Kuzenım ve kocası

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.781
398
kızlar benım kuzenım evlı ve kocası cok capkın,en son duydugum capkınlıgı ıse bızım apartmanda bı kızla cıkmıs tabı kendını bekar olarak tanıtmış bıze her geldıgınde apartmanda korkuyor sonra bı akrabamızın kızına takmıs kız evlı ama kocasıyla araları cok kotu hep annesının yanına gelıyo cok guzel bı kız dayımın oglundan numarasını ıstemıs o da vermemıs ,sonra bunu bı kadınla yemek yerken gormusler,ben butun capkınlıkalrını ogrendım ama kuzenımın ıkı cocugu var ve bunalrı bılmıyor anladıgım kadarıyla napıyım sızce anlatıyım mı ya da nasıl anlatayım

bence karışmayın siz kötü olabilirsiniz kuzeniniz az çok kocasının huyunu biliyor ve bunlarıda tahmin ediyordur zaten ama sizin tarafınızdan çekineceği bir erkek varsa gizlice uyarabilir

bence karışmayın siz kötü olabilirsiniz kuzeniniz az çok kocasının huyunu biliyor ve bunlarıda tahmin ediyordur zaten ama sizin tarafınızdan çekineceği bir erkek varsa gizlice uyarabilir

bu aldatmaları bılmıyo tabı çapkınlıgının kuzenımde farkındadır ama işi ıyıce abarttıgını bılmedıgı ıcın bende senır oluyorum ,bu kadar rahat almadatmasıda ınsanın gururuna dokanıyo

bence de şimdilik sen bişey söyleme. bi büyüğünüz adamı uyarsın.

aslında bımle araları cok ıyı ama kafası basmıyo ınsanın yapısı boyle olunca,hatta yolda yururlerken bı gun yoldan gecen kızlarla ılgılı yorum yapıyo bende duydum bunları benı rahatsın eden bu kadar rahat olması ,kuzenımlede cok samımıyım o da garıbım cocukları ıcın elınden gelenı yapıyo ama kocasının aklı baska yerlerde

huylu huyundan vazgeçmezmiş.. ne kadar sinirlensende bazen görmemek duymamak iyi gelir heleki karı koca arasında.. belli olmaz bakmışsın onlar çok iyi olur sen kötü ..o yüzden senin yapacağın pek bişey yok gibi..:44:

evet dogru soyluyosun bende ondan korkuyorum sonra ben suclu olursam dıye ,bazen susmak daha ıyı dıyorum ama bu adam işi abartıyo artık apartmanımzdakı kzılara takmıs ,şeytan daha kötü şeyler dıyo ama cocuk olunca

o zaman abin kulağını çekebilir madem araları iyi.
adama bak ya Allah ıslah etsin. merakımdan soruyorum yanlış anlama ama kuzenin çoluk çocuktan kendini bırakmış biri mi peki?

o zaman abin kulağını çekebilir madem araları iyi.
adama bak ya Allah ıslah etsin. merakımdan soruyorum yanlış anlama ama kuzenin çoluk çocuktan kendini bırakmış biri mi peki?

aslında kendıne bakar guzel gıyınır ama kocası da onun kadar suslu kılo aldı mı dıet yapar saçı dokulur cozum arar guzel gıyınır tabı karısı ıcın degıl bunlar

Bence araya girme olay senin üstüne kalır. İftlra der. Hem sen gözünle görmediysen emin olma. Bir de acaba adam sadece takılmakla mı kalıyor cinsel birliktelik yaşamıyordur heralde. Gerçi bunun her türlüsü aldatmada bu adam her önüne gelen bayana asılmıyordur.

Eğer gerçekten eminseniz, bence söylenmeli.
İster inanır, ister inanmaz, kuzeninizin sıkıntısı.
Öğrendiğinde vereceği karar da yine kuzeninizin sıkıntısı.

zaten utanmasa acık acık anlatır,onu tam bılmıyorum ama cınsellık vardır kesın ,sımdı kuzenım ucuncuye hamıle bu kızı durrdurmak lazım kafasını koparasım gelıyo genc kızlara asılınca msn dekı capkınlıklarını da gozumle gordum

Eğer gerçekten eminseniz, bence söylenmeli.
İster inanır, ister inanmaz, kuzeninizin sıkıntısı.
Öğrendiğinde vereceği karar da yine kuzeninizin sıkıntısı.

bende soylemek ıstıyorum ama dıyorum dolayllı bı sekılde mı anlatsam

Bir de şöyle bir durum var belki kuzeniniz aldatıldığını biliyordur ve bilerek boşanmıyordur. Sonuçta ev içinde yaşanılanları sen bilemezsin. Böyle evlilikler görmüştüm.

Bir de şöyle bir durum var belki kuzeniniz aldatıldığını biliyordur ve bilerek boşanmıyordur. Sonuçta ev içinde yaşanılanları sen bilemezsin. Böyle evlilikler görmüştüm.

bazı aldatmalarını bılıyodur tabı ama en ıgrenclerını bılmıyo tanıdıklara sarkıntılıklarını

adam göz göre göre aldatıyo ve sen kuzenıne hiç bişey söylemiysun

ben nolursa olsun söylerdim bak 3üncüye hamileymiş yazık günah canım

adam göz göre göre aldatıyo ve sen kuzenıne hiç bişey söylemiysun

ben nolursa olsun söylerdim bak 3üncüye hamileymiş yazık günah canım

evet bastan soyleseydım belkı 3. uncu olmuyacakdı vıcdan azabı cekıyorum bu adam yuzunden

Üçüncüye mi hamile kuzenin kocası da maşallah her anlamda çok hızlıymış. Ben artık iyice erkeklerden nefret ettim en iyisi hiç evlenmemek. Msn de falan gördüysen o zaman söyle ama adam çekinse senin yanında bunları yapmaz. Bir de kız hamile bebeğe bir şey olursa ya da söyleme kuzenin kocası ile konuş.

ay çok zor durum ya sizin için de kuzeninizin eşi için de ..
ama karışmamanızı öneririm yani ben olsaydım öyle yapardım ortada iki çocuk var
Allah o adamı ıslah etsin.

ah be canım geç kalmışsın. Söylemeliydin ama şimdi olmaz hamileye bunlar söylenmez ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…