Anneannen ne hata yapmış ? Sen ne hakla onun özelini kuzenine anlatıyorsun? Hadi anlattın oda sosyal medyaya attı şikayetçi olursun ses kaydına aldığı için . Sende suçlusun o da sonuç neye bağlanır bilemiyorum ..herkese merhaba, şimdi kızlar sizinle bişey paylaşıcam , kuzenim var bi tane bununla bizim evde oturuyorduk
malum dedikodu yapıyorduk
anneannemin yıllar öncesinde yaptıgı hatayı yani ifşasını özel bir sırrını buna anlatmış bulundum , buda bunu ses kaydı yapmış şimdi bana diyoki sosyal medyaya atıcam seni rezil edicem bütün akrabalara diyor , ben napıcam nasıl durdurucam onu : (
Karşılığında bir şeyler istiyor mu?herkese merhaba, şimdi kızlar sizinle bişey paylaşıcam , kuzenim var bi tane bununla bizim evde oturuyorduk
anneannemin yıllar öncesinde yaptıgı hatayı yani ifşasını özel bir sırrını buna anlatmış bulundum , buda bunu ses kaydı yapmış şimdi bana diyoki sosyal medyaya atıcam seni rezil edicem bütün akrabalara diyor , ben napıcam nasıl durdurucam onu : (
Anneannen nasil bi hata yapmiş, büyük bisey değilse takilmayinherkese merhaba, şimdi kızlar sizinle bişey paylaşıcam , kuzenim var bi tane bununla bizim evde oturuyorduk
Kesin istiyo durKarşılığında bir şeyler istiyor mu?
özür dilememi onu bütün herkese karşı yüceltmemiKesin istiyo dur
Önünde de tapının isterseniz daha neler ahahahaözür dilememi onu bütün herkese karşı yüceltmemi
GalibaAnneannenin ifşasını merak eden sadece ben miyim ya
Bende ,bendeAnneannenin ifşasını merak eden sadece ben miyim ya
Sana göre öyle ama gerçekten de merak etmiyorum, bana neHiç inandırıcı değilsin
Belki baba tarafından kuzendiranneanne onunda anneannesi değil mi siz niye rezil oluyorsunuz bu durumda anlamadım ben.
İfşa si varmiş onun içinanneanne onunda anneannesi değil mi siz niye rezil oluyorsunuz bu durumda anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?