kuzenim ve nişanlısı, yanlış anlaşılma

Abla fotoğraf var
Anlatmamış sadece
Millete günah diye kapattığı beni
Ona göndermiş
Eniştenin bile bu sayede haberi oluyor
Maalesef bu hataya düşen o kadar insan ve bu hata yüzünden boyun eğilen o kadar çok hayat var ki şaşırmıyorum.
Ben kendi eşime atamıyorum kolay kolay. Teknolojik bir alet bu, çalınsa çalan kişide gezecek bu fotolar.
Hatasından ders çıkarmıştır ama bedelini şimdi ödüyor maalesef.

Küçük şehir kız muhafazakar ama sevgilisiyle muhabbetine bak. Eşi haklı yani kim olsa öyle tepki verir gögüsündeki kalçasındaki izin muhabbetini niye yapmış ki gereksiz. Bence ilişki yaşamadıysa ispatlamak çok zor. Ancak güven gerekir o da yok sanırım. Bakireyse anca doktor yoluyla ispatlar. Gerçi ispat isteyenle de yaşanır mı bilemem. 9 yıllık ilişkim var nişanlıyım kapalı da değilim bir kere iç çamaşırlı fotoğraf atmadım. Kapalı insanlar daha fena derlerdi de inanmazdım. Yazık gerçekten eşine üzüldüm hele bir de bakirse..

Aynen bende alıntı yapmayayım diye tuttum kendimi ama siz alıntılamışsınız :) Burada olay evlenmeden önce bir şeyler yaşanması değil bence, yalan söylenmesi, olay ortaya çıktıktan sonra bile yalan söylenmesi. Bana da bu şekilde yalan söylense bende kabul etmem. Doğruyu söylese kuzen belki sorun olmayacaktı.

Bence ilk kiro ikinci kirodan kurtulmasina vesile olmus diye zil takip oynasin kuzenin.

Sonra bu ilk kiroyu sikayet etmesin bence.
Ne guzel is yapiyor hazir. Yanlis kisiler eleniyor boylelike kuzeninin hayatindan ...

Alt tarafi bir fotoraf gondermis exine.. o fotoraflarin daha fazlasini dunyaca bircok insan kendi paylasiyor.
Ne ispati ne kafasi bunlar..

Hem kapaliysa kapali. Allahin bir emrine uyan kisi illa her baska emrine uymak zorunda mi? Bize ne? Yanlis yaptiysa yapmisir. Kendisini baglar. Kendine zulmetmis olur. Simdiki kiro ispat et diyorsa inanmiyordur ona..inanmayan insanla isi olmasin.

İç çamaşırı ne demek ya bu nasıl bir konuşma tarzı. Konu açılmış söylemiş olamaz mı. Lütfen rica ediyorum üzüntünüzu de alıp gidermisiniz

Şimdi aklı başında yetişkin insan
İnsanlığın verdiği akıl ve erdemle
Hatasına, veya tecrübesine sahip çıkar.

Ben demiyorum ki o kuzenin alnı lekeli.
Ne münasebet!
Ben ne seviştiğimi saklamadım, ilgili insanlardan.
Yani nişanlım bana sen beni hayal kırıklığına uğrattın diyemez, zaten biliyordu.
Ama ay sadece öpüştüm bi de sarılıp uyuduk o kadar, desem kandırmış olurum.
Seviştiğimden pişmansam ya da değilsem
Bu benim muhasebem, fakat sorana dürüst oldum mu?

İşte bunu diyebilecek olgunluk ve kendini tanımak zaten mesele. Birde tabi yaşam alanı çok mühim. Bunları ufak bir ilçede muhafazakar aile ve çevrede yaşarken kolay kolay sıralayamazsın canım. Maalesef Türkiye gerçekleri.

Mesele yüreği varsa karşısındaki kızı kendisiyle yasadıgı süre içinde degerlendırmeli ve ona göre hareket edip boş nişan vs adım atmamalıydı.
Şimdi namuslu kesilip hesap sormaya kalkan nişanlı hiç kendını sorgulamışmı. Farzetki çok düzgün bir kişilik olsun. Kimseyi yaşadıklarıyla yargılayamaz.
Kim kime resim atmamıştır kım kımın elını tutmamış kım kımle sarmaş dolaş olmamıştır. Lütfen bir kenara bırakılsın cahil cesaretlikler.
Eğer inanmıyorsa kimse kimseye yada takıntı haline getirip sorun yaratılıyor ise düzgünce kızıda rencide etmeyerek anlaşamıyoruz diyerek ayrılınmalı. Aile vs var işin içinde diyorsa. O gostersın adamlığı diğer erkek müsveddesi gösteremedıyse bitmiş bir ilişkinin ardından.
Kuzende bastan kurtulsun. Bugun bu sekılde yargılayan yarın her bir kişinin dedıgıyle hayatı zehir eder.

Güvenmiyorsaymış...
Hemen adamı suçlayın zaten...
Resmi nikahlı karısının uygunsuz fotoğrafları ve üstüne vücudunun ayrıntıları elin sapığı tarafından adama gönderiliyor ama yine suçlu yine suçlu...!
Bırakın lütfen. Adam haklı. Sonuna kadar haklı.
Biraz empati yapın. Bu kişinin yerinde olsanız ne hissederdiniz?? Siz şüphe etmezmiydiniz??
Güvenip güvenmeme meselesi değil bu. O sınır çoktan aşılmış. Olan olmuş ne güveni ne itimadı...

İç çamaşırı ne demek ya bu nasıl bir konuşma tarzı. Konu açılmış söylemiş olamaz mı. Lütfen rica ediyorum üzüntünüzu de alıp gidermisiniz
Atlet iç çamaşır değil mi? Konu açılınca gögüsümde ben var kalçamda doğum lekesi diye mi konuşuyor.? İstediğiniz yorum değildi herhalde

Ay öyle birşey olur mu ya... sevişerek ispatla dese zaten o adamdan koca olmaz o nedir öyle iğrenç. Tövbe tövbe ya.
Nikah var. Hayır derse asla inanmayacak.

Konuda hatasız olan kimse yok. İnsan çoğunlukla yaptığı hata yüzüne vurulduğu zaman pişman olur. Kuzenin o insan ile yoluna devam etseydi, büyük ihtimalle pişmanlık duymayacaktı.

Yanlış anlama canım ben açığım ama ailem tesettürlü. Bana göre açıkta olsa, kapalı da şu ne olduğundan emin olmadığımız teknoloji ortamında birilerine eş dahi olsa uygunsuz fotoğraf atmak akıl kârı değil.

Nişanlısına bir şey ispatlamak zorunda değil. İspatlasa dahi hayatı boyunca bu çok ağır şekillerde yüzüne vurulur. Özellikle muhafazakar bir insansa. İlgilendirir mi karşı tarafı? Bana göre hayır ama herkesin hayat görüşü farklı.

Ben nişanlısı olsaydım, üzüleceğim tek şey inançlarına aykırı tavırları olurdu.

Eski sevgili için yapabileceği en doğru şey, gidip hakkında suç duyurusunda bulunmak.

Boşuna dememiş Mevlâna; Ya göründüğün gibi ol, ya da olduğun gibi görün.

Ya ayrilsin desin bana inanmiyorsan bitsin. Ben sana gercekleri soyluyorum. Nisalisi da eski sevgili gibi kisiliksiz degilse anlatmaz olaylari anlasamadik bitti der gecer madem inanmiyor kendisine ya da oldugu gibi kabullenemiyorsa bazi seyleri dogru duzgun ayrilsinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…