kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Geçmiş olsun. Yine de düşündüğünüz kadar kötü olmamış sanırım. İlk tepki olarak böyle davrandıysa yumuşayacaktır inşallah.

Geçmiş olsun. Yine de düşündüğünüz kadar kötü olmamış sanırım. İlk tepki olarak böyle davrandıysa yumuşayacaktır inşallah.
Evet biz daha büyük tepki verir diye düşündük. Tabi yine sinirlenmiş ama ileri boyuta taşımamis çok şükür. Yengem dava açma olmasın kızın adı çıkar falan deyince tabi eski kafa yapısında olduğu için amcamda ben onun yanına bırakırmıyım neyse cezası ödeyecek demiş. Bu biraz da olsa rahatlattı açıkçası bizi

Olay kuzeniniz için çok acı gerçekten. Ama olayların gidişatı gösteriyor ki kuzeniniz çok yanlış bir evlilik yapmış.
Kangren olan parmağı kesmekten başka çare yok. Çünkü bu evlilik yürümez. Ağlaya ağlaya koparıp atacak.

Durum gösteriyor ki şimdi ex sevgili tarafından değil de, evliliği rayına oturdu sandığı zamanda biri tarafında iftiraya uğrasa demek ki yine sorguya çekilen taraf olurmuş.

Güven üzerine evlilik kuramayan insanlar eşleri/nişanlıları tarafından aşağılanmayı şüphe duymayı normal görebilirler. Ama güven her şeydir diye boşuna demiyoruz.

Nişanlıyı haklı görenler onurlu duruşun ne olduğunu bilemezler. Onlara göre bir kadının namusu evli/nişanlı olduğu erkeğe geçer.

Evlendiği, hayat arkadaşım dediği insan tarafından defolu mal gibi muamele görülmek kabul edilmemeli.

Hangi kızı? Kuzen olan kız kızın erkek arkadaşı şimdiki nişanlısına fotoğraf atmış. Yani 2 erkek kızın geçmiş bile sayılmayacak bir olayını sakız yapmışlar

Kuzeniniz eski sevgilisini mahkemeye versin. Şimdikine de "Ben sana nasıl ispatlayayım. İnanmıyorsan bitsin ben senin imalarinla ve bana inanmayan bir insanla bir ömür geçirmek istemiyorum" desin.
Bak bakalım nişanlı nasıl geri vites yapıyor

Demiş zaten..
Beyzade cevap olarak "ben seni kabul ediyorum da sen mi etmiyosun ben boynuzlu olmayı içime sindirdim de sen 2 lafımi çekmiyosun demek ki yapmışsin ki kaçtın" demiş..

Meali "ömür boyu seni bununla ezme hakkına sahibim çünkü benim pipim var" demek..

Ne sanıyor bu erkekler kendini?
Neden bazı kadınlar böyle ezilmekten zevk alıp da pohpohlanmış bir cins yetiştiriyor anlamıyorum?

Ya iste bu kadar babasi ne kadar kizsa da kuzeniniz babasinin gozbebegi cicegi.Sahip cikacaklar kizlarina.Cok sevindim.

Ama hemen herkese guvenmeyin.Hatayi herkes yapar.Onemli olan devamli tekrarlanilmamasi.Allah a guvenelim.Allah in istediklerini yapalim. :)

Yahu erkekleri bırakın burada kadınlar bile taşlamış vay efendim o da göstermeseymiş, ay bu nasıl kapalı diye. O zamanlar 20 yaşında çocukmuş yahu hata yapmayan insan var mı hayatta? Ayrıca onun bedeni ister tamamen kapatır, isterse sadece istediklerine gösterir, isterse herkese gösterir. Bunu da ancak o bedeni yaratan Allah yargılayabilir. Herhangi bir üye burada bekaret ile ilgili konu açınca "ayy senin bedenin arkasında dur kocan karışamaz" deniyor ama. Tamam bence de karışamaz ama o zaman konu sahibinin kuzeni neden taşlanıyor? Deli oldum hemcinslerimin yazdıklarını okuyunca. "ayy bi de kapalı olacak görüntü için kapanmış" diyenlerin aslında ne demek istedikleri de belli oluyor aman ellerine fırsat geçmesin.

Neyse sizin yorumunuz vasitasiyla yazmış oldum, adam bunu kendisi yapsaydı adı "erkek adam tabi yapar" olurdu. Aynen dediğiniz gibi "senden ayrılmam ama seni bir ömür bununla ezmek istiyorum". Adamın şartı bu.

kuzeni tebrik ederim.
boyun eğip ezik davranmamış.
şimdi o erkek müsveddesi ispatı alsın mıçına kına yaksın..
eski sevgiliye bile şuna kızdığım kadar kızmadım bu konuda.

İnşallah amcanız yargı yoluyla kestirir cezayı. Aksini düşünmek istemiyorum. Siz de sağduyulu davranmasını isteyin telkin edin..

Sorma nasıl ulvi bir kişilikmiş. Sanki çok onurlu bir şey yapıyormuş gibi övgü bekliyor gibi "sahip çıkmaktan" bahsediyor.
Hoşşt köpek denir böylesine asıl. Sanki genelevden kurtarıyor kızı çakma delikanlı..

Aynen öyle, delikanlı olsaydı o mesajları yazan eski sevgiliye gününü gösterirdi. Ama oturup dinlemiş beyefendi, işte sahip çıkacakmış bunlara rağmen. Şaka gibi
Kuzen eski karaktersiz yüzünden yeni karaktersizden kurtuldu bence. Al birini vur ötekine.

Aynen dediğiniz gibi üstü kapalı tehdit bile ediyor ailen duyarsa babanın kalbine iner. Ailene nasıl açıklama yapacaksın. Psikolojik baskı yapıyor. Kuzenimde ben ispatlayamam deyince bak yaptın ki kaçtın oluyor. Her türlü kuzenimi suçlu çıkarıyor.

Kadın kıskançlığından
Nasıl üstünlük kuracaklar hemcinslerine
Nasıl en güzel hayatı başka kadına değil kendine reva görecekler bu yolla işte
En kapalısı benim en namuslusu benim
Kimi bekaret üzerinden aşağılar kimi dul kadın olmamakla övünür kimi ise açık kıyafetli kadına laf atar
Amaç ben farklıyım el üstünüm mutluluğa ben layığım demek

İyi ki okumamışım konuyu ban kesindi

Iste keske cidden bir kadin dayanismasi olsa. Kadin olarak o kadar güclüyüz ki ama böyle sacma salak seylere takiliyor. Erkekler asla müsade etmezdi iki kadinin onun kalcasindaki olan bir lekeyi konusmasini.

Yani tersi olsa burdaki kadinlar "o eski sevgilinin fesatligi, ki ne olacak, her erkek seks yapiyor" tarzi cümleler kurardi. Ama konu hemcinsi olunca bu nisanli müsveddesi icin "Allah yüzüne gülmüs ki ortaya cikmis, adam hakli" tarzi cümleler kuruluyor.

Cidden üzülüyorum bu duruma.

Şu an kesin olarak ayrıldılar mı? Yaa adam adam olacak da gel bakalım şu resimleri yüzyüze bana göster diyecek. O eski sevgilinin ağzının burnunun yerini değiştirecek.. Ama adam olacak işte. Olmayınca olmuyor.

Evet çünkü artık amcam falanda konuya dahil oldu. Büyük ihtimalle bitti zaten kuzenimde ben istemiyorum artık dedi. Ben sürekli laflarla yaşayamam dedi. Hayır gelmezdi bu saatten sonra bu evlilik her 2 taraf için

Evet çünkü artık amcam falanda konuya dahil oldu. Büyük ihtimalle bitti zaten kuzenimde ben istemiyorum artık dedi. Ben sürekli laflarla yaşayamam dedi. Hayır gelmezdi bu saatten sonra bu evlilik her 2 taraf için
İnşallah ailesi olay için çok tepki vermemiştir. Yazık zaten kızın utancı korkusu ona yetmiştir. Hiç kolay değil insanın ailesi karşısına böyle bir konuyla çıkması. Ben kuzenine çok üzüldüm yaşadıkları için.

Şurada bir kadın konu açsa
nişanlımın eski sevgilisi beni aradı
bana senin nişanlının şurasında şu var dedi
Bende şöyle fotoğrafı var diye konuşsa
Kadına o kız kıskançlığından gebermiş evlen düğün fotoğrafına kıza at falan yazarları nişanlıyi haklı görenler
Her durumda kadın haksız erkek haklı olurdu
Hiç şaşırmıyorum
İstanbulun en kalabalık yerinde gündüz vakti öldürülen kadın için kadın erkek
Allah bilir ne yapmıştırda sinirlendirmiştir kocasıdır diye düşündük demişlerdi
Bu konuda da iğrenç yorumlar yazanlara hiç şaşırmadım başka konularda da belli ediyorlardı zaten kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…