İnanın bende bilmiyorum. Zaten ayrıl diyorum ısrarla nikah var dava açılır evdekilere ne söyleyecem diyor. Ve inanın o kadar küçük bir şehir ki duyulursa ne yaparım diyorİyi de, kapalı bir kız olarak şu teknoloji çağında müstehcen sayılacak fotoları attığını görmüş, kalçasındaki izi nerden bildiğine mi takılmış.
Ya yok sayacak ya ayrılacak. Bunun ispatı nasıl olur ki başka?
Herkesin hatası olur nefsine uyar başka başka şekillerde. Mantığını kullanamamış sadece.Ben şeyi anlamadım. Kuzeninin açık ve atletli resimleri eski sevgilide ne arıyor.
Namusa bu denli önem veriyorsa bunu herkese ilan etmez nişanlı. Anlaşamadık der olur biter.İnanın bende bilmiyorum. Zaten ayrıl diyorum ısrarla nikah var dava açılır evdekilere ne söyleyecem diyor. Ve inanın o kadar küçük bir şehir ki duyulursa ne yaparım diyor
Sanıyorum yanlış anlattım. Eski sevgilisi enişte beye ben nişanlınla bunları bunları yaşadım yazmış. Kalçasında doğum lekesi var. Göğsünde beni var tarzı şeyler yazmış. Herhalde inandırıcı olsun diye de kuzenimin eski sevgilisinde olan açık fotoğraflarını atıyor. Kuzenimde anlatınca enişteye bak konuştuk ordan biliyor bunları falan. Nişanlı da ispatla diyo
Yo doğru anlattınSanıyorum yanlış anlattım. Eski sevgilisi enişte beye ben nişanlınla bunları bunları yaşadım yazmış. Kalçasında doğum lekesi var. Göğsünde beni var tarzı şeyler yazmış. Herhalde inandırıcı olsun diye de kuzenimin eski sevgilisinde olan açık fotoğraflarını atıyor. Kuzenimde anlatınca enişteye bak konuştuk ordan biliyor bunları falan. Nişanlı da ispatla diyo
Er geç duyacak tüm şehir.İnanın bende bilmiyorum. Zaten ayrıl diyorum ısrarla nikah var dava açılır evdekilere ne söyleyecem diyor. Ve inanın o kadar küçük bir şehir ki duyulursa ne yaparım diyor
Yani söz verdim kendime alıntı yapmayacağım diye, amanasil cirkin konular bunlar. sozume inanmayan insanla omrumu gecirmem. ispat ne, nasil igrenc sozler bunlar. eski sevgili deki seref eksikligi apayri bir konu zaten.
hayirlisi olsun haklarinda. hic fikir uretemedim bile.
Siz konu sahibi misinizHerkesin hatası olur nefsine uyar başka başka şekillerde. Mantığını kullanamamış sadece.
Ben neler yaşadılar bilmiyorum. Zaten yazdim ben sorduğumda ikimiz beraberken bana da hayır dedi. E kuzenime inanmaktan başka bir alternatif olmadığına göreDoğum lekesi tamam diyelim hadi, göğsündeki beni de mi konuşmuşlar oradan biliyor. Siz buna inandınız mı gerçekten? Evet yaşadım geride kaldı dese neyse de nişanlısını kandırmaya çalışıyor, buna tek bir kişi bile inanmaz.
Yani kuzeniniz karsi cinse haram oldugnu dusunerek kapaniyor ve inancina gore dini bir vecibeyi yerine getiriyor ama eski sevgiliye acik fotolar atabiliyor vucudunu gosterebiliyor.Ha birine ha binine 1 kisiye olunca gunah yada haram degil mi?? demek ki konu allah korkusu degil goruntuymus.Bence bu buyuk karaktersizlik hic etik bir davranis degil iste bu sebeple ayrilirdim kuzeninizden.Hayırlı akşamlar öncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından önce yaklaşık 3 yıl görüştüğü bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden ötürü kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden öğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalçasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan açık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey geçmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalçamda var tarzı şeyler konuştuklarını söylüyor. Bana yalan söylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak üzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle sürekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?
İyi de izi varmış beni varmış güneycim zamanında var diye anlatmış yani.Yani söz verdim kendime alıntı yapmayacağım diye, ama
Bu Yeşilçam değil ki gerçek hayat
Benim sözüm doğruysa, al bak bakiim var mı iz
Yok mu haa morardın mı derdim.
Yani bu o Bebek benden değil demek ile karıştılırıyor :)
Eğer şimdi cesur davranmazsa o pislik kuzeninize şantaj yapmaya devam eder, kuzeniniz sadece foto atmışken, cinsellik yaşamış gibi iftiralara maruz kalabilir.İnanın bende bilmiyorum. Zaten ayrıl diyorum ısrarla nikah var dava açılır evdekilere ne söyleyecem diyor. Ve inanın o kadar küçük bir şehir ki duyulursa ne yaparım diyor
Hayır :) ama zamanında nefsine uymuş ve böyle olmasa da yapmamam gereken şeyleri belki yapmış ve yapıyor olan sıradan bir insanım :)Siz konu sahibi misiniz
Abla fotoğraf varİyi de izi varmış beni varmış güneycim zamanında var diye anlatmış yani.
Açıp gösterince bişey değişmeyecek.
Ben neler yaşadılar bilmiyorum. Zaten yazdim ben sorduğumda ikimiz beraberken bana da hayır dedi. E kuzenime inanmaktan başka bir alternatif olmadığına göre
Şuan kuzenim yanımda anlık fotoğraf isteyince ve kendisine güvendiği için atmış bir kaç tane kendi evinden. Böyle diyor kuzenim
Biliyormusunuz konunun içindeyim ama gerçekten midem bulanıyor. O kadar kötü ki ben ayrıl diyorum. Ama babası ailesi duyarsa olacakları tahmin edemiyorum. 23 yaşında bir genç kız neden fotoğraf attın diyorum 3 yıl ne bileyim güvendim diyor. Çocukta gerçekten efendi birine benziyordu. Sevdim inandim diyor. Ama yemin ediyo aramızda herhangi birşey geçmedi diyorKonuyu nereden tutsam elimde kalır.
Nişanlı.
Kuzen.
Ex.
Al birini, vur ötekine.
Bence böyle bir adamı defetsinŞuan kuzenim yanımda anlık fotoğraf isteyince ve kendisine güvendiği için atmış bir kaç tane kendi evinden. Böyle diyor kuzenim
Pürü pak olduğumu iddaa etmedim. Yargılamak için de sormadım. Konuyu anlamaya çalışıyorum. Sazan gibi atlamayın. İyi geceler.Hayır :) ama zamanında nefsine uymuş ve böyle olmasa da yapmamam gereken şeyleri belki yapmış ve yapıyor olan sıradan bir insanım :)
Sanırım siz pürü paksınız. Maaşallah darısı bize :)
Açıkçası kimse yemine inanmaz.Biliyormusunuz konunun içindeyim ama gerçekten midem bulanıyor. O kadar kötü ki ben ayrıl diyorum. Ama babası ailesi duyarsa olacakları tahmin edemiyorum. 23 yaşında bir genç kız neden fotoğraf attın diyorum 3 yıl ne bileyim güvendim diyor. Çocukta gerçekten efendi birine benziyordu. Sevdim inandim diyor. Ama yemin ediyo aramızda herhangi birşey geçmedi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?