Oyle yapcam buyuk bir ihtimal.. iyi niyetimden yapamiyorum iste.. ama mecburum cunku maddi acidan sorunlarim var su an..şu an zor durumdaysanız hatırlatın kendısıne
fat ettim...bende çekinirdim ama isteOyle yapcam buyuk bir ihtimal.. iyi niyetimden yapamiyorum iste.. ama mecburum cunku maddi acidan sorunlarim var su an..
Vallahi o gun varya o kadar cok umutsuzdumki.. O kadar uzulmustumki..ama ben iyi niyetimden cikarip verdim.. hep bizimmi hatirlatmamiz gerekiyor bazi seyleri anlamiyorumki..Hazır sıkışmışsın iste işte.
Sana 500 tl veremeyen nasıl neredeyse 3 katını istemeye yüzü oluyor, o da ilginç
Aynen canim iyi niyetimden iste soyledim.. ama mecburen bu ay almak zorundayim..Sıkintı; "önemi yok, ne zaman durumun düzelirse" cümlesinde başlamış zaten:)
Birşeyi bahane edip acil paraya ihtiyacım var derseniz, belki öder borcunu.
Aynen canim iyi niyetimden iste soyledim.. ama mecburen bu ay almak zorundayim..
Mesaj attim kendisine bakalim ne cevap verecek..Ben olsam şuan ihtiyacım olduğunu söyleyip isterim.
Karşısındaki insanı saf yerine koyanlara sinir oluyorum.
Aynn cnm.. zaten sayenizde mesaj attim kendisine simdi, birde o Degil'de arabamida tamir ettirmem lazim.. birde bu cikti basima.. bu yuzden o para lazim.. birde yani bi insan demezmi iki yil icerisinde borcum var diye.. illede bizim hatirlatmamizi istiyorlar..İnşallah alırsıniz.
Bir de aldıği borc parayı öderken, sanki kendi parasını veriyormuş gibi bozuk atanlar var. Umarım kuzeniniz böyle birisi degildir.
Mesajima cevap verdi.. demekki benim istememi bekliyormus.. ilginc.. yarisini bu ay, yarisini diger ay odeyecekmis.. bende kusura bakma dedim, ihtiyacim var dedim..Cekinme,
Borc istemiyorsun, kendi parani istiyorsun.
ama bak bu olayi sevmiyorum, ben sana taksit taksit borc verdimmi, hayir, tumunu versene sende ozaman?Mesajima cevap verdi.. demekki benim istememi bekliyormus.. ilginc.. yarisini bu ay, yarisini diger ay odeyecekmis.. bende kusura bakma dedim, ihtiyacim var dedim..
Ya sana ne dicem canim;Mesajima cevap verdi.. demekki benim istememi bekliyormus.. ilginc.. yarisini bu ay, yarisini diger ay odeyecekmis.. bende kusura bakma dedim, ihtiyacim var dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?