Üçüncüye mi hamilekuzenin kocası da maşallah her anlamda çok hızlıymış. Ben artık iyice erkeklerden nefret ettim en iyisi hiç evlenmemek. Msn de falan gördüysen o zaman söyle ama adam çekinse senin yanında bunları yapmaz. Bir de kız hamile bebeğe bir şey olursa ya da söyleme kuzenin kocası ile konuş.
ay çok zor durum ya sizin için de kuzeninizin eşi için de ..
ama karışmamanızı öneririm yani ben olsaydım öyle yapardım ortada iki çocuk var
Allah o adamı ıslah etsin.
ah be canım geç kalmışsın. Söylemeliydin ama şimdi olmaz hamileye bunlar söylenmez ki...
söylesende bence inanmayacak,ya da onu kocası diliyle ikna edecek.ben senin yerinde olsam karışmazdım.sonunda kötü olan sen de olabilirsin
soylemesem acaba gunaha mı gırıyorum dıye dusunuyorum
söylemek yerine kuzenini üstü kapalı uyarmalısın.msn ye çok takılıyor,ben olsam istemem. ya da başkasının üstünden bişeyler anlat.onun kendinin uyanmasını sağla.
söylemek yerine kuzenini üstü kapalı uyarmalısın.msn ye çok takılıyor,ben olsam istemem. ya da başkasının üstünden bişeyler anlat.onun kendinin uyanmasını sağla.
bazı aldatmalarını bılıyodur tabı ama en ıgrenclerını bılmıyo tanıdıklara sarkıntılıklarını
her seyı acık acık anlatmamak artık ınanamazsa kendı bılır ya da ben kötü olursam da oluyum vıcdan azabı ceıkmekten ıyıdır
Anlatmaya karar verirseniz anlatmaya başlamadan önce neden anlattığınız konusundaki fikirlerinizi belirtin. Sizin bunları anlatmaktaki amacınızın ne olduğunu. Aslında onun iyiliğini düşündüğünüzü
evet dogru soyluyosun baska bı amacım oldugunu felan sanmaz aam genede tedbırlı olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?