çok doğru konuşmuş baba damat bey ile.Evet ben ayrılmak istemiyorum demiş. Amcamda siz daha yolun başında yüz göz oldunuz. Birbirinize sayginizi kaybettiniz demiş. Bu saatten sonra evde bardak kırılsa sonu bu olaya çıkar demiş. Başka ne konuştular bilmiyorum. Eski sevgiliyi de aramiş açmamıs galiba. Yarın isyerine gidecem dedi
Evet herşeyi olduğu gibi anlattı. Hatta eski sevgilisini kaç yıl konuştuklarını herşeyi. Enişte beyin söylediklerini,amcam seni ortada bırakmıyorum lafından sonra yengeme herşeyi topla yarın gönder demişçok doğru konuşmuş baba damat bey ile.
kuzen anlattı mi acaba damadın ona bana ispatla dediğini falan, öyle olsa direkt yüzüne tükürürdü herhalde baba, tanımadığına inanıyorsun da, tanıdığının sözüne güvenmiyor musun diye
ay bir de umarım babasına bu kalça lekesi, fotoğraf olayını falan da citlatmistir kuzen. Çünkü yarın işyerine giderse çocuk buyuterek söylerse olay daha da büyümez ilk şokla insaallah.
bu eniste bey daha cok gelip özür dileyecek gibi geldi banaEvet herşeyi olduğu gibi anlattı. Hatta eski sevgilisini kaç yıl konuştuklarını herşeyi. Enişte beyin söylediklerini,amcam seni ortada bırakmıyorum lafından sonra yengeme herşeyi topla yarın gönder demiş
çok doğru konuşmuş baba damat bey ile.
kuzen anlattı mi acaba damadın ona bana ispatla dediğini falan, öyle olsa direkt yüzüne tükürürdü herhalde baba, tanımadığına inanıyorsun da, tanıdığının sözüne güvenmiyor musun diye
ay bir de umarım babasına bu kalça lekesi, fotoğraf olayını falan da citlatmistir kuzen. Çünkü yarın işyerine giderse çocuk buyuterek söylerse olay daha da büyümez ilk şokla insaallah.
Helal olsun kuzene ve amcana.. Kız susmadı baba arkasında durdu.. Peki bu nişanlısı kuzen sonra affetme durumu olur mu olmaz inşallahEvet herşeyi olduğu gibi anlattı. Hatta eski sevgilisini kaç yıl konuştuklarını herşeyi. Enişte beyin söylediklerini,amcam seni ortada bırakmıyorum lafından sonra yengeme herşeyi topla yarın gönder demiş
Kesinliklebu eniste bey daha cok gelip özür dileyecek gibi geldi bana
bunda babasının etkisi çok büyük. Helal olsun.
çünkü nişanlısının yaptığının o pislikten farkı yok. Ikisi de el altindan tehdit ediyor. Ailen duyarsa diye. Ohh miss böyle babaya can kurban
O sevgili dilini yutar o babayi görünce. Kuzeni ezebilecegini sandi. Nede olsa sadece bir kadin. Kadinin degeri yok. Ama o babayi görünce eminim dogum leksininlekesinin d'sini bile diyemez. Korkudan bir pantalonuna micmadigi kalir. Hatta "ben öyle birsey demedim, yanlis anlasildi" gibi cümleler kurar.
Ceza almasini isterim fakat elbette almaz, ama savci ve sorusturma yeterici kadar korkutur onu. Bir daha herhangi bir kadini ezmek istediginde iki defa düsünür.
[/QUOTE
Amcam konuşmus galiba eski sevgili kuzenime sosyal medyadan yazıyor bugün. Yalvaririm aileni benden uzak tut. Ben sevdiğim için kıskandığım için yaptım yazmış. Babam duyarsa beni öldürür yazmış falan. Kuzenim bu mesajı delil olarak kullanacam dedi
Amcam konuşmus galiba eski sevgili kuzenime sosyal medyadan yazıyor bugün. Yalvaririm aileni benden uzak tut. Ben sevdiğim için kıskandığım için yaptım yazmış. Babam duyarsa beni öldürür yazmış falan. Kuzenim bu mesajı delil olarak kullanacam dedi
+1000 eğer kız babasına anlatmasaydı ve adamla evli kalsaydı ömür boyu bunun ezikliği yaşatılacaktı. O eski sevgili daha ileri gidecekti belki. Şimdi ikiside arkasında dağ gibi babasının olduğunu biliyor. Orda burda dedikodu yapacak tayfanında ağzı açılamaz bu saatten sonra.bence bu konu hep trendlerde kalmalı ıbretlık ve ornek guzel bır konu
tehtıtlere kanmayan kız
aslan gıbı baba
bakın hıc bırsey olmuyor korkcak bırsey yokmus
tehtıt edılıyorum dıyen kızlara okadar dıyoruz aılenıze soyleyın en fazla ne olur tehtıt edılmekten ıyıdır aıleden yıyecegınız azar dıyoruz
cok sevındım kuzenınızın adına pıslıklerden kurtuldugu ıcın
Kesinlikle bu kızı babası veya nişanlısı vurabilirdi dayak yiyebilirdiInsan sevdiginiz hayatini mahv etmez, onun adi ciksin istemez. Kuzen iyi yapiyor, delil olarak kullansin. Ailem beni öldürür demis, bu kuzen icin gecerliyken sorun yoktu ama!!
Süründürsünler o cocugu. Asla geri adim atmasin kuzenin.
Amcanız tam bir baba aslında, biz kizarlar ederler diyoruz ama evladından kolay kolay vazgeçmez gerçek bir babadan bahsediyorsak.Evet benim amcam arkasında durduysa sanıyorum ki herkes durur. Çünkü amcam anlayış gösterecek biri değil. Sinirli baskıcı ama baba yüreği çok başka bişeymis. Kuzenim zaten duyacak benden duysun dedi. Çokta iyi yaptı. Amcam hala konuşmuyor onunla beraber sofraya oturmuyo ama eninde sonunda düzelecek. Diğer kuzenimiz at bu mesajı enişteye bak görsün. Utansin dedi. Kuzenim bana inanmadi bide hala kendimi ispat edecem dedi. Biz aslında burda çok destek gördük hepinize tek tek teşekkür ederim. Kırdığım varsa özür diler haklarıni helal etsini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?