- 20 Kasım 2018
- 14.170
- 53.837
- 598
- 35
Geçmiş olsun. Yine de düşündüğünüz kadar kötü olmamış sanırım. İlk tepki olarak böyle davrandıysa yumuşayacaktır inşallah.Evet işler pek umduğumuz gibi gitmemiş. Amcam çok sinirlenmiş. Sinirle hakaret etmiş kuzenime tepki vermiş. Yengem biliyordu eski sevgiliyi annemde biliyordu ben kötü bişey yapmadım tarzı konuşmus. İftira falan demiş. Bana mesaj attı sende amcama anlat bize gelin amcam babam konuşalım dedi. Bu akşam konuşulup gereken neyse yapılacak.ayrıca amcam eski sevgilinin adını soyadını numarasını almış görüştü mu bilmiyorum ama
Evet biz daha büyük tepki verir diye düşündük. Tabi yine sinirlenmiş ama ileri boyuta taşımamis çok şükür. Yengem dava açma olmasın kızın adı çıkar falan deyince tabi eski kafa yapısında olduğu için amcamda ben onun yanına bırakırmıyım neyse cezası ödeyecek demiş. Bu biraz da olsa rahatlattı açıkçası biziGeçmiş olsun. Yine de düşündüğünüz kadar kötü olmamış sanırım. İlk tepki olarak böyle davrandıysa yumuşayacaktır inşallah.
Aslında yazmayacaktim ama o kadar değerli kadınlar var ki içimizde. Kadın olduğunun bilincinde. Karşıdakiyle empati yapabilen toplumda herşeyden önce bir birey olduğunu kabullendirmis onlara teşekkür ve merak edenler olmuştur diye yazmak istedim. Kuzenim ilişkiyi bitirdi. Enişte bey galiba kuzenimin blöf yaptığını düşündü ki ilk iki gün sessiz sedasizdi. Dün akşam kuzenimi aramış seni ortada bırakmak olmak herşeye rağmen ben yanındayım demiş. Kuzenim ortada bırakmak nasıl bir kelime ortada kaldığım yok ayrıca ailemin yanındayim demiş. Ben ömür boyu senin imalarini şüphelerini taşıyamam bu yük bizi yorar ve benim yorulmaya niyetim yok demiş. Enişte demek istemiyorum ama enişte bey ben seni kabul ediyorum da sen mi etmiyosun ben boynuzlu olmayı içime sindirdim de sen 2 lafımi çekmiyosun demek ki yapmışsin ki kaçtın falan saçma sapan şeyler söylemiş. Baban duysa kalpten gidecek falan demiş kuzenim kapatıp engellemiş. Eski sevgili konusunda hala bir adım atmadık sebebi kuzenim önce ailesiyle konusup herşeyi anlatacak sonra gereken neyse yapılacak 1 saat önce konuştum babam gelince konuşacam kendisiyle dedi. Bakalım umarım herşey istediğimiz gibi devam eder
Hangi kızı? Kuzen olan kız kızın erkek arkadaşı şimdiki nişanlısına fotoğraf atmış. Yani 2 erkek kızın geçmiş bile sayılmayacak bir olayını sakız yapmışlarEski ilişkisne adam foto atmış
Bir bana mi çok uç gelmedi durum
Eski ilişkisi ile cinsellik de yaşayabilir
Ne var ki bunda
Eski sevgili belli ki ara bozmak istiyor , kıskanıyor
Eğer kuzenin sevgilisinin kendine olan davranışlarından rahatsız değilse kızı engellesin
Aralarında cinsewlik geçmesi garip gelmedi bana
Kuzeniniz eski sevgilisini mahkemeye versin. Şimdikine de "Ben sana nasıl ispatlayayım. İnanmıyorsan bitsin ben senin imalarinla ve bana inanmayan bir insanla bir ömür geçirmek istemiyorum" desin.
Bak bakalım nişanlı nasıl geri vites yapıyor
Evet işler pek umduğumuz gibi gitmemiş. Amcam çok sinirlenmiş. Sinirle hakaret etmiş kuzenime tepki vermiş. Yengem biliyordu eski sevgiliyi annemde biliyordu ben kötü bişey yapmadım tarzı konuşmus. İftira falan demiş. Bana mesaj attı sende amcama anlat bize gelin amcam babam konuşalım dedi. Bu akşam konuşulup gereken neyse yapılacak.ayrıca amcam eski sevgilinin adını soyadını numarasını almış görüştü mu bilmiyorum ama
Yahu erkekleri bırakın burada kadınlar bile taşlamış vay efendim o da göstermeseymiş, ay bu nasıl kapalı diye. O zamanlar 20 yaşında çocukmuş yahu hata yapmayan insan var mı hayatta? Ayrıca onun bedeni ister tamamen kapatır, isterse sadece istediklerine gösterir, isterse herkese gösterir. Bunu da ancak o bedeni yaratan Allah yargılayabilir. Herhangi bir üye burada bekaret ile ilgili konu açınca "ayy senin bedenin arkasında dur kocan karışamaz" deniyor ama. Tamam bence de karışamaz ama o zaman konu sahibinin kuzeni neden taşlanıyor? Deli oldum hemcinslerimin yazdıklarını okuyunca. "ayy bi de kapalı olacak görüntü için kapanmış" diyenlerin aslında ne demek istedikleri de belli oluyor aman ellerine fırsat geçmesin.Demiş zaten..
Beyzade cevap olarak "ben seni kabul ediyorum da sen mi etmiyosun ben boynuzlu olmayı içime sindirdim de sen 2 lafımi çekmiyosun demek ki yapmışsin ki kaçtın" demiş..
Meali "ömür boyu seni bununla ezme hakkına sahibim çünkü benim pipim var" demek..
Ne sanıyor bu erkekler kendini?
Neden bazı kadınlar böyle ezilmekten zevk alıp da pohpohlanmış bir cins yetiştiriyor anlamıyorum?
Evet işler pek umduğumuz gibi gitmemiş. Amcam çok sinirlenmiş. Sinirle hakaret etmiş kuzenime tepki vermiş. Yengem biliyordu eski sevgiliyi annemde biliyordu ben kötü bişey yapmadım tarzı konuşmus. İftira falan demiş. Bana mesaj attı sende amcama anlat bize gelin amcam babam konuşalım dedi. Bu akşam konuşulup gereken neyse yapılacak.ayrıca amcam eski sevgilinin adını soyadını numarasını almış görüştü mu bilmiyorum ama
Evet biz daha büyük tepki verir diye düşündük. Tabi yine sinirlenmiş ama ileri boyuta taşımamis çok şükür. Yengem dava açma olmasın kızın adı çıkar falan deyince tabi eski kafa yapısında olduğu için amcamda ben onun yanına bırakırmıyım neyse cezası ödeyecek demiş. Bu biraz da olsa rahatlattı açıkçası bizi
Yahu erkekleri bırakın burada kadınlar bile taşlamış vay efendim o da göstermeseymiş, ay bu nasıl kapalı diye. O zamanlar 20 yaşında çocukmuş yahu hata yapmayan insan var mı hayatta? Ayrıca onun bedeni ister tamamen kapatır, isterse sadece istediklerine gösterir, isterse herkese gösterir. Bunu da ancak o bedeni yaratan Allah yargılayabilir. Herhangi bir üye burada bekaret ile ilgili konu açınca "ayy senin bedenin arkasında dur kocan karışamaz" deniyor ama. Tamam bence de karışamaz ama o zaman konu sahibinin kuzeni neden taşlanıyor? Deli oldum hemcinslerimin yazdıklarını okuyunca. "ayy bi de kapalı olacak görüntü için kapanmış" diyenlerin aslında ne demek istedikleri de belli oluyor aman ellerine fırsat geçmesin.
Neyse sizin yorumunuz vasitasiyla yazmış oldum, adam bunu kendisi yapsaydı adı "erkek adam tabi yapar" olurdu. Aynen dediğiniz gibi "senden ayrılmam ama seni bir ömür bununla ezmek istiyorum". Adamın şartı bu.
Aynen öyle, delikanlı olsaydı o mesajları yazan eski sevgiliye gününü gösterirdi. Ama oturup dinlemiş beyefendi, işte sahip çıkacakmış bunlara rağmen. Şaka gibiSorma nasıl ulvi bir kişilikmiş. Sanki çok onurlu bir şey yapıyormuş gibi övgü bekliyor gibi "sahip çıkmaktan" bahsediyor.
Hoşşt köpek denir böylesine asıl. Sanki genelevden kurtarıyor kızı çakma delikanlı..
Aynen dediğiniz gibi üstü kapalı tehdit bile ediyor ailen duyarsa babanın kalbine iner. Ailene nasıl açıklama yapacaksın. Psikolojik baskı yapıyor. Kuzenimde ben ispatlayamam deyince bak yaptın ki kaçtın oluyor. Her türlü kuzenimi suçlu çıkarıyor.Demiş zaten..
Beyzade cevap olarak "ben seni kabul ediyorum da sen mi etmiyosun ben boynuzlu olmayı içime sindirdim de sen 2 lafımi çekmiyosun demek ki yapmışsin ki kaçtın" demiş..
Meali "ömür boyu seni bununla ezme hakkına sahibim çünkü benim pipim var" demek..
Ne sanıyor bu erkekler kendini?
Neden bazı kadınlar böyle ezilmekten zevk alıp da pohpohlanmış bir cins yetiştiriyor anlamıyorum?
Kadın kıskançlığındanBuralarda erkek daima haklidir. Diger konuda erkek, esini bir restoranda baska bir erkek ile bakisiyor diye sucluyor ve bosanmak istiyor. Ki bakisma tabiki yok. Kadin baska yere bakiyordu.
Ve o konuda bile erkegi hakli gören vardi. Neymis, kocasinin kiskanc oldugunu biliyormus, esi neye baktigina dikkat etsin!
Kadinlar niye kendini ezmeye, erkegi yüceltmeye bu kadar hazir? Hayir 1950 köyde yasasak anlayacagim fakat artik günümüzce internet var, bu forum var, dernekler var,.. Halen bu "en temiz, en layik olan benim" yarisi neden?
İyi ki okumamışım konuyu ban kesindiİyi ki bu konuyu yorumlar tazeyken görmemişim, banım çıkarmış buradan.
Kadın üzerine yapılan benzetmenin çirkinliğine bakın:
Davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış.
Evet geçtiğimiz sayfalardan birinde aynen bu cümleyi ve bu cümle etrafında yoğurulmuş bir fikri okudum ve halimize acıdım. Acıdım ki 21. yüzyılda yaşayan bir insan bu lafı, hemcinsi için kullanmadan önce "La ben ne diyorum?" diye durup düşünmüyor, fütursuzca sarf edebiliyorsa, daha da bir şey diyemiyorum.
Biri "Bekaret raporu alsa ne olacak, diktirebilir de, anal ilişki de yaşamış olabilir bu bir ispat değildir, her şeyi yapmış olabilir" tarzında konuşuyor ki bu kafada olanlar çoğaldıkça, yakında onların da raporları çıkar ve kadınlar evlenmeden önce, kocalarına layık(!) olduklarını ispatlamak(!) için kulak delikleri de dahil tüm deliklerini rapora bağlarlar da rahatlarsınız.
Adamı haklı bulanlar, kızın adamı kandırdığını, açıkça ilişkisini anlatması gerektiğini söyleyenler "Kız kapalı, atletli fotoğraf atamaz, yalan bir hayat imajı sunmuş, muhafazakar gibi davranmış" diyenler...
3 yıllık bir ilişkisi olduğunu söylemiş kız zaten, neler yaşadığının, ne yaptığının kalem kalem hesabını mı vermek zorunda daha? 3 yıllık bir ilişkide tül perde arkasından bakışmakla yetinilip, hiçbir şekilde özel konuşma yaşanmayacağını düşünmek nasıl bir temizlik(!) gerektiriyor? Komple hormonlarınızı mı aldırdınız? Default ayarlarınızda seks, aşk, şehvet, heyecan, üreme güdüsü vb. yok mu? İnsan bunlara kapılıp herhangi bir şey yapamaz mı hiç, bu kadar mı mükemmelsiniz(!)?
Ki kız tüm bunları yaşasa da, bunun hala sorgulanabilir olması ne kadar acı.
Çocuk bekaret testi istemiş-istememiş yok şöyle böyle... Ya bu herif, karşısında eşini tehdit eden, onun fotoğraflarını dağıtan birini oturmuş dinlemiş gitmiş karısına hesap sormuş, karşısında karısının canını yakmakta olan o şrfsizi susturacağı yere. "Sen kim köpeksin de eşimi tehdit ediyorsun lan?" demek yerine kızın kıçındaki doğum lekesini sorgulamış. Bu mudur adamlık, bu mu insanlık? Yok adam haklıymış... Adam haklı filan değil, eşini sıkıştıran, tehdit eden biri ile onu baş başa bırakıp, eşinin kendi belirlediği standartlara uyup uymadığını "Bana nasıl ispatlarsan ispatla" diyerek görmek isteyen biri. Al bunu, vur exse.
Siz de gelin sayfalarca kızın ne davulluğunu koyun, ne tokmaklanmasını(!) ne kapalılığını ne atletini, doğum lekesini.
Yazık.
Bir de kadın olacaksınız.
Midemi bulandırdınız.
Kadın kıskançlığından
Nasıl üstünlük kuracaklar hemcinslerine
Nasıl en güzel hayatı başka kadına değil kendine reva görecekler bu yolla işte
En kapalısı benim en namuslusu benim
Kimi bekaret üzerinden aşağılar kimi dul kadın olmamakla övünür kimi ise açık kıyafetli kadına laf atar
Amaç ben farklıyım el üstünüm mutluluğa ben layığım demek
Şu an kesin olarak ayrıldılar mı? Yaa adam adam olacak da gel bakalım şu resimleri yüzyüze bana göster diyecek. O eski sevgilinin ağzının burnunun yerini değiştirecek.. Ama adam olacak işte. Olmayınca olmuyor.Aynen dediğiniz gibi üstü kapalı tehdit bile ediyor ailen duyarsa babanın kalbine iner. Ailene nasıl açıklama yapacaksın. Psikolojik baskı yapıyor. Kuzenimde ben ispatlayamam deyince bak yaptın ki kaçtın oluyor. Her türlü kuzenimi suçlu çıkarıyor.
Evet çünkü artık amcam falanda konuya dahil oldu. Büyük ihtimalle bitti zaten kuzenimde ben istemiyorum artık dedi. Ben sürekli laflarla yaşayamam dedi. Hayır gelmezdi bu saatten sonra bu evlilik her 2 taraf içinŞu an kesin olarak ayrıldılar mı? Yaa adam adam olacak da gel bakalım şu resimleri yüzyüze bana göster diyecek. O eski sevgilinin ağzının burnunun yerini değiştirecek.. Ama adam olacak işte. Olmayınca olmuyor.
İnşallah ailesi olay için çok tepki vermemiştir. Yazık zaten kızın utancı korkusu ona yetmiştir. Hiç kolay değil insanın ailesi karşısına böyle bir konuyla çıkması. Ben kuzenine çok üzüldüm yaşadıkları için.Evet çünkü artık amcam falanda konuya dahil oldu. Büyük ihtimalle bitti zaten kuzenimde ben istemiyorum artık dedi. Ben sürekli laflarla yaşayamam dedi. Hayır gelmezdi bu saatten sonra bu evlilik her 2 taraf için
Şurada bir kadın konu açsaIste keske cidden bir kadin dayanismasi olsa. Kadin olarak o kadar güclüyüz ki ama böyle sacma salak seylere takiliyor. Erkekler asla müsade etmezdi iki kadinin onun kalcasindaki olan bir lekeyi konusmasini.
Yani tersi olsa burdaki kadinlar "o eski sevgilinin fesatligi, ki ne olacak, her erkek seks yapiyor" tarzi cümleler kurardi. Ama konu hemcinsi olunca bu nisanli müsveddesi icin "Allah yüzüne gülmüs ki ortaya cikmis, adam hakli" tarzi cümleler kuruluyor.
Cidden üzülüyorum bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?