- Konu Sahibi MustafaKemalci
-
Anlamadığı bisürü nokta var...
Kuzeninin sürekli internet bağlantısı yok sanırım, ee ilgilenmeyecekse niye senden onun için facebook hesabı açmanı istiyor... Ayrıca bu facebook hesabı evcil hayvan değil ki hergün besleyesin ilgilenesin.. Kullanmazsan kalır olduğu yerde, kuşşanırsan da kullanırsın.. Niye siz arada onun hesabına girip bakıp ilgileniyosunuz ki.. nesiyle ilgileniyosunuz facebook hesabının onu da anlamadım ya neyse....
Ayrıca kuzenşnize siz hesap açtınız diye de onun bilgisi dışında gruplra onu üye yapmanızı da doğru bulmadım...
Ayrıca nişanlı bu facebook hesabına kızacaksa neden açılıyor o facebook hesabı, ne yan facebook hesabı olmayanı dövüyolarmı, kınıyolarmı aforoz mu ediyolar, adem kendi ilgilenemeyecek açmasın o zaman facebook macebook...
Ayrıca facebook hesabı onun neden ekmeğine mani oluyor onu da anlamadım....
Ayrıca o bunu neden bir aile meselesine dönüştürü, bu kadar büyütüş onu da anlamadım.... Face hesabımda onaylamadığım şeyler varmış bana zarar verdi onları sil diyebilirdi size, hiç de bu kadar büyümezdi mevzu...
PKK karşıtı gruba üye olmak suç değil, ama o PKK karşıtı grup aynı zamanda ırkçı faşizan eğilimlere de sahipse bu suçtur...
aman olan olmuş canım fazla üzerinde durup canını sıkma...
düğününe git takını tak. herşeyin çok güzel olmuş çok yakışmış maşallah de. ve bir yakınımız rahatsız diyip sıyrıl git.
ona iltifat edersen belki egosunu da tatmin eder. gereksiz tartışmalar yaptım ama yine iyi şeyler duyuyorum gibi düşünür ama mesafeyi de anlar hem.
sıkmayın tatlı canınızı. inşallah o güne başka düğünler falan da denk gelirde dah rahat kurtulursunuz:)
Anlamadığı bisürü nokta var...
Kuzeninin sürekli internet bağlantısı yok sanırım, ee ilgilenmeyecekse niye senden onun için facebook hesabı açmanı istiyor... Ayrıca bu facebook hesabı evcil hayvan değil ki hergün besleyesin ilgilenesin.. Kullanmazsan kalır olduğu yerde, kuşşanırsan da kullanırsın.. Niye siz arada onun hesabına girip bakıp ilgileniyosunuz ki.. nesiyle ilgileniyosunuz facebook hesabının onu da anlamadım ya neyse....
Ayrıca kuzenşnize siz hesap açtınız diye de onun bilgisi dışında gruplra onu üye yapmanızı da doğru bulmadım...
Ayrıca nişanlı bu facebook hesabına kızacaksa neden açılıyor o facebook hesabı, ne yan facebook hesabı olmayanı dövüyolarmı, kınıyolarmı aforoz mu ediyolar, adem kendi ilgilenemeyecek açmasın o zaman facebook macebook...
Ayrıca facebook hesabı onun neden ekmeğine mani oluyor onu da anlamadım....
Ayrıca o bunu neden bir aile meselesine dönüştürü, bu kadar büyütüş onu da anlamadım.... Face hesabımda onaylamadığım şeyler varmış bana zarar verdi onları sil diyebilirdi size, hiç de bu kadar büyümezdi mevzu...
PKK karşıtı gruba üye olmak suç değil, ama o PKK karşıtı grup aynı zamanda ırkçı faşizan eğilimlere de sahipse bu suçtur...
yahu şu faceden ötürü kızışan bozuşanları anlamıyorum anlamıycam da sanırım.. facedeki üyeliklerle hayatı değişir mi insanın ben mi mesajı yanlış anladım?? ne alaka sanal ortam orası yahu?? sonuçta ben bi isimle üyelik açsam aynı isimden yüzlerce kişi olabiliyor.. kimkime dumduma..
saçmalamaktan öte olmuş bu durum.. ay tutmayın beni güliciiimmm salakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?