- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Maalesef bu hataya düşen o kadar insan ve bu hata yüzünden boyun eğilen o kadar çok hayat var ki şaşırmıyorum.Abla fotoğraf var
Anlatmamış sadece
Millete günah diye kapattığı beni
Ona göndermiş
Eniştenin bile bu sayede haberi oluyor
Yani söz verdim kendime alıntı yapmayacağım diye, ama
Bu Yeşilçam değil ki gerçek hayat
Benim sözüm doğruysa, al bak bakiim var mı iz
Yok mu haa morardın mı derdim.
Yani bu o Bebek benden değil demek ile karıştılırıyor :)
Sazan: Emredersiniz. İyi geceler.Pürü pak olduğumu iddaa etmedim. Yargılamak için de sormadım. Konuyu anlamaya çalışıyorum. Sazan gibi atlamayın. İyi geceler.
İyi geceler. SazanSazan: Emredersiniz. İyi geceler.
Muhtemelen.Aaaa bi saniye, ispat dediği şey doktordan bekaret kontrolü mü?
İç çamaşırı ne demek ya bu nasıl bir konuşma tarzı. Konu açılmış söylemiş olamaz mı. Lütfen rica ediyorum üzüntünüzu de alıp gidermisinizKüçük şehir kız muhafazakar ama sevgilisiyle muhabbetine bak. Eşi haklı yani kim olsa öyle tepki verir gögüsündeki kalçasındaki izin muhabbetini niye yapmış ki gereksiz. Bence ilişki yaşamadıysa ispatlamak çok zor. Ancak güven gerekir o da yok sanırım. Bakireyse anca doktor yoluyla ispatlar. Gerçi ispat isteyenle de yaşanır mı bilemem. 9 yıllık ilişkim var nişanlıyım kapalı da değilim bir kere iç çamaşırlı fotoğraf atmadım. Kapalı insanlar daha fena derlerdi de inanmazdım. Yazık gerçekten eşine üzüldüm hele bir de bakirse..
Şimdi aklı başında yetişkin insanMaalesef bu hataya düşen o kadar insan ve bu hata yüzünden boyun eğilen o kadar çok hayat var ki şaşırmıyorum.
Ben kendi eşime atamıyorum kolay kolay. Teknolojik bir alet bu, çalınsa çalan kişide gezecek bu fotolar.
Hatasından ders çıkarmıştır ama bedelini şimdi ödüyor maalesef.
Hiç sanmıyorumAaaa bi saniye, ispat dediği şey doktordan bekaret kontrolü mü?
İşte bunu diyebilecek olgunluk ve kendini tanımak zaten mesele. Birde tabi yaşam alanı çok mühim. Bunları ufak bir ilçede muhafazakar aile ve çevrede yaşarken kolay kolay sıralayamazsın canım. Maalesef Türkiye gerçekleri.Şimdi aklı başında yetişkin insan
İnsanlığın verdiği akıl ve erdemle
Hatasına, veya tecrübesine sahip çıkar.
Ben demiyorum ki o kuzenin alnı lekeli.
Ne münasebet!
Ben ne seviştiğimi saklamadım, ilgili insanlardan.
Yani nişanlım bana sen beni hayal kırıklığına uğrattın diyemez, zaten biliyordu.
Ama ay sadece öpüştüm bi de sarılıp uyuduk o kadar, desem kandırmış olurum.
Seviştiğimden pişmansam ya da değilsem
Bu benim muhasebem, fakat sorana dürüst oldum mu?
Ay öyle birşey olur mu ya... sevişerek ispatla dese zaten o adamdan koca olmaz o nedir öyle iğrenç. Tövbe tövbe ya.Muhtemelen.
Zaten nikahları varmış.
Sevişerek de ispat istiyordur belki. Kan man hani.
Atlet iç çamaşır değil mi? Konu açılınca gögüsümde ben var kalçamda doğum lekesi diye mi konuşuyor.? İstediğiniz yorum değildi herhaldeİç çamaşırı ne demek ya bu nasıl bir konuşma tarzı. Konu açılmış söylemiş olamaz mı. Lütfen rica ediyorum üzüntünüzu de alıp gidermisiniz
Nikah var. Hayır derse asla inanmayacak.Ay öyle birşey olur mu ya... sevişerek ispatla dese zaten o adamdan koca olmaz o nedir öyle iğrenç. Tövbe tövbe ya.
Konuda hatasız olan kimse yok. İnsan çoğunlukla yaptığı hata yüzüne vurulduğu zaman pişman olur. Kuzenin o insan ile yoluna devam etseydi, büyük ihtimalle pişmanlık duymayacaktı.Biliyormusunuz konunun içindeyim ama gerçekten midem bulanıyor. O kadar kötü ki ben ayrıl diyorum. Ama babası ailesi duyarsa olacakları tahmin edemiyorum. 23 yaşında bir genç kız neden fotoğraf attın diyorum 3 yıl ne bileyim güvendim diyor. Çocukta gerçekten efendi birine benziyordu. Sevdim inandim diyor. Ama yemin ediyo aramızda herhangi birşey geçmedi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?