocukla gorussun mü .. ?? :içelim:

sonucta kac gunluk dunya neden ıcınde kalsın kı gıtsın gorussun dıyor bır yanım ...

bır yanımda sonucta bu kızın sevgılısı var yazık ona dıyorumm ayy bılmıyorumm

yanıı bı yorumm bı fıkırr hadı kızlarrrr :1rolleyes:

Kuzenine aynen $unu söyLe...

Ya sevgiLin aynı durumda oLsaydı? Kaßul edileßilir ßir$ey mi sence?

İster 1 günlük dünya oLsun, eger sevgiLin varsa ve sen gidip eski sevgiLinle goru$uyorsan sonucta ßu aLdatmaya girer. Modern ßi dünyada ya$ıyoruz ama ßu modernLik fazLa geni$ ßir mideye sahip oLmayı gerektirmemeLi....

Back
X