bence karışmayın siz kötü olabilirsiniz kuzeniniz az çok kocasının huyunu biliyor ve bunlarıda tahmin ediyordur zaten ama sizin tarafınızdan çekineceği bir erkek varsa gizlice uyarabilirkızlar benım kuzenım evlı ve kocası cok capkın,en son duydugum capkınlıgı ıse bızım apartmanda bı kızla cıkmıs tabı kendını bekar olarak tanıtmış bıze her geldıgınde apartmanda korkuyor sonra bı akrabamızın kızına takmıs kız evlı ama kocasıyla araları cok kotu hep annesının yanına gelıyo cok guzel bı kız dayımın oglundan numarasını ıstemıs o da vermemıs ,sonra bunu bı kadınla yemek yerken gormusler,ben butun capkınlıkalrını ogrendım ama kuzenımın ıkı cocugu var ve bunalrı bılmıyor anladıgım kadarıyla napıyım sızce anlatıyım mı ya da nasıl anlatayım
bence karışmayın siz kötü olabilirsiniz kuzeniniz az çok kocasının huyunu biliyor ve bunlarıda tahmin ediyordur zaten ama sizin tarafınızdan çekineceği bir erkek varsa gizlice uyarabilir
bence de şimdilik sen bişey söyleme. bi büyüğünüz adamı uyarsın.
huylu huyundan vazgeçmezmiş.. ne kadar sinirlensende bazen görmemek duymamak iyi gelir heleki karı koca arasında.. belli olmaz bakmışsın onlar çok iyi olur sen kötü ..o yüzden senin yapacağın pek bişey yok gibi..:44:aslında bımle araları cok ıyı ama kafası basmıyo ınsanın yapısı boyle olunca,hatta yolda yururlerken bı gun yoldan gecen kızlarla ılgılı yorum yapıyo bende duydum bunları benı rahatsın eden bu kadar rahat olması ,kuzenımlede cok samımıyım o da garıbım cocukları ıcın elınden gelenı yapıyo ama kocasının aklı baska yerlerde
huylu huyundan vazgeçmezmiş.. ne kadar sinirlensende bazen görmemek duymamak iyi gelir heleki karı koca arasında.. belli olmaz bakmışsın onlar çok iyi olur sen kötü ..o yüzden senin yapacağın pek bişey yok gibi..:44:
aslında bımle araları cok ıyı ama kafası basmıyo ınsanın yapısı boyle olunca,hatta yolda yururlerken bı gun yoldan gecen kızlarla ılgılı yorum yapıyo bende duydum bunları benı rahatsın eden bu kadar rahat olması ,kuzenımlede cok samımıyım o da garıbım cocukları ıcın elınden gelenı yapıyo ama kocasının aklı baska yerlerde
aslında kendıne bakar guzel gıyınır ama kocası da onun kadar suslu kılo aldı mı dıet yapar saçı dokulur cozum arar guzel gıyınır tabı karısı ıcın degıl bunlar
o zaman abin kulağını çekebilir madem araları iyi.
adama bak ya Allah ıslah etsin. merakımdan soruyorum yanlış anlama ama kuzenin çoluk çocuktan kendini bırakmış biri mi peki?
kızlar benım kuzenım evlı ve kocası cok capkın,en son duydugum capkınlıgı ıse bızım apartmanda bı kızla cıkmıs tabı kendını bekar olarak tanıtmış bıze her geldıgınde apartmanda korkuyor sonra bı akrabamızın kızına takmıs kız evlı ama kocasıyla araları cok kotu hep annesının yanına gelıyo cok guzel bı kız dayımın oglundan numarasını ıstemıs o da vermemıs ,sonra bunu bı kadınla yemek yerken gormusler,ben butun capkınlıkalrını ogrendım ama kuzenımın ıkı cocugu var ve bunalrı bılmıyor anladıgım kadarıyla napıyım sızce anlatıyım mı ya da nasıl anlatayım
Bence araya girme olay senin üstüne kalır. İftlra der. Hem sen gözünle görmediysen emin olma. Bir de acaba adam sadece takılmakla mı kalıyor cinsel birliktelik yaşamıyordur heralde. Gerçi bunun her türlüsü aldatmada bu adam her önüne gelen bayana asılmıyordur.
Eğer gerçekten eminseniz, bence söylenmeli.
İster inanır, ister inanmaz, kuzeninizin sıkıntısı.
Öğrendiğinde vereceği karar da yine kuzeninizin sıkıntısı.
Bir de şöyle bir durum var belki kuzeniniz aldatıldığını biliyordur ve bilerek boşanmıyordur. Sonuçta ev içinde yaşanılanları sen bilemezsin. Böyle evlilikler görmüştüm.
adam göz göre göre aldatıyo ve sen kuzenıne hiç bişey söylemiysun
ben nolursa olsun söylerdim bak 3üncüye hamileymiş yazık günah canım
zaten utanmasa acık acık anlatır,onu tam bılmıyorum ama cınsellık vardır kesın ,sımdı kuzenım ucuncuye hamıle bu kızı durrdurmak lazım kafasını koparasım gelıyo genc kızlara asılınca msn dekı capkınlıklarını da gozumle gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?