Kuzenimin anlattığına göre sinirlenmiş tabi hakarette etmiş. Eski sevgilinin bilgilerini almış. Dedem vefat etti en büyük babam olduğu için babamı da çağırdılar ne yapılacak konuşulur büyük ihtimal. Amcam zaten anlayışlı biri değildir. Kuzenimi de isteği dışında kapatmıştı. Ama yinede biz daha büyük bir tepki bekliyordukİnşallah ailesi olay için çok tepki vermemiştir. Yazık zaten kızın utancı korkusu ona yetmiştir. Hiç kolay değil insanın ailesi karşısına böyle bir konuyla çıkması. Ben kuzenine çok üzüldüm yaşadıkları için.
Babası el oğlundan daha merhametlidir diye umuyorum.Kuzenimin anlattığına göre sinirlenmiş tabi hakarette etmiş. Eski sevgilinin bilgilerini almış. Dedem vefat etti en büyük babam olduğu için babamı da çağırdılar ne yapılacak konuşulur büyük ihtimal. Amcam zaten anlayışlı biri değildir. Kuzenimi de isteği dışında kapatmıştı. Ama yinede biz daha büyük bir tepki bekliyorduk
Helal olsun babaya baba tabi kızacak o kadar olur. Kuzenin duruşunu da tebrik ederim nişanlısı karşısında. Keşke en başından doktor falan demeseydi. Olan oldu artık. Daha fazla ezdirmesin. Boynuzlanmayı kabul etmişmiş salak sen o zaman yoktun ki nasıl bpynuzlanmış olabilirsin.Aslında yazmayacaktim ama o kadar değerli kadınlar var ki içimizde. Kadın olduğunun bilincinde. Karşıdakiyle empati yapabilen toplumda herşeyden önce bir birey olduğunu kabullendirmis onlara teşekkür ve merak edenler olmuştur diye yazmak istedim. Kuzenim ilişkiyi bitirdi. Enişte bey galiba kuzenimin blöf yaptığını düşündü ki ilk iki gün sessiz sedasizdi. Dün akşam kuzenimi aramış seni ortada bırakmak olmak herşeye rağmen ben yanındayım demiş. Kuzenim ortada bırakmak nasıl bir kelime ortada kaldığım yok ayrıca ailemin yanındayim demiş. Ben ömür boyu senin imalarini şüphelerini taşıyamam bu yük bizi yorar ve benim yorulmaya niyetim yok demiş. Enişte demek istemiyorum ama enişte bey ben seni kabul ediyorum da sen mi etmiyosun ben boynuzlu olmayı içime sindirdim de sen 2 lafımi çekmiyosun demek ki yapmışsin ki kaçtın falan saçma sapan şeyler söylemiş. Baban duysa kalpten gidecek falan demiş kuzenim kapatıp engellemiş. Eski sevgili konusunda hala bir adım atmadık sebebi kuzenim önce ailesiyle konusup herşeyi anlatacak sonra gereken neyse yapılacak 1 saat önce konuştum babam gelince konuşacam kendisiyle dedi. Bakalım umarım herşey istediğimiz gibi devam eder
Alt metinde açıklar neler neler yapıyor cümleside ayan beyan ortaya çıkıyorYahu erkekleri bırakın burada kadınlar bile taşlamış vay efendim o da göstermeseymiş, ay bu nasıl kapalı diye. O zamanlar 20 yaşında çocukmuş yahu hata yapmayan insan var mı hayatta? Ayrıca onun bedeni ister tamamen kapatır, isterse sadece istediklerine gösterir, isterse herkese gösterir. Bunu da ancak o bedeni yaratan Allah yargılayabilir. Herhangi bir üye burada bekaret ile ilgili konu açınca "ayy senin bedenin arkasında dur kocan karışamaz" deniyor ama. Tamam bence de karışamaz ama o zaman konu sahibinin kuzeni neden taşlanıyor? Deli oldum hemcinslerimin yazdıklarını okuyunca. "ayy bi de kapalı olacak görüntü için kapanmış" diyenlerin aslında ne demek istedikleri de belli oluyor aman ellerine fırsat geçmesin.
Neyse sizin yorumunuz vasitasiyla yazmış oldum, adam bunu kendisi yapsaydı adı "erkek adam tabi yapar" olurdu. Aynen dediğiniz gibi "senden ayrılmam ama seni bir ömür bununla ezmek istiyorum". Adamın şartı bu.
Açık olsun kapalı olsun, iki tarafın da nefsi var ve iki taraf da bir şeyler yaşayabilir. Başındaki örtüyle evet tezat bir durum ama bunu ancak Allah yargılayabilir. Aynı şey açıklar için de geçerli. Benim tanıdığım açık kadınlar gayet dinine namusuna düşkün mesela. Kadın kadının düşmanı olmuş maalesef. Açık-kapalı diye konuşmamız bile çok incitici aslında.Alt metinde açıklar neler neler yapıyor cümleside ayan beyan ortaya çıkıyor
Yani senin başın açıksa namusuna rahat rahat dil uzatırım demek istiyorlar
Adam bir şeyler yaşamış kız istese açık biriyle evlenirdi yazmış
Evet şimdi amcamlardayiz bugün avukatla görüşmus. Boşanma için önceden bu durumlarda davalar pek kabul edilmiyormus ama son bir kaç yıldır boşanmalar gerçeklesiyomus. Boşanma davası açılacakmis. Damat tarafının aldığını bütün eşyalar toplanmış geri gönderilecek. Amcam damat beyle de görüşmüş. Damat ben istemiyorum demiş. Amcamda siz daha başlamadan yüz göz olup saygıyi kaybettiğiniz demiş.Helal olsun babaya baba tabi kızacak o kadar olur. Kuzenin duruşunu da tebrik ederim nişanlısı karşısında. Keşke en başından doktor falan demeseydi. Olan oldu artık. Daha fazla ezdirmesin. Boynuzlanmayı kabul etmişmiş salak sen o zaman yoktun ki nasıl bpynuzlanmış olabilirsin.
Ben zaten böyle düşünüyorumAçık olsun kapalı olsun, iki tarafın da nefsi var ve iki taraf da bir şeyler yaşayabilir. Başındaki örtüyle evet tezat bir durum ama bunu ancak Allah yargılayabilir. Aynı şey açıklar için de geçerli. Benim tanıdığım açık kadınlar gayet dinine namusuna düşkün mesela. Kadın kadının düşmanı olmuş maalesef. Açık-kapalı diye konuşmamız bile çok incitici aslında.
Evet şimdi amcamlardayiz bugün avukatla görüşmus. Boşanma için önceden bu durumlarda davalar pek kabul edilmiyormus ama son bir kaç yıldır boşanmalar gerçeklesiyomus. Boşanma davası açılacakmis. Damat tarafının aldığını bütün eşyalar toplanmış geri gönderilecek. Amcam damat beyle de görüşmüş. Damat ben istemiyorum demiş. Amcamda siz daha başlamadan yüz göz olup saygıyi kaybettiğiniz demiş.
Amcan gerekeni yapmış helala olsun. Ama o damat bozuntusu ayrolıgına kılıf uydurup sagda solda konusmasın. TerbiyesizEvet şimdi amcamlardayiz bugün avukatla görüşmus. Boşanma için önceden bu durumlarda davalar pek kabul edilmiyormus ama son bir kaç yıldır boşanmalar gerçeklesiyomus. Boşanma davası açılacakmis. Damat tarafının aldığını bütün eşyalar toplanmış geri gönderilecek. Amcam damat beyle de görüşmüş. Damat ben istemiyorum demiş. Amcamda siz daha başlamadan yüz göz olup saygıyi kaybettiğiniz demiş.
Ana Babayı 10 tane el oğluna değişmem diye boşa dememişlerEvet şimdi amcamlardayiz bugün avukatla görüşmus. Boşanma için önceden bu durumlarda davalar pek kabul edilmiyormus ama son bir kaç yıldır boşanmalar gerçeklesiyomus. Boşanma davası açılacakmis. Damat tarafının aldığını bütün eşyalar toplanmış geri gönderilecek. Amcam damat beyle de görüşmüş. Damat ben istemiyorum demiş. Amcamda siz daha başlamadan yüz göz olup saygıyi kaybettiğiniz demiş.
Öyle tabiki anne baba gibisi yok kim ne derse desin. Tabi amcam kuzenimle konuşmuyor. Yemeğe falan oturmamış ama sonuçta arkasında durmuş. Ona da hak veriyoruz. Zor onun içinde adam bir gecede çöktü sanki. Zamanla düzelir inşallah. Eski sevgiliyi aramış mi bilmiyoruz. Konuyu açmadı. Bizde soramadık. Sadece avukatı falan anlattı babama. Adliyede tanıdık var mi diye sordu. Kendisi anlatsin diye bekliyoruzAna Babayı 10 tane el oğluna değişmem diye boşa dememişler
İnşallah o iğrenç adamdan rahatça kurtulur kuzenin
Sıra geldi o kımıl zararlısı eski sevgilisine özel fotoğrafları izin olmadan yaymak suçundan bir başı ağrısın ş..... Köpek
Kuzenimin anlattığına göre sinirlenmiş tabi hakarette etmiş. Eski sevgilinin bilgilerini almış. Dedem vefat etti en büyük babam olduğu için babamı da çağırdılar ne yapılacak konuşulur büyük ihtimal. Amcam zaten anlayışlı biri değildir. Kuzenimi de isteği dışında kapatmıştı. Ama yinede biz daha büyük bir tepki bekliyorduk
Evet şimdi amcamlardayiz bugün avukatla görüşmus. Boşanma için önceden bu durumlarda davalar pek kabul edilmiyormus ama son bir kaç yıldır boşanmalar gerçeklesiyomus. Boşanma davası açılacakmis. Damat tarafının aldığını bütün eşyalar toplanmış geri gönderilecek. Amcam damat beyle de görüşmüş. Damat ben istemiyorum demiş. Amcamda siz daha başlamadan yüz göz olup saygıyi kaybettiğiniz demiş.
yaa çok sevindim.Öyle tabiki anne baba gibisi yok kim ne derse desin. Tabi amcam kuzenimle konuşmuyor. Yemeğe falan oturmamış ama sonuçta arkasında durmuş. Ona da hak veriyoruz. Zor onun içinde adam bir gecede çöktü sanki. Zamanla düzelir inşallah. Eski sevgiliyi aramış mi bilmiyoruz. Konuyu açmadı. Bizde soramadık. Sadece avukatı falan anlattı babama. Adliyede tanıdık var mi diye sordu. Kendisi anlatsin diye bekliyoruz
Evet ben ayrılmak istemiyorum demiş. Amcamda siz daha yolun başında yüz göz oldunuz. Birbirinize sayginizi kaybettiniz demiş. Bu saatten sonra evde bardak kırılsa sonu bu olaya çıkar demiş. Başka ne konuştular bilmiyorum. Eski sevgiliyi de aramiş açmamıs galiba. Yarın isyerine gidecem dediyaa çok sevindim.
burda bile kızı o kadar gömdüler ki babanın tepkisinden ben bile şüphe ediyordum.
neyse ki kızgın da olsa kızının arkasında durmuş.
damat bey ben boşanmak istemiyorum mu demiş?
ve eski sevgili ile baba görüşmüş mu?
Dogru demis takdir ettim amcayi vallaEvet ben ayrılmak istemiyorum demiş. Amcamda siz daha yolun başında yüz göz oldunuz. Birbirinize sayginizi kaybettiniz demiş. Bu saatten sonra evde bardak kırılsa sonu bu olaya çıkar demiş. Başka ne konuştular bilmiyorum. Eski sevgiliyi de aramiş açmamıs galiba. Yarın isyerine gidecem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?