kuzenim ve en yakın arkadaşımdan yediğim darbe!!

iloveyou45

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
35
4
18
35
Eskişehir
inanın çok zor durumdayım 2 gündür yataktan çıkamıyorum sadece bilgisayar başında ypaılan bu şerefsizliği okuyorum. artık içimi dökmek için buraya yazıyorum. yazım yanlışları olursa kusura bakmayın gerçekten beynim parçalanmış sanki. ben 1 ay önce teyzemin kızıyla en yakın arkadaşımı tanıştırdım. liseden beri en yakın arkadaşım ben şu an üni 1 deyim. çünkü ikisiyle de aram çok iyi üçümüz takılırz diye düşündüm. bu arada isimler karışmasın diye öylesine isim veriyourm teyzemin kızı: aslı en yakın arkadaşım : burcu. geçen hafta bi olay yaşandı ben okuldan bi arkadaşımla kavga etmiştim ve geldim bunu onlara anlattım ama çok gergindim, onlara ters bişey yapmadım ama her zamanki havamda değildim ve dedim ki kusura bakmayın işte moralim bozuk kavga ettim ben neşeli değilim bugün. tamı tamına şunu dediler: ne olcak canım insanlık hali olur böyle şeyler. ve benim lisedeyken beğendiğim bir çocuk vardı ondan da bahsediyodum ara ara onlara. çocukla aynı yerde oturuyoruz ara sıra görüyorum falan işte acaba konuşabilir miyiz sonutça liseden tanışıyoruz falan diyorum. onlar da olur niye olmasın falan diyolar işte tabi ben bunların art niyetini bilmiyorum. her neyse 2 gün önce kendime oyundan can atmak için kuzenim aslının feysine girdim bizimkilerde şifrelerimiz var. hatta burcu şifresini değiştirmişti giremedim şaşırdım falan sonra sorarım dedim. her nnyse aslının feysindeydim o sırada mesaj geldi burcudan. ben de açtım bunu aslıymışım gibi takılıp sonra ben kendimi tanıtırım şaka yaparım diye. ben işin gırgırındayım. bir bakarım ki ne mesajlar. inanın kan beynime sıçraıdı. benden gizli gizli kaç kere buluşmuşlar. buluşma planı yapıp bence çağırmayalım demişler. o gergin olduğum günün akşamı o tavırları neydi öyle tarzı mesajlar yazmışlar. kaç yaşına gelmişim hala neler düşünüyomuşum falan. bi de bana o gün diyolar ki isnanlık hali herkes gergin olabilir. her şeyi geçtim asıl bomba o liseden beğendiğim çocukla ilgili konuşmalar. burcu aslıya şöyle diyor gökçe emreden bahsediyordu ya hakikaten iyiydi o çocuk. aslının cevabı: feysi varsa sende konuşsana. konuşmanın en sonunda da şifreleri değiştirelim yazmışlar burcu değiştirmiş ama aslı unutmuş galiba.
yani ben bunlara gidip ben bu çocuğu yolda görüyorum nasıl konuşabilirim diyorum bunlar benim arkamdan çocukla konuşma planları yapıyorlar dünyada erkek mi kalmadı. hayır ben ne yaptım da bu insanlara arkamdan bunca dedikodu bunca habersiz buluşma ve o çocukla konuşma planı yaptı bunlar. inanın bi güne bi gün kötü davranmadım arkalarından konuşmadım ben bu insanların. mükaafatı bu muydu. biri en yakın arkadaşım öbürü teyzemin kızı! ötesi yok yani hhadi arkadaşla görüşmezsin teyzenin kızıyla ne yapacaksın. lütfen affet falan demeyin ben bu insanlara hiç bi kötülük yapmadığım halde benim yüzüme gülüp 1 ayda kanki olup beni sattılar. gerçekten o kadar kötü dururmdayım ki psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum. daha bu ikiliyle konuşmadım 2 gündür bu olayı. soğuk soğuk cevaplar veriyorum. bilmiyorum ne yapacağım. böyle bi adilik olamaz

Son düzenleme:
inanın çok zor durumdayım 2 gündür yataktan çıkamıyorum sadece bilgisayar başında ypaılan bu şerefsizliği okuyorum. artık içimi dökmek için buraya yazıyorum. yazım yanlışları olursa kusura bakmayın gerçekten beynim parçalanmış sanki. ben 1 ay önce teyzemin kızıyla en yakın arkadaşımı tanıştırdım. liseden beri en yakın arkadaşım ben şu an üni 1 deyim. çünkü ikisiyle de aram çok iyi üçümüz takılırz diye düşündüm. bu arada isimler karışmasın diye öylesine isim veriyourm teyzemin kızı: aslı en yakın arkadaşım : burcu. geçen hafta bi olay yaşandı ben okuldan bi arkadaşımla kavga etmiştim ve geldim bunu onlara anlattım ama çok gergindim, onlara ters bişey yapmadım ama her zamanki havamda değildim ve dedim ki kusura bakmayın işte moralim bozuk kavga ettim ben neşeli değilim bugün. tamı tamına şunu dediler: ne olcak canım insanlık hali olur böyle şeyler. ve benim lisedeyken beğendiğim bir çocuk vardı ondan da bahsediyodum ara ara onlara. çocukla aynı yerde oturuyoruz ara sıra görüyorum falan işte acaba konuşabilir miyiz sonutça liseden tanışıyoruz falan diyorum. onlar da olur niye olmasın falan diyolar işte tabi ben bunların art niyetini bilmiyorum. her neyse 2 gün önce kendime oyundan can atmak için kuzenim aslının feysine girdim bizimkilerde şifrelerimiz var. hatta burcu şifresini değiştirmişti giremedim şaşırdım falan sonra sorarım dedim. her nnyse aslının feysindeydim o sırada mesaj geldi burcudan. ben de açtım bunu aslıymışım gibi takılıp sonra ben kendimi tanıtırım şaka yaparım diye. ben işin gırgırındayım. bir bakarım ki ne mesajlar. inanın kan beynime sıçraıdı. benden gizli gizli kaç kere buluşmuşlar. buluşma planı yapıp bence çağırmayalım demişler. o gergin olduğum günün akşamı o tavırları neydi öyle tarzı mesajlar yazmışlar. kaç yaşına gelmişim hala neler düşünüyomuşum falan. bi de bana o gün diyolar ki isnanlık hali herkes gergin olabilir. her şeyi geçtim asıl bomba o liseden beğendiğim çocukla ilgili konuşmalar. burcu aslıya şöyle diyor gökçe emreden bahsediyordu ya hakikaten iyiydi o çocuk. aslının cevabı: feysi varsa sende konuşsana. konuşmanın en sonunda da şifreleri değiştirelim yazmışlar burcu değiştirmiş ama aslı unutmuş galiba.
yani ben bunlara gidip ben bu çocuğu yolda görüyorum nasıl konuşabilirim diyorum bunlar benim arkamdan çocukla konuşma planları yapıyorlar dünyada erkek mi kalmadı. hayır ben ne yaptım da bu insanlara arkamdan bunca dedikodu bunca habersiz buluşma ve o çocukla konuşma planı yaptı bunlar. inanın bi güne bi gün kötü davranmadım arkalarından konuşmadım ben bu insanların. mükaafatı bu muydu. biri en yakın arkadaşım öbürü teyzemin kızı! ötesi yok yani hhadi arkadaşla görüşmezsin teyzenin kızıyla ne yapacaksın. lütfen affet falan demeyin ben bu insanlara hiç bi kötülük yapmadığım halde benim yüzüme gülüp 1 ayda kanki olup beni sattılar. gerçekten o kadar kötü dururmdayım ki psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum. daha bu ikiliyle konuşmadım 2 gündür bu olayı. soğuk soğuk cevaplar veriyorum. bilmiyorum ne yapacağım. böyle bi adilik olamaz
aslı isminden nefret ediorum..en yakın arkadasımın adıydı..bana öle bi kazık attı ki...valla acıkcası hiç şaşırmadım arkadaşım insanlar yüzlerini ölede iyi gizliorlar ki şaşıp kalıorsun..her ne kadar teyzenin kızı da olsa araya bırak mesafe..görüşmek zorunda deilsin..yüzüne gülüp arkandan konusan insandan ne hayır gelirki..bugün sevdiğine göz diken yarın kocana töbee töbeee

Bence ikisinide cikarin hayatinizdan ve yoksayın... burcuyu bilmemde asli sonradan cok pisman olcak cunku kuzen...

dost kazığı yiyen ne de çok aslında.. bende yedim ama unuttum şimdi
yaptıkları aklıma gelince sinir olmuyorum değil ama unutursun boşver
teyzenin kızıda olsa babanın oğlu da olsa unutursun
en büyük ceza budur onlara

Ikisiylede gorusmeyin...
Kuzeninizle de gorusmek zorunda degilsiniz, onun oldugu ortamda yokmus gibi davranirsiniz, olur biter...
Insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur, belli ki hamurlari, kisilikleri guvenilmez...
Uzak durun...
Caninizi da sikmayin lutfen...Herkes er ya da gec bunu ogreniyor, tabi ki iyi arkadaslariniz olacak ama sonunda kosulsuz guveneceginiz bir aileniz ve umarim sansli olursunuz (bu her zaman tutmuyor cunku) sevgiliniz, esiniz olacak...
Kimseye kosulsuz guvenmeyin, herkesi de kendiniz gibi iyi niyetli zannetmeyin, eskiler bosuna demez insanoglu cig sut emmis diye...
Unutun gitsin, iki tane haset kizcagizin da caninizi sikmasina izin vermeyin, ikisene de ortak mesaj atin, anlatin boyle boyle yapmissin, yazik size benden uzak durun diye, sonra da asla gorusmeyin...

Yerinizde olsam ikisiyle de irtibatı tamamen keserdim. Çok cirkin yaptıkları şey.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaşadıgınız sorunu onlara anlatırken abartmış olabilirsiniz, ya da herhangi bir erkekten daha onemli degil samimi arkadaslarınız...
fakat bu olay bambaşka,
arkanızdan iş ceviren ve hicbir sekilde guvenemeyeceginiz iki kişi var.
neden onlarla gorusup kendinize eziyet edesiniz ki?

ikisiyle de gorusmeyi kesin.
kuzen falan demeyin. kabalık aile ortamında da mesafeyi koyun.
ilerde ne kazıklar yiyeceksiniz... bu olayın size kaybettirdigi birsey yok, sadece insanlaırn gercek yuzunu gormenizi saglamıs.
uzulmek yerine az zararla atlattıgınız icin sevinin hatta.

Görüşmeyi kesin direk hiç bir şekilde muhattap almayın.

bende aynı fikirdeyim ikisiylede görüşme tatlım teyzenin kızıysa nolmuş hayatından çıkar olsun bitsin biliyorum insanı sinir eder ama boşvermeyi bileceksin tatlım allah yardımcın olsun ne diyeyim ki ama hayatından insanları çıkarmayı öğrenmelisin yeni arkadaşlar edinirsin 1 aya aynı yaşlardayız seni anlayabiliyorum :29:

Aay canım ya aslında çok takmadığım bir şeydir böyle olaylar,başımada geldi ama sen baya etkilenmişsin.
Hiiç öyle yataktan çıkamayacak kadar kendine eziyet etme.
Ben en yakın arkadaşına değil de kuzenine kızdım biraz.
Yani aynı can,kan bi yabancı için değer mi..
Bu senin hanene artı olarak yazıldı emin ol.
Şimdi yataktan çık ve bir güzel yüzünü yıka hava al.
Annenle konuşabiliyosan konuş içinde kalmasın.
Sonra ikisinide umursama değmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yüzde yüz sen onlardan daha güzelsindir daha başarılısındır daha havalısındır çok bariz belli seni çekemiyo ikiside arkandan konuşuyorlarsa emin ol sen onlardan bin kat öndesindir... öylesine hoşlandıgın çocuga bile göz dikmişler yuh yani bu ne çekememezlik kıskançlık... uzak dur bu fesat insanlardan... seni çekemedikleri için öyle davranmışlar sonuna kadar at havanı canım hiç umurunda bile olmasınlar :24::34:

Ah canım seni anlıyorum böyle arkadan bıçaklanan çok bence üzüleceğine öğrendiğine sevin ,
bunların yaptığı epey zor ve af edilemez , samimiyetini kes ve aynı ortamda beraber bulunma,
annenede anlat o belki bunda birşey yok diyecek ama bunlar sana zarar dahi verir seni neden çekememişler onu merak ettim ben , fazlada üzülme onlar seni kayıp ettiğine üzülsünler , epey karektersizmişler ,ama maalesef insan akrabasını seçemiyor öyle böyle bayramlar,düğünler görmene sebep olacak her gördüğünde aklına gelecek acaba açık açık konuşsan hatalarınıda yüzlerine vursan en azından öfken içinde kalmaz,bence bunu yap yapmazsan pişman olursun

Ne kadar tuaf aslında insan arkasından konuşulanları bilse yada insanların kendi için ne düşündüklerini yalnız kalıcak demek ki
Keşke hiç okumasaydın o mesajları madem okudun şimdi sana düşen onları hayatından bir güzel postalamak
Arkadaşla tamamen kopar bağları teyze kızınada mesafe koy
Bundan sonra daha sağlam ve güzel arkadaşlar bulursun umarım

Back
X