Kuzenım ve kocası

benım yanımda yapmadı aslında dolaylı olarak gordum hatta şok oldum bı arkadasım msn de yazıstıgı bırınden bahsedıyodu resımlere bı baktım bu bı de ıgrenc resımler koymus yanı her sekılde karıma cıkıyo keske cıkmasa bende bılmesem

söylesende bence inanmayacak,ya da onu kocası diliyle ikna edecek.ben senin yerinde olsam karışmazdım.sonunda kötü olan sen de olabilirsin

söylemek yerine kuzenini üstü kapalı uyarmalısın.msn ye çok takılıyor,ben olsam istemem. ya da başkasının üstünden bişeyler anlat.onun kendinin uyanmasını sağla.

aslında bu olabılır belkı bı seyler yapar kuzenım,gecen gun de benden saçların dokulmesını onleyen sampuanımı ıstıyo ıcıne şeytan dıyo ıcıne kezzap koyup ver

söylemek yerine kuzenini üstü kapalı uyarmalısın.msn ye çok takılıyor,ben olsam istemem. ya da başkasının üstünden bişeyler anlat.onun kendinin uyanmasını sağla.

aslında boyle bı yolla anlatabılırım benımde aklıma geldı,gene gun de benden saç dokulmesını onleyen sampuanımı ıstıyo şeytan dıyo ıcıne kezzap koyup ver

Ben olsam söylemem.Cünkü bu dünyada kimseye yaranilmiyor.Kuzeninin gözünde Kesinlikle sen kötü olursun,kiskaniyor olursun,cekemiyor olursun.Hem hamileymiste.Söylesen kac yazarki bu saatten sonra

bazı aldatmalarını bılıyodur tabı ama en ıgrenclerını bılmıyo tanıdıklara sarkıntılıklarını

bak bazı aldatmaları biliyor ve kocasından boşanmıyor hatta 3.çocuğu doğuruyorsa sen ne anlatırsan anlat kuzenin kocasından boşanmaz bence. sonuçta eşi aldatıyorsa tanıdık olmuş olmamış ne farkı var . bence anlatıp şimşekleri üzerine çekme.. bu durumda boşanacak adam ilk aldatmayı duyar duymaz boşar kocasını, en azından çocuk yapmaz ...

Anlatın ya da anlatmayın demem.. Ancak Allahım saklasın da siz aldatılsaydınız kuzeniniz de bunu bilseydi ve sizden saklasaydı ne hissederdiniz?
Bence bunu düşünün öyle hareket edin..
Ben mesela kuzenimi affetmezdim!

Kesinlikle söylemelisiniz.

Kuzeninizin aptal yerine konmasına seyirci kalmakla siz de onu aptal yerine koymuş oluyorsunuz bir manada.

Siz sadece durumu veya şüphelerinizi aktaracaksınız sonuçta.
Kocasını kuzeniniz kendisi gözlemleyecek, anlattığınız doğru mudur iftira mıdır kendisi karar verecek.
Doğruluğuna kanaat ederse ayrılır mı, devam eder mi gene kendisi karar verecek.
Gördüğünüz gibi anlatmakla yuva yıkmış olmuyorsunuz, bu süreçte verilecek tüm kararlar kuzeninize ait.

Eşime iftira ettin diye sizinle görüşmezlerse ne ala.. Siz zaten rahatsız değil misiniz bu adamın akrabalarınıza, komşularınıza asılmasından..

boşver sen kimseye bişey deme madem kocası çapkınlık konusunda mimlenmiş kuzenin hiçmi şüphelenmemiş bırak kendileri halletsin sonra onlar iyi olur sen kötü olursun

En yakın arkadaşım eşimi biriyle gördüğünde 3 gün düşünmüş söylesem mi diye. Sonra demiş ki eğer benim eşimi görseydi ve bana söylemeseydi ben affetmezdim. Ve söyledi. Hiç iftira atıyor diye düşünmedim. Mennttar oldum. Eşime söylediğimde çok üstem geldi kim söyledi sana bunu söyleyeceksin, onu mahvedeceğim diye. Yapan mı suçlu söyleyen mi?

her seyı acık acık anlatmamak artık ınanamazsa kendı bılır ya da ben kötü olursam da oluyum vıcdan azabı ceıkmekten ıyıdır

her seyı acık acık anlatmamak artık ınanamazsa kendı bılır ya da ben kötü olursam da oluyum vıcdan azabı ceıkmekten ıyıdır

Anlatmaya karar verirseniz anlatmaya başlamadan önce neden anlattığınız konusundaki fikirlerinizi belirtin. Sizin bunları anlatmaktaki amacınızın ne olduğunu. Aslında onun iyiliğini düşündüğünüzü

evet dogru soyluyosun baska bı amacım oldugunu felan sanmaz aam genede tedbırlı olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…