Kuzenim, nişanlısı, facebook ve ben :((

evet cidden isteseydi idare ederdi, küçükte değil, kardeşten farkımız yok ama varmış gibi oldu işte.
neyse vardır bir hayır.
zaten benimde anlamadığım şey bu, pkk ya karşı olmak bu kadar kötü mi ?
teşekkür ederim arkadaşlar hepinize iyi geldi.

canım hiç bulaşmasaydın keşke
bana yanlış gelenleri sıralayım
kuzeninle nişanlısı abarttıkça abartmış onların kötülüğünü istediğine kadar getirmişler olayı
bukadar abartılacak,küsülecek,telefonlara çıkılmıcak bir olay olarak görmüyorum ben bunu
birde kuzenin sanki dünden razı senle kötü olmaya,direk üstüne atmış herşeyi,savunamamış nişanlısına,senin kötü düşünmediğini yanlış anlaşıldığını anlatamamış,idare edememiş, ikisi birden düşman olmuşlar sana
kaç kere telefon ettiğin halde kestirip atmış.
bende yerinde olsam üzerine çok durmam artık ne hali varsa görsün derim
arama artık zaten,
ufacık bişey için küsülmez

Kuzenin nisanlisinin duyarsa kizacagini bastan söylemiss ...

Hic bu islere bulasmiycaktin ...

Sorumluluk almayacaktin .. Aksine sen sucu bana at demissin o da öyle yapmis ...

Cok istiyosa face mace nisanlisina yaptirsaymis kuzenin ...

Ayriyyetten bu face yüzünden cikan ilk tartisma da degil...

Bu adi gecen site yüzünden cokca kavga eden kisiler duydum ...

Son düzenleme:
offf işte kimsenin işine nolursa olsun karışmıcan sonunda böyle yapıyolar çoğu zaman ....valla tam bir talihsizlik seninki suçu üstünden atmak için seni kurban etmiş resmen madem çok iyiydi yuvasına düşkündü neden gizli facebook adresi açtırıyo ?böyle yapanın samimiyetinden zaten şüphe etmek gerek...seni böyle zor durumda bırakan insan kim olursa olsun uzak dur canım bu bir işaret belki ilerde daha kötü şey yaşatabilirdi sana ......Allah korumuş

Bu arada;
erkeklerin klasik yalanı gerçek oldu!!!:lepi:
"Facebook hesabını ben açmadım, kuzenim açtı..O siteye ben değil arkadaşım üye olmuş,msn adresimi ben değil yeğenim kullanıyor..."

:roflol::roflol:

Pkk'ya karşı olmak elbette suç değil ama facebookta bazı ırkçı gruplar kurulduğunu ve bunların üye sayılarının çok yüksek olduğunu okumuştum. Girdiğin grup bunlardan biriyse o zaman sorun yaratabilir belki.

bence düğüne gidip takısını yakın. kayınvalidem yada biri yakınınız rahatsızlanmış gibi oradan ayrılın. tepkisine sizde tepkisiz kalmayın onun ki de ayıp neticede.

Ben senin yerinde olsam daha fazla pesinden kosup kendimi kücük düsürmezdim. Farkindaysan sen üzerine düstükce dahada ileri gidiyor. Dügününe gidipde ne yapacaksin seni cagirmiyor bile. Kendini kücük düsürme derim ben.

Cidden en başta benim hatam, suçu üzerime almamlıydım.
Dün düşündümde sanırım kuzenimin gerçekten bana çokta iyi niyetli ynaşmadığını hatırladım
Hep iyi olduğumuzu düşünmek istedim, çocukkende beni dışlar gibiydi
Yinede herşey rağmen yardımına koştım, ama iyi oldu aslında
Çünü kuzenimden ciddi anlamda yediğim 2. kazık bu, birinde küçüktük önemsemedim.
buda bi işaret oldu diyeyim artık,
Düğününe gideceğim ama sanırım er_ca nın dediği gibi davranmam gerekecek.
Aslında gitmeyi hiç ama hiç istemiyorumda biliyorumki o kendi hatasını unutturup, yıllar boyu düğünüme bile gelmedin diye canımı sıkacak.
Zaten ters olan durum şuki, hem çağırmam diyor, hemde gelmesini istiyorum.Saçmalık yaa.
Neyse akışına bıraktım ama artık fedakarlık bitti bununla beraber.

Ve gerçekten anladım facebook mevcut tartışma sebebi, bende duymuştum böyle şeyler ama saçma geliyodu :) şimdi yaşadım vede anladım , artık hesabımıda kapattım.neme lazım benden ona bi zarar dokunur falan allah muhafaza :)

Son düzenleme:
böyle saçmalık duymadım demek ki kuzen size güven duymuyormuş ki böyle bir kötülüğü sizden beklemiş ....
bence hiç yalvarmayın aramayın suçlu olan arar sizin suçunuz yok ki..

Anlamadığı bisürü nokta var...
Kuzeninin sürekli internet bağlantısı yok sanırım, ee ilgilenmeyecekse niye senden onun için facebook hesabı açmanı istiyor... Ayrıca bu facebook hesabı evcil hayvan değil ki hergün besleyesin ilgilenesin.. Kullanmazsan kalır olduğu yerde, kuşşanırsan da kullanırsın.. Niye siz arada onun hesabına girip bakıp ilgileniyosunuz ki.. nesiyle ilgileniyosunuz facebook hesabının onu da anlamadım ya neyse....
Ayrıca kuzenşnize siz hesap açtınız diye de onun bilgisi dışında gruplra onu üye yapmanızı da doğru bulmadım...
Ayrıca nişanlı bu facebook hesabına kızacaksa neden açılıyor o facebook hesabı, ne yan facebook hesabı olmayanı dövüyolarmı, kınıyolarmı aforoz mu ediyolar, adem kendi ilgilenemeyecek açmasın o zaman facebook macebook...
Ayrıca facebook hesabı onun neden ekmeğine mani oluyor onu da anlamadım....
Ayrıca o bunu neden bir aile meselesine dönüştürü, bu kadar büyütüş onu da anlamadım.... Face hesabımda onaylamadığım şeyler varmış bana zarar verdi onları sil diyebilirdi size, hiç de bu kadar büyümezdi mevzu...
PKK karşıtı gruba üye olmak suç değil, ama o PKK karşıtı grup aynı zamanda ırkçı faşizan eğilimlere de sahipse bu suçtur...

aman olan olmuş canım fazla üzerinde durup canını sıkma...

düğününe git takını tak. herşeyin çok güzel olmuş çok yakışmış maşallah de. ve bir yakınımız rahatsız diyip sıyrıl git.
ona iltifat edersen belki egosunu da tatmin eder. gereksiz tartışmalar yaptım ama yine iyi şeyler duyuyorum gibi düşünür ama mesafeyi de anlar hem.

sıkmayın tatlı canınızı. inşallah o güne başka düğünler falan da denk gelirde dah rahat kurtulursunuz:)

+1 ben de çift taraflı kuzen ne demek onu anlamadımakannehir

arkadaşa katılıyorum. Bencede bu şekilde davranabilirsin.

ashemez in söyledıklerının tamamına katılıyorum
tencere dibin kara seninki benden kara..

ahanda şuraya yazıyorum, kuzenin o nişanlıdan evlendikten en fazla bir sene içinde sudan bir sebeple adamakıllı dayak yer görürsünüz. demedidemeyin.
o tipleri bilirm. bir bardak suda fırtına koparım sürekli kavgaya hazırdırlar ve hiç hatalarını kabul etmezle. hep onlar doğru etrafındakiler yanlıştır onlara göre.
yazıyı okurken sıkıntı bastı resmen ya eski kocam aklıma geldi.
benim face hesabım yok. işyerimden biarkadaş işyerinde bikaç arkadaş birlikteçekildiğimiz ve kendiniin de içinde olduğu bir resmi face sine koymuştu da onu görünce eşim kıyameti koparmıştı, içlerinde ben de varım diye, neymiş, benim resmimin face lerde ne işi varmış. kadına demediğini bırakmamıştı pislik. bu tipleri ordan biliyoeum yanii.

yahu şu faceden ötürü kızışan bozuşanları anlamıyorum anlamıycam da sanırım.. facedeki üyeliklerle hayatı değişir mi insanın ben mi mesajı yanlış anladım?? ne alaka sanal ortam orası yahu?? sonuçta ben bi isimle üyelik açsam aynı isimden yüzlerce kişi olabiliyor.. kimkime dumduma..
saçmalamaktan öte olmuş bu durum.. ay tutmayın beni güliciiimmm salakcinni

bence de gülüncek bişey zaten..
ama senin benim için saçma ve gülüncek şeyler de bazı kendini tamalayamamış insanlar için büyük bişey gibi geliyo işte..
tamamen kendine güven, kendini tamamlama, olgunlaşma ve kişisel doyummla ilgili bence yani..
biraz ağır oldu ama ne yapayım. böyle kaz kafalı zorbalara çok kzıyorum ve tutamıyorum kendimi işte.

Son düzenleme:
Boşver arkadaşım düğüne git bir daha aramayınca selam bile yollama.Onlar kendi aralarında birbirlerini yemeye başlayınca sanaca sıçramıştır ister istemez.Bence nişanlısı onun yaptırdığını anlayıp onu iyice kalaylamıştır da o yüzden çemkirmiştir.Boşver benimde canım kadar sevdiğim arkadaşım ağbimle evlenmek için benden vazgeçti ağbimle yaa.Hem ağbimden hem dostumdan olmuştum.Değmez böyle insanlara yaaa

anacım bak bu face çok berbat bişi diyomda kimse i,nanmıyor bence faceyi kapatmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…