- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
Bişey yapamaz seni korkutuyor anneannenin sırrıymış senin deyil anlatsada aile büyükleri ikinizde kızar kendiniz deyil anneanneniz rezil olacakherkese merhaba, şimdi kızlar sizinle bişey paylaşıcam , kuzenim var bi tane bununla bizim evde oturuyorduk
malum dedikodu yapıyorduk
anneannemin yıllar öncesinde yaptıgı hatayı yani ifşasını özel bir sırrını buna anlatmış bulundum , buda bunu ses kaydı yapmış şimdi bana diyoki sosyal medyaya atıcam seni rezil edicem bütün akrabalara diyor , ben napıcam nasıl durdurucam onu : (
Şu ifşayı söylerse bana da msj yazar mısın baya merak ettim ne olabilr acaba?Anneannenin ifşasını merak eden sadece ben miyim ya
Anneannen napmış 1nci hanım?Anneannenin ifşasını merak eden sadece ben miyim ya
herkese merhaba, şimdi kızlar sizinle bişey paylaşıcam , kuzenim var bi tane bununla bizim evde oturuyorduk
anneannemin yıllar öncesinde yaptıgı hatayı yani ifşasını özel bir sırrını buna anlatmış bulundum , buda bunu ses kaydı yapmış şimdi bana diyoki sosyal medyaya atıcam seni rezil edicem bütün akrabalara diyor , ben napıcam nasıl durdurucam onu : (
Yallah tazyik deseydinherkese merhaba, şimdi kızlar sizinle bişey paylaşıcam , kuzenim var bi tane bununla bizim evde oturuyorduk
Anneannenin ifşasını merak eden sadece ben miyim ya
günahını almayın belki de yoğurtçudurBenim aklıma çok pis şeyler geliyor sütçülü falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?