kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Kuzenimin anlattığına göre sinirlenmiş tabi hakarette etmiş. Eski sevgilinin bilgilerini almış. Dedem vefat etti en büyük babam olduğu için babamı da çağırdılar ne yapılacak konuşulur büyük ihtimal. Amcam zaten anlayışlı biri değildir. Kuzenimi de isteği dışında kapatmıştı. Ama yinede biz daha büyük bir tepki bekliyorduk

Babası el oğlundan daha merhametlidir diye umuyorum.
Yoksa o iki karaktersiz kızın hayatını zindan ederdi.

Ne olursa olsun kızın adı çıkar vs diye olayın üstünü örtmeye kalkıp o sapığı cezasız bırakmayın. Asıl o zaman kızı ömür boyu onun insafına!!! terk etmiş olursunuz. Nasıl olsa olay duyulmasın diye aile sesini çıkaramaz kız sahipsiz ipleri elimde diye düşünür o sapık. Kız yarın başkası ile görüşmeye başlarsa yine aynı şeyi yapar kesin yapar.
Mutlaka savcılığa verin. Siciline işlesin ki anlasın anyayı konyayı.

Helal olsun babaya baba tabi kızacak o kadar olur. Kuzenin duruşunu da tebrik ederim nişanlısı karşısında. Keşke en başından doktor falan demeseydi. Olan oldu artık. Daha fazla ezdirmesin. Boynuzlanmayı kabul etmişmiş salak sen o zaman yoktun ki nasıl bpynuzlanmış olabilirsin.

Alt metinde açıklar neler neler yapıyor cümleside ayan beyan ortaya çıkıyor
Yani senin başın açıksa namusuna rahat rahat dil uzatırım demek istiyorlar
Adam bir şeyler yaşamış kız istese açık biriyle evlenirdi yazmış

Açık olsun kapalı olsun, iki tarafın da nefsi var ve iki taraf da bir şeyler yaşayabilir. Başındaki örtüyle evet tezat bir durum ama bunu ancak Allah yargılayabilir. Aynı şey açıklar için de geçerli. Benim tanıdığım açık kadınlar gayet dinine namusuna düşkün mesela. Kadın kadının düşmanı olmuş maalesef. Açık-kapalı diye konuşmamız bile çok incitici aslında.

Evet şimdi amcamlardayiz bugün avukatla görüşmus. Boşanma için önceden bu durumlarda davalar pek kabul edilmiyormus ama son bir kaç yıldır boşanmalar gerçeklesiyomus. Boşanma davası açılacakmis. Damat tarafının aldığını bütün eşyalar toplanmış geri gönderilecek. Amcam damat beyle de görüşmüş. Damat ben istemiyorum demiş. Amcamda siz daha başlamadan yüz göz olup saygıyi kaybettiğiniz demiş.

Ben zaten böyle düşünüyorum
Lafı oraya getirenler tamda bu yorumları yapanlar

Helal olsun amcaya. Korktuğunuz gibi biri değilmiş. Buradaki bir çok kadından daha merhametliymiş.
Babadır evladının hatasına kızar bağırır ama yine o korur. Allah başından eksik etmesin.

Amcan gerekeni yapmış helala olsun. Ama o damat bozuntusu ayrolıgına kılıf uydurup sagda solda konusmasın. Terbiyesiz

Ana Babayı 10 tane el oğluna değişmem diye boşa dememişler
İnşallah o iğrenç adamdan rahatça kurtulur kuzenin
Sıra geldi o kımıl zararlısı eski sevgilisine özel fotoğrafları izin olmadan yaymak suçundan bir başı ağrısın ş..... Köpek

Öyle tabiki anne baba gibisi yok kim ne derse desin. Tabi amcam kuzenimle konuşmuyor. Yemeğe falan oturmamış ama sonuçta arkasında durmuş. Ona da hak veriyoruz. Zor onun içinde adam bir gecede çöktü sanki. Zamanla düzelir inşallah. Eski sevgiliyi aramış mi bilmiyoruz. Konuyu açmadı. Bizde soramadık. Sadece avukatı falan anlattı babama. Adliyede tanıdık var mi diye sordu. Kendisi anlatsin diye bekliyoruz

hayırlısı olsun

Ohhh beter olsun. Sen misin blöf yapan al sana ispat. Babası arkasında baktı, geri vitese taktı. :) Ben çok sevindim valla böyle sonuçlanmasına.

Yaa konuyu ilk açıldığında okumuştum şimdi son durumu okuyunca bir yandan kız için iyi olmuş diyorum hem babası da arkasında durmuş ama bir yandan da üzüldüm. Eski sevgili ne kadar kötü bir insanmış ya. Kızın ailesini biliyordur ya babası kötü bir tepki verseydi. Eline ne geçecekti. Ne kadar kötü bir insan. Üstelik iftira atmış. Bu kadar kolay mı ya iftira atmak. Hiç mi Allah korkusu, vicdan yok.

yaa çok sevindim.
burda bile kızı o kadar gömdüler ki babanın tepkisinden ben bile şüphe ediyordum.

neyse ki kızgın da olsa kızının arkasında durmuş.

damat bey ben boşanmak istemiyorum mu demiş?

ve eski sevgili ile baba görüşmüş mu?

Evet ben ayrılmak istemiyorum demiş. Amcamda siz daha yolun başında yüz göz oldunuz. Birbirinize sayginizi kaybettiniz demiş. Bu saatten sonra evde bardak kırılsa sonu bu olaya çıkar demiş. Başka ne konuştular bilmiyorum. Eski sevgiliyi de aramiş açmamıs galiba. Yarın isyerine gidecem dedi

Dogru demis takdir ettim amcayi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…