kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

çok doğru konuşmuş baba damat bey ile.

kuzen anlattı mi acaba damadın ona bana ispatla dediğini falan, öyle olsa direkt yüzüne tükürürdü herhalde baba, tanımadığına inanıyorsun da, tanıdığının sözüne güvenmiyor musun diye

ay bir de umarım babasına bu kalça lekesi, fotoğraf olayını falan da citlatmistir kuzen. Çünkü yarın işyerine giderse çocuk buyuterek söylerse olay daha da büyümez ilk şokla insaallah.

Evet herşeyi olduğu gibi anlattı. Hatta eski sevgilisini kaç yıl konuştuklarını herşeyi. Enişte beyin söylediklerini,amcam seni ortada bırakmıyorum lafından sonra yengeme herşeyi topla yarın gönder demiş

bu eniste bey daha cok gelip özür dileyecek gibi geldi bana

bunda babasının etkisi çok büyük. Helal olsun.

çünkü nişanlısının yaptığının o pislikten farkı yok. Ikisi de el altindan tehdit ediyor. Ailen duyarsa diye. Ohh miss böyle babaya can kurban

O sevgili dilini yutar o babayi görünce. Kuzeni ezebilecegini sandi. Nede olsa sadece bir kadin. Kadinin degeri yok. Ama o babayi görünce eminim dogum leksininlekesinin d'sini bile diyemez. Korkudan bir pantalonuna micmadigi kalir. Hatta "ben öyle birsey demedim, yanlis anlasildi" gibi cümleler kurar.

Ceza almasini isterim fakat elbette almaz, ama savci ve sorusturma yeterici kadar korkutur onu. Bir daha herhangi bir kadini ezmek istediginde iki defa düsünür.

Helal olsun kuzene ve amcana.. Kız susmadı baba arkasında durdu.. Peki bu nişanlısı kuzen sonra affetme durumu olur mu olmaz inşallah

Kesinlikle
Nişanlının niyetinin pislik eski sevgiliden farkı yoktu amacı her olayda kızın suratına bunu vurmak bununla üste çıkmaktı
Amca doğru demiş evde bardak kırılsa buraya bağlardı o nişanlı

Ohh. Bin beter olsun şerefsiz.

tam tahmin ettiğim gibi, pislik ya

bence bu konu hep trendlerde kalmalı ıbretlık ve ornek guzel bır konu
tehtıtlere kanmayan kız
aslan gıbı baba

bakın hıc bırsey olmuyor korkcak bırsey yokmus
tehtıt edılıyorum dıyen kızlara okadar dıyoruz aılenıze soyleyın en fazla ne olur tehtıt edılmekten ıyıdır aıleden yıyecegınız azar dıyoruz

cok sevındım kuzenınızın adına pıslıklerden kurtuldugu ıcın

+1000 eğer kız babasına anlatmasaydı ve adamla evli kalsaydı ömür boyu bunun ezikliği yaşatılacaktı. O eski sevgili daha ileri gidecekti belki. Şimdi ikiside arkasında dağ gibi babasının olduğunu biliyor. Orda burda dedikodu yapacak tayfanında ağzı açılamaz bu saatten sonra.

Allah korkusu olmayan babasından korkuyor öylemi. Kuzeninin babasından korkan iftira atarken Allahtan korkmamış. Ne yazık yaaa. Ben bundada bir hayır olduguna inanıyorum. Kuzenin yatsın kalksın Allaha dua etsin o nışanlıdanda bi cacık olmazmış. Rabbim karsısına iyi insan cıkarsın. Gerçekten olayların bu şekil ilerlemesine, babasının arkasında durmasına, eski sevgilinin de belasını bulmasına çok sevindim.
Ders alınacak bir konu. Genç kızlar tehtit ediliyorum diyip korkmazınlar ailenize ve gereken yerlere başvurun. Korkmayın...

Kesinlikle bu kızı babası veya nişanlısı vurabilirdi dayak yiyebilirdi
Hadi o nişanlı bozuntusundan ayrılmasını saymıyorum ama şu an kızı babasıyla arasını bozdu
Yaptığı yanına kar kalmamalı
Bir daha ne kuzene ne başka kıza böyle şerefsizlik yapacak cesaret bulamamalı

Oh içimin yağları eridi. İnşallah peşini bırakmazlar da daha çok korkar.
Bir insanın izzet-i nefsini düşünme ama babadan ölesiye kork. Oh olsun ifade için çağrılsın da tutuşsun..

Evet benim amcam arkasında durduysa sanıyorum ki herkes durur. Çünkü amcam anlayış gösterecek biri değil. Sinirli baskıcı ama baba yüreği çok başka bişeymis. Kuzenim zaten duyacak benden duysun dedi. Çokta iyi yaptı. Amcam hala konuşmuyor onunla beraber sofraya oturmuyo ama eninde sonunda düzelecek. Diğer kuzenimiz at bu mesajı enişteye bak görsün. Utansin dedi. Kuzenim bana inanmadi bide hala kendimi ispat edecem dedi. Biz aslında burda çok destek gördük hepinize tek tek teşekkür ederim. Kırdığım varsa özür diler haklarıni helal etsini istiyorum.

Amcanız tam bir baba aslında, biz kizarlar ederler diyoruz ama evladından kolay kolay vazgeçmez gerçek bir babadan bahsediyorsak.

Kuzeninizi ayrıca tebrik ederim, sinip kalmadï iki karaktersiz adam arasında, bundan sonra çok daha iyi, sağlam karakterde insanlar çıkar karşına umarım.

Bence kuzeniniz babasına anlatarak en doğrusunu yaptı. Amcam anlayışsız biridir yazmışsınız ya eğer sonradan başka yerden duysaydı Allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi. Dürüst olmakta her zaman fayda var işte bu konuda da gördüğümüz gibi. Babadır kızar, o da gurur yapmıştır ama en azından kızının her koşulda ona doğruyu anlatacağını görmüş oldu aralarında güven oluştu. İnşallah ailece bu durumu en kısa sürede atlatırsınız ve o eski sevgili de cezasını çeker.

Ya geçmişimizde yaşadığımız şeyleri şuan hayatımızda olan insana niye rapor ediyoruz onu anlamadım. Burda bazı insanlar demiş ki konu bi şeyler yaşaması değil yalan söylemesi. Ya bu konu hakkında konuşmak istemiyor olamaz mı? Geçmişe sünger çekemez miyiz yani. Her yaşadığımız şeyi anlatmak zorunda mıyız? Liseli ergen mi bu insanlar gelmişler 23 yaşına kadın demiş zaten senden önce 3 yıllık ilişkim oldu diye. Çok afedersiniz ama bi insan salak değilse 3 yıllık ilişkide ufak tefek de olsa bir şeyler yaşandığını kestirebilir illa sormaya gerek yok. Kadının kapalı olması bir şey değiştirmez eğri oturup doğru konuşalım günümüzde kapalı olunca elimize erkek eli değmiyor diye bir durum yok ve 3 yıldan bahsediliyor illa güvenmiştir yaşı da genç 20 yaşında başlamış bir ilişki. Hiçbir şey yaşamamış kadın istiyorsa mağaradan ya da afrikadaki kabilelerden falan kız bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…