kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

İnanın bende bilmiyorum. Zaten ayrıl diyorum ısrarla nikah var dava açılır evdekilere ne söyleyecem diyor. Ve inanın o kadar küçük bir şehir ki duyulursa ne yaparım diyor

İnanın bende bilmiyorum. Zaten ayrıl diyorum ısrarla nikah var dava açılır evdekilere ne söyleyecem diyor. Ve inanın o kadar küçük bir şehir ki duyulursa ne yaparım diyor
Namusa bu denli önem veriyorsa bunu herkese ilan etmez nişanlı. Anlaşamadık der olur biter.

Hem aynı evde yaşamıyorlarsa nikah akdinin sonlanması yapılabilir belki davasız avukat arkadaşlar bilgilendirir.

Doğum lekesi tamam diyelim hadi, göğsündeki beni de mi konuşmuşlar oradan biliyor. Siz buna inandınız mı gerçekten? Evet yaşadım geride kaldı dese neyse de nişanlısını kandırmaya çalışıyor, buna tek bir kişi bile inanmaz.

Yo doğru anlattın
Son mesajımda yazdım.
Nikaha kadar giden yolda tanımadı mı enişteyi?
Fotoğraf göndermeye bile tahammülü olmaz, o yüzden söylemeyeyim ne kadar hassas olsa da,
Düşündü ve sonuç

Hayır erkek kadın fark etmez,
Görüştüğüm vardı o kadar demek dürüstlük değil
Yalan söylemek, yalan söylemediği halde yalana inandırmak, ki ağzımdan öyle bir şey çıktı mı der
Dürüstlük değil.
Sorsaydın söylerdim desin artık kuzen.

Er geç duyacak tüm şehir.
Çünkü nişanlısı onu terkedecek ya şimdi ya 1-2 sene sonra. Ve ayrılma sebebi olarak aldatıldığını söyleyecek o nişanlısı.
O yüzden ilk iş o pisliği mahkemeye vermeli ve düğünü ertelemeli.

nasil cirkin konular bunlar. sozume inanmayan insanla omrumu gecirmem. ispat ne, nasil igrenc sozler bunlar. eski sevgili deki seref eksikligi apayri bir konu zaten.

hayirlisi olsun haklarinda. hic fikir uretemedim bile.
Yani söz verdim kendime alıntı yapmayacağım diye, ama
Bu Yeşilçam değil ki gerçek hayat
Benim sözüm doğruysa, al bak bakiim var mı iz
Yok mu haa morardın mı derdim.
Yani bu o Bebek benden değil demek ile karıştılırıyor :)

Ben neler yaşadılar bilmiyorum. Zaten yazdim ben sorduğumda ikimiz beraberken bana da hayır dedi. E kuzenime inanmaktan başka bir alternatif olmadığına göre

Yani kuzeniniz karsi cinse haram oldugnu dusunerek kapaniyor ve inancina gore dini bir vecibeyi yerine getiriyor ama eski sevgiliye acik fotolar atabiliyor vucudunu gosterebiliyor.Ha birine ha binine 1 kisiye olunca gunah yada haram degil mi?? demek ki konu allah korkusu degil goruntuymus.Bence bu buyuk karaktersizlik hic etik bir davranis degil iste bu sebeple ayrilirdim kuzeninizden.

İyi de izi varmış beni varmış güneycim zamanında var diye anlatmış yani.
Açıp gösterince bişey değişmeyecek.

Eğer şimdi cesur davranmazsa o pislik kuzeninize şantaj yapmaya devam eder, kuzeniniz sadece foto atmışken, cinsellik yaşamış gibi iftiralara maruz kalabilir.
O yüzden hemen yarın savcılığa gitmeli, geleceğini kurtarmak istiyorsa.

İyi de izi varmış beni varmış güneycim zamanında var diye anlatmış yani.
Açıp gösterince bişey değişmeyecek.
Abla fotoğraf var
Anlatmamış sadece
Millete günah diye kapattığı beni
Ona göndermiş
Eniştenin bile bu sayede haberi oluyor

Panik bu yüzden.
Enişte onu hiç böyle tanımadı
Foto alışverişini bilse belki, baştan ayrılacaktı
Kuzen onun için hiç bahsetmedi
Ortaya böyle çıkınca da
Ne yapsın, son koz
Bana nasıl inanmazsın

Ben neler yaşadılar bilmiyorum. Zaten yazdim ben sorduğumda ikimiz beraberken bana da hayır dedi. E kuzenime inanmaktan başka bir alternatif olmadığına göre

Haklısınız siz kuzenisiniz tabi ki inanacaksınız ama nişanlı inanmaz bence.

Şuan kuzenim yanımda anlık fotoğraf isteyince ve kendisine güvendiği için atmış bir kaç tane kendi evinden. Böyle diyor kuzenim

yapacak bir şey yok. kuzeniniz altından kalkamayacağı şeyi yapmayacaktı.
bu fotoğraflar yarın dert olur mu diye düşünememiş olmanın bedelini ödüyor.

nişanlıya bir şey ispat edemez.
ayrılsınlar. evlenseler bile huzur bulamaz bu adamla.
ev sevgiliyi de savcılığa şikayet etsin.

Konuyu nereden tutsam elimde kalır.

Nişanlı.
Kuzen.
Ex.

Al birini, vur ötekine.
Biliyormusunuz konunun içindeyim ama gerçekten midem bulanıyor. O kadar kötü ki ben ayrıl diyorum. Ama babası ailesi duyarsa olacakları tahmin edemiyorum. 23 yaşında bir genç kız neden fotoğraf attın diyorum 3 yıl ne bileyim güvendim diyor. Çocukta gerçekten efendi birine benziyordu. Sevdim inandim diyor. Ama yemin ediyo aramızda herhangi birşey geçmedi diyor

Şuan kuzenim yanımda anlık fotoğraf isteyince ve kendisine güvendiği için atmış bir kaç tane kendi evinden. Böyle diyor kuzenim
Bence böyle bir adamı defetsin
Hayır :) ama zamanında nefsine uymuş ve böyle olmasa da yapmamam gereken şeyleri belki yapmış ve yapıyor olan sıradan bir insanım :)
Sanırım siz pürü paksınız. Maaşallah darısı bize :)
Pürü pak olduğumu iddaa etmedim. Yargılamak için de sormadım. Konuyu anlamaya çalışıyorum. Sazan gibi atlamayın. İyi geceler.

Açıkçası kimse yemine inanmaz.
O yüzden tek çare mahkeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…