- Konu Sahibi iloveyou45
-
aslı isminden nefret ediorum..en yakın arkadasımın adıydı..bana öle bi kazık attı ki...valla acıkcası hiç şaşırmadım arkadaşım insanlar yüzlerini ölede iyi gizliorlar ki şaşıp kalıorsun..her ne kadar teyzenin kızı da olsa araya bırak mesafe..görüşmek zorunda deilsin..yüzüne gülüp arkandan konusan insandan ne hayır gelirki..bugün sevdiğine göz diken yarın kocana töbee töbeeeinanın çok zor durumdayım 2 gündür yataktan çıkamıyorum sadece bilgisayar başında ypaılan bu şerefsizliği okuyorum. artık içimi dökmek için buraya yazıyorum. yazım yanlışları olursa kusura bakmayın gerçekten beynim parçalanmış sanki. ben 1 ay önce teyzemin kızıyla en yakın arkadaşımı tanıştırdım. liseden beri en yakın arkadaşım ben şu an üni 1 deyim. çünkü ikisiyle de aram çok iyi üçümüz takılırz diye düşündüm. bu arada isimler karışmasın diye öylesine isim veriyourm teyzemin kızı: aslı en yakın arkadaşım : burcu. geçen hafta bi olay yaşandı ben okuldan bi arkadaşımla kavga etmiştim ve geldim bunu onlara anlattım ama çok gergindim, onlara ters bişey yapmadım ama her zamanki havamda değildim ve dedim ki kusura bakmayın işte moralim bozuk kavga ettim ben neşeli değilim bugün. tamı tamına şunu dediler: ne olcak canım insanlık hali olur böyle şeyler. ve benim lisedeyken beğendiğim bir çocuk vardı ondan da bahsediyodum ara ara onlara. çocukla aynı yerde oturuyoruz ara sıra görüyorum falan işte acaba konuşabilir miyiz sonutça liseden tanışıyoruz falan diyorum. onlar da olur niye olmasın falan diyolar işte tabi ben bunların art niyetini bilmiyorum. her neyse 2 gün önce kendime oyundan can atmak için kuzenim aslının feysine girdim bizimkilerde şifrelerimiz var. hatta burcu şifresini değiştirmişti giremedim şaşırdım falan sonra sorarım dedim. her nnyse aslının feysindeydim o sırada mesaj geldi burcudan. ben de açtım bunu aslıymışım gibi takılıp sonra ben kendimi tanıtırım şaka yaparım diye. ben işin gırgırındayım. bir bakarım ki ne mesajlar. inanın kan beynime sıçraıdı. benden gizli gizli kaç kere buluşmuşlar. buluşma planı yapıp bence çağırmayalım demişler. o gergin olduğum günün akşamı o tavırları neydi öyle tarzı mesajlar yazmışlar. kaç yaşına gelmişim hala neler düşünüyomuşum falan. bi de bana o gün diyolar ki isnanlık hali herkes gergin olabilir. her şeyi geçtim asıl bomba o liseden beğendiğim çocukla ilgili konuşmalar. burcu aslıya şöyle diyor gökçe emreden bahsediyordu ya hakikaten iyiydi o çocuk. aslının cevabı: feysi varsa sende konuşsana. konuşmanın en sonunda da şifreleri değiştirelim yazmışlar burcu değiştirmiş ama aslı unutmuş galiba.
yani ben bunlara gidip ben bu çocuğu yolda görüyorum nasıl konuşabilirim diyorum bunlar benim arkamdan çocukla konuşma planları yapıyorlar dünyada erkek mi kalmadı. hayır ben ne yaptım da bu insanlara arkamdan bunca dedikodu bunca habersiz buluşma ve o çocukla konuşma planı yaptı bunlar. inanın bi güne bi gün kötü davranmadım arkalarından konuşmadım ben bu insanların. mükaafatı bu muydu. biri en yakın arkadaşım öbürü teyzemin kızı! ötesi yok yani hhadi arkadaşla görüşmezsin teyzenin kızıyla ne yapacaksın. lütfen affet falan demeyin ben bu insanlara hiç bi kötülük yapmadığım halde benim yüzüme gülüp 1 ayda kanki olup beni sattılar. gerçekten o kadar kötü dururmdayım ki psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum. daha bu ikiliyle konuşmadım 2 gündür bu olayı. soğuk soğuk cevaplar veriyorum. bilmiyorum ne yapacağım. böyle bi adilik olamaz
inanın çok zor durumdayım 2 gündür yataktan çıkamıyorum sadece bilgisayar başında ypaılan bu şerefsizliği okuyorum. artık içimi dökmek için buraya yazıyorum. yazım yanlışları olursa kusura bakmayın gerçekten beynim parçalanmış sanki. ben 1 ay önce teyzemin kızıyla en yakın arkadaşımı tanıştırdım. liseden beri en yakın arkadaşım ben şu an üni 1 deyim. çünkü ikisiyle de aram çok iyi üçümüz takılırz diye düşündüm. bu arada isimler karışmasın diye öylesine isim veriyourm teyzemin kızı: aslı en yakın arkadaşım : burcu. geçen hafta bi olay yaşandı ben okuldan bi arkadaşımla kavga etmiştim ve geldim bunu onlara anlattım ama çok gergindim, onlara ters bişey yapmadım ama her zamanki havamda değildim ve dedim ki kusura bakmayın işte moralim bozuk kavga ettim ben neşeli değilim bugün. tamı tamına şunu dediler: ne olcak canım insanlık hali olur böyle şeyler. ve benim lisedeyken beğendiğim bir çocuk vardı ondan da bahsediyodum ara ara onlara. çocukla aynı yerde oturuyoruz ara sıra görüyorum falan işte acaba konuşabilir miyiz sonutça liseden tanışıyoruz falan diyorum. onlar da olur niye olmasın falan diyolar işte tabi ben bunların art niyetini bilmiyorum. her neyse 2 gün önce kendime oyundan can atmak için kuzenim aslının feysine girdim bizimkilerde şifrelerimiz var. hatta burcu şifresini değiştirmişti giremedim şaşırdım falan sonra sorarım dedim. her nnyse aslının feysindeydim o sırada mesaj geldi burcudan. ben de açtım bunu aslıymışım gibi takılıp sonra ben kendimi tanıtırım şaka yaparım diye. ben işin gırgırındayım. bir bakarım ki ne mesajlar. inanın kan beynime sıçraıdı. benden gizli gizli kaç kere buluşmuşlar. buluşma planı yapıp bence çağırmayalım demişler. o gergin olduğum günün akşamı o tavırları neydi öyle tarzı mesajlar yazmışlar. kaç yaşına gelmişim hala neler düşünüyomuşum falan. bi de bana o gün diyolar ki isnanlık hali herkes gergin olabilir. her şeyi geçtim asıl bomba o liseden beğendiğim çocukla ilgili konuşmalar. burcu aslıya şöyle diyor gökçe emreden bahsediyordu ya hakikaten iyiydi o çocuk. aslının cevabı: feysi varsa sende konuşsana. konuşmanın en sonunda da şifreleri değiştirelim yazmışlar burcu değiştirmiş ama aslı unutmuş galiba.
yani ben bunlara gidip ben bu çocuğu yolda görüyorum nasıl konuşabilirim diyorum bunlar benim arkamdan çocukla konuşma planları yapıyorlar dünyada erkek mi kalmadı. hayır ben ne yaptım da bu insanlara arkamdan bunca dedikodu bunca habersiz buluşma ve o çocukla konuşma planı yaptı bunlar. inanın bi güne bi gün kötü davranmadım arkalarından konuşmadım ben bu insanların. mükaafatı bu muydu. biri en yakın arkadaşım öbürü teyzemin kızı! ötesi yok yani hhadi arkadaşla görüşmezsin teyzenin kızıyla ne yapacaksın. lütfen affet falan demeyin ben bu insanlara hiç bi kötülük yapmadığım halde benim yüzüme gülüp 1 ayda kanki olup beni sattılar. gerçekten o kadar kötü dururmdayım ki psikoloğa mı gitsem diye düşünüyorum. daha bu ikiliyle konuşmadım 2 gündür bu olayı. soğuk soğuk cevaplar veriyorum. bilmiyorum ne yapacağım. böyle bi adilik olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?