Güvenmiyorsaymış...
Hemen adamı suçlayın zaten...
Resmi nikahlı karısının uygunsuz fotoğrafları ve üstüne vücudunun ayrıntıları elin sapığı tarafından adama gönderiliyor ama yine suçlu yine suçlu...!
Bırakın lütfen. Adam haklı. Sonuna kadar haklı.
Biraz empati yapın. Bu kişinin yerinde olsanız ne hissederdiniz?? Siz şüphe etmezmiydiniz??
Güvenip güvenmeme meselesi değil bu. O sınır çoktan aşılmış. Olan olmuş ne güveni ne itimadı...
Yahu iyide böyle birşey kabul edilemez. Nikah var karı-koca olarak yaparlar okey, ama bana bunu ispatla demek için sevişilir mi?Nikah var. Hayır derse asla inanmayacak.
O zaman hiç evlenme niyeti olmayacak.İşte bunu diyebilecek olgunluk ve kendini tanımak zaten mesele. Birde tabi yaşam alanı çok mühim. Bunları ufak bir ilçede muhafazakar aile ve çevrede yaşarken kolay kolay sıralayamazsın canım. Maalesef Türkiye gerçekleri.
O konuda zaten haklısın orada bi sıkıntı yok. Ama kız ben böyle birşey yaşamadım demiş mi bilmiyoruz bu olaylardan önce?O zaman hiç evlenme niyeti olmayacak.
Demir’den korkan trene binmez.
Ya bir kadın senin nişanlına mesaj attı diyelim abla, “bak biz birlikte olduk, hatta onun kaburgasında ben var, inanma sakın onun ilk sevgilin olduğuna “
Bak bu da fotoğrafları işte, hepsi ortada.
Nişanlı ilk günden sana diyor ki, eskiden konuştuğum vardı o kadar, benim en yavan halimi ilk sen göreceksin. Kimseye kaburgamı bile göstermedim zaten hep gizlerim bilirsin
Ne yaparsın? Güvenin sarsılmaz mı?
İnsan ol baştan söyle, kusura bakma beklentilerimizi karşılıyamuruz desen gitsen ne hayırlı olurdu, beni kandırmayı neden denedin?
Bu kusur değil mi?
Bu senin kusurun değil mi?
Neden seni kusurunla affedeyim?
Sen beni, bu kadar önemsiyor olsaydın, kendime saygımı bir gün en kötü şekilde kaybedeceğimi bile bile, susmazdın
Demez miydin
Kadın
Değil
İnsan
Olarak
Insanları yargılamak kolaydır,anlamaya çalışmaktır zor olan ama yinede bunu basarabilen milyonlarca insan var dünyada.Buna kısaca empati yeteneği de diyebilirizKüçük şehir kız muhafazakar ama sevgilisiyle muhabbetine bak. Eşi haklı yani kim olsa öyle tepki verir gögüsündeki kalçasındaki izin muhabbetini niye yapmış ki gereksiz. Bence ilişki yaşamadıysa ispatlamak çok zor. Ancak güven gerekir o da yok sanırım. Bakireyse anca doktor yoluyla ispatlar. Gerçi ispat isteyenle de yaşanır mı bilemem. 9 yıllık ilişkim var nişanlıyım kapalı da değilim bir kere iç çamaşırlı fotoğraf atmadım. Kapalı insanlar daha fena derlerdi de inanmazdım. Yazık gerçekten eşine üzüldüm hele bir de bakirse..
Yani kuzeniniz karsi cinse haram oldugnu dusunerek kapaniyor ve inancina gore dini bir vecibeyi yerine getiriyor ama eski sevgiliye acik fotolar atabiliyor vucudunu gosterebiliyor.Ha birine ha binine 1 kisiye olunca gunah yada haram degil mi?? demek ki konu allah korkusu degil goruntuymus.Bence bu buyuk karaktersizlik hic etik bir davranis degil iste bu sebeple ayrilirdim kuzeninizden.
Sonuçta ortada kandırılan bir insan varNikahlı kocanız elkadınıyla milli olunca, cinsel uzuvlarını da kıçını da başka bir kadın görünce namus elden gitmiyor ama, mideler bulanmıyor??
Bence hayatından çıkarır zaten ama olayı ailesi duyacak daha fena olacak. Sevgiliyken ayrılmaya benzemez ki bu. İki aile de niye ayrılıyorsunuz diyecek herkes olayı öğrenecekYakinda kendime misyon edinecegim ve karsima her cikan kiroyu ezdikce ezecegim.
Nedir bu kadinlarimizin turkiyede cektigi yahu?
Birde kuzenin oturmus agliyor..hale bak.
O erkegi hayatindan cikarmasan gereki kendisinin oldugunu bile idrak edemeyecek kadar sindirilmis.
Sonuçta ortada kandırılan bir insan var
Öfkeli
Bunu en kötü şekilde öğreniyor.
Öfkeyle kocasına sen adam mısın diyenler, yokluğuna kadar hakaret edip dert diye anlatanlar, ispatla diyene tepki vermiş.
Niyet okuyoruz, adam ispatla derken sanki şu köşede bi şevilelim bakayım diyor nikahlı karısına.
Erkek savunucusu değilim,
İnsanım
Güvenmiyorsaymış...
Hemen adamı suçlayın zaten...
Resmi nikahlı karısının uygunsuz fotoğrafları ve üstüne vücudunun ayrıntıları elin sapığı tarafından adama gönderiliyor ama yine suçlu yine suçlu...!
Bırakın lütfen. Adam haklı. Sonuna kadar haklı.
Biraz empati yapın. Bu kişinin yerinde olsanız ne hissederdiniz?? Siz şüphe etmezmiydiniz??
Güvenip güvenmeme meselesi değil bu. O sınır çoktan aşılmış. Olan olmuş ne güveni ne itimadı...
İyide bana niye kızdın güzel insanNikahlı kocanız elkadınıyla milli olunca, cinsel uzuvlarını da kıçını da başka bir kadın görünce namus elden gitmiyor ama, mideler bulanmıyor??
Ayrıca resmî nikah yapılmışsa göstersin lekesini, bunun günahı yok ki?
Ay ne var bunda?
Kadınlar erkeğe ispatla dediklerinde eveeet
Ee erkek İstemiş ne var bunda?
Bir kız k
uzene mesaj atsa onun omzunda bu dövme var inanma kötü adamın TEK’i diye
Göster denilmez mi burda
Tersi olsaydı durum ne diyecektiniz merak ediyorum?Sonuçta ortada kandırılan bir insan var
Öfkeli
Öfkeyle kocasına sen adam mısın diyenler, yokluğuna kadar hakaret edip dert diye anlatanlar, ispatla diyene tepki vermiş.
Niyet okuyoruz, adam ispatla derken sanki şu köşede bi şevilelim bakayım diyor nikahlı karısına.
İnsanım
Hıhı.Sonuçta ortada kandırılan bir insan var
Öfkeli
İnsanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?