kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Alsın bekaret raporu, sonra da yüzüne raporu çarpıp ayrılsın. Küçük yerde bu da duyulur, kadın değil adam şerefsiz duruma düşer.

Nikahlı kocanız elkadınıyla milli olunca, cinsel uzuvlarını da kıçını da başka bir kadın görünce namus elden gitmiyor ama, mideler bulanmıyor??

Nikah var. Hayır derse asla inanmayacak.
Yahu iyide böyle birşey kabul edilemez. Nikah var karı-koca olarak yaparlar okey, ama bana bunu ispatla demek için sevişilir mi?

Kız gerçekten bekaretini vermediyse sanal sex’ten Öte birşey yaşamadıysa bunun için birlikte olmak ne kadar aşağılayıcı birşey olur ruhuna.. içim daraldı yeminle.

O zaman hiç evlenme niyeti olmayacak.
Demir’den korkan trene binmez.

Ya bir kadın senin nişanlına mesaj attı diyelim abla, “bak biz birlikte olduk, hatta onun kaburgasında ben var, inanma sakın onun ilk sevgilin olduğuna “
Bak bu da fotoğrafları işte, hepsi ortada.

Nişanlı ilk günden sana diyor ki, eskiden konuştuğum vardı o kadar, benim en yavan halimi ilk sen göreceksin. Kimseye kaburgamı bile göstermedim zaten hep gizlerim bilirsin

Ne yaparsın? Güvenin sarsılmaz mı?

İnsan ol baştan söyle, kusura bakma beklentilerimizi karşılıyamuruz desen gitsen ne hayırlı olurdu, beni kandırmayı neden denedin?
Bu kusur değil mi?
Bu senin kusurun değil mi?
Neden seni kusurunla affedeyim?
Sen beni, bu kadar önemsiyor olsaydın, kendime saygımı bir gün en kötü şekilde kaybedeceğimi bile bile, susmazdın

Demez miydin
Kadın
Değil
İnsan
Olarak

O konuda zaten haklısın orada bi sıkıntı yok. Ama kız ben böyle birşey yaşamadım demiş mi bilmiyoruz bu olaylardan önce?
Yani bundan önce sevgilim vardı dediğinde erkek onunla neler yaşadın diye sormadıysa neden anlatsın. Erkekler sanki yediği her haltı anlatıyor çatır çatır.
Ki zaten kadın anlatsa adı yollu’ya, erkek anlatsa beni sevsin yetere çıkar ufak yerlerde. Doğruya doğru.

Kimse hayatında hata yapmadı mı yaa. Kapalıysa kapalı. Yapmış bir hata. 3 yıllık ilişkisi varmış belki onunla da evlenmek üzereydi güvendi ve fotoğraf gönderdi. Gençlik cahillik ne derseniz deyin olamaz mı? Peki şimdi bu kız bu hatayı yaptı diye her tanıştığı adama peşin peşin bunu mu anlatacak, pardon benimle evlenmek istiyorsun ama ben eski sevgilime dötümde ben olduğunu söyledim bir de atletli fotoğraf attım mı diyecek?? Konu sahibi Allah kuzeni ne yardım etsin büyük ihtimalle bu mevzu patlak verince ailesi en iyi ihtimalle yüzüne tükürecek. Ailesine konunun intikal etmemesi için nişanlısıyla güzelce konuşsun inkar etmesin, hata yaptığını, pişman olduğunu söylesin. İnsansa zaten anlar yok anlamazsa olay aileye kadar gider. Bu durumda da o adi herifi şikayet etsin yoksa bu kızın her tanıştğına aynı şeyi yapar

Insanları yargılamak kolaydır,anlamaya çalışmaktır zor olan ama yinede bunu basarabilen milyonlarca insan var dünyada.Buna kısaca empati yeteneği de diyebiliriz
Herkes hata yapar,muhafazakar bir insan olması onun nefsine kapılıp hata yapmayacağı anlamına gelmediği gibi bu hata onu kötü bir ınsanda yapmaz
Ayrıca "kapalı insanlar daha fena"diyen birini ben görmüş olsaydım ona sizin gibi hak vermek yerine "genellemerinin de senin de canın cehenneme!"derdim

Konu sahibi,kuzeniniz nişanlısından ayrılsın ve nikah iptali yaptırsin.Soranlara da anlaşamadık desinler eğer o nişanlı birazcık insansa bu olaydan hiçkimseye bahsetmez zaten.

Kuzeniniz ciplak foto attiysa ordan gormustur gogsundeki benini vs.
Eger boyle birsey yaptiysa da esine aciklamasi lazim. Zamaninda guvenip bazi fotograflarimi yolladim. Şu anda cok pismanim ve o kisiyi de savciliga verecegim desin.
Fotograf gondermek disinda eger aralarinda cinsel manada birsey yasandiysa eşine soylemeli. He yasnmadiysa ve adam hala ispat derdindeyse "ben kendimden eminim sen eger bana inanmiyorsan bu iliskiye devam etmenin bir anlami yok." deyip gayet kendinden emin birsekilde resti çekmeli.

O zaten bambaşka bir hikaye. Kapananların yarısı mahalle baskısı, aile baskısı ya da ben çok namusluyum görüntüsüne sebep kapanıyor, dine sebep değil. Dindar geçinen erkekler de aynı, din nutukları atıp sokakta geçen kadınların arkalarından hayvanca bakıyorlar yani. Din kisvesi türlü rezilliği örtüyor; türban, takke, cüppe, çarşaf beyindeki pislikleri kapatıyor. Ben nişanlının da hiç öyle dindar falan olduğunu sanmıyprum o da ayrıca bir rezil. Gerçekten Allah yoluna gönül vermiş bir insan böyle hayvanca davranıp kalp kırmaz. Al birini vur ötekine yani.

Yakinda kendime misyon edinecegim ve karsima her cikan kiroyu ezdikce ezecegim.
Nedir bu kadinlarimizin turkiyede cektigi yahu?

Birde kuzenin oturmus agliyor..hale bak.
O erkegi hayatindan cikarmasan gereki kendisinin oldugunu bile idrak edemeyecek kadar sindirilmis.

Nikahlı kocanız elkadınıyla milli olunca, cinsel uzuvlarını da kıçını da başka bir kadın görünce namus elden gitmiyor ama, mideler bulanmıyor??
Sonuçta ortada kandırılan bir insan var
Öfkeli
Bunu en kötü şekilde öğreniyor.

Öfkeyle kocasına sen adam mısın diyenler, yokluğuna kadar hakaret edip dert diye anlatanlar, ispatla diyene tepki vermiş.
Niyet okuyoruz, adam ispatla derken sanki şu köşede bi şevilelim bakayım diyor nikahlı karısına.

Erkek savunucusu değilim,
İnsanım

Bence hayatından çıkarır zaten ama olayı ailesi duyacak daha fena olacak. Sevgiliyken ayrılmaya benzemez ki bu. İki aile de niye ayrılıyorsunuz diyecek herkes olayı öğrenecek

Ben bu konuda kizin bu erkegi kandirdigini okuyamadim. Nerde yaziyor?

neyden şüphe edeceğiz?
benden önce sevişip sevişmediğinden mi?
banane.

Kuzeniniz nişanlısından ayrılsın, eski sevgilisini mutlaka savcılığa versin yoksa sürekli sıkıtı yaşar bu konuda. Nişanlısıda anlaşamadık ayrıldık diyebilecek bir adamdır umarım.

Kapalıydı niye açık fotoğraf gönderdi demeyeceğim, kapalı olması hatadan arınmış olması demek değil çünkü ama sonradan arkasında duramayacağı birseyi yapmamayı öğrenir belki yaşadığı bu olayda.

İyide bana niye kızdın güzel insan
Emin ol erkek yapsa yine aynı şeyi söylerim.
Ama burada adam hakkında birşey yokki. Nereden biliyoruz belki elkadınıyla milli olup kıçbaş açmamıştır.
Konu bu değil. Konu belli burada.
Burada elin sapığı tarafından nikahlı karısının uygunsuz resimleri ve vücudunun ayrıntıları gönderilmiş bir adam var. Bir erkek bunu nasıl kabullenir? Bu adam nasıl hissediyordur bir düşünmek lazım.
Ben asla o kızı ayıplamadım ki haddim değil.
Ama müstakbel eş adayının yerine kendimizi biraz koymamız lazım. Cidden çok zor bir durum bu bir erkek için.

Siz olayı baya yanlış anlamışsınız. Kızın kalçasında zaten leke var, eski sevgili cinsel birliktelik olduğunu söylemiş, o zaman lekeyi gördüğünü söylemiş. Kız da biz beraber olduk diye değil, ben ağzımla söyledim o yüzden lekemi biliyor diyor. Adama gösterse ne göstermese ne artık. Doğum lekesi mi sorun?
Ispatla derken de lekesini değil, bekaretini ispatlamasını istiyor.

Tersi olsaydı durum ne diyecektiniz merak ediyorum?
Hani kuzen degil de nişanlısı bir kıza foto atmış olsaydı kızda gönderseydi fotoları kuzene.O zaman kuzen de böyle hesap sorabilecekmiydi adamdan?Ispatla onunla olmadığını diyebilcekmiydi?
En fazla biraz kızacak belki küsecek ama erkektir yapmıştır napalim diyecek yoluna devam edecekti..

Hıhı.
Burada soralım, evliyken aldatılan kadınlardan kaçı affedip hayatına devam etti acaba?
Kaçı iğrenç şekillerde öğrendi de yine o adam sıyrıldı işin içinden?
Niye akıl veriyoruz delil topla, bekle vs diye?
O nikahlı koca, ömründe hiç tanımadığı bir adamın lafıyla daha düğünü olmamış karısına böyle iğrenç bir teklifte bulunabiliyor?
Ahlaksızlığın daniskasını yapması, kandırılmış olmanın hakkı mı?

Kadına yüklenen meta değeri, değişmedi ve değişemez de bu gidişle.
Velev ki beraber oldu, doğru düzgün insan ‘sen beni kandırdın, ben bakire bir kadın istiyordum kusura bakma’ der, çeker gider.
Böylesine iğrenç, mide bulandırıcı bir oyuna girmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…