- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi Kahvekokulukadin
-
Bunu sormaniz bile saçma. Evet senden bunalıyorum kaciyorum diyecek hali yok ya kobarca geçiştiriyor. Ustune gitmeyin .Benim de benden 2 yas buyuk kuzenim var ben 25 o 27 yasinda .Evlerimiz yakın sayılır waptan haftada bir filan konusuruz evine gitmeyeli 3 ay olmustur .Cunku herkesin hayat telaşı farkli .Ben okula gidiyorum o ise gidiyor ayni sekilde .Ben hamileyim onun cocugu krese gidiyor vs vs .Dertler de ilgi alanlari da farkli .Soruyorum ben seni sıkıyor muyum beni sevmiyor musun diye ay hayir oyle sey olur mu sen benim canimsin vs diyor
Matematik denklemi gibi olmuş x+y=zSize dert olan sey onu boğmuş olabilir .Ben surekli ayni dertleri dinlesem bunalirim sahsen .Bir de aradaki yas farki fazla .Onun hayata bakışı, kaygilari,ilgi alanlari daha farklidir eminim .Bir de sizin x ten baska samimi kimseniz yok diye o sadece sizle ilgilenecek degil y ile de gezer tozar z ile de.
Surekli degil sadece bir kez boyle bi durumda yardim istedimDemek ki kuzeninizin Y ile daha farklı ve uyumlu olduğu paylaşımları da var. Kuzeninizi sürekli bir destek mekanizması olarak görürseniz boğulabilir. Mesela bundan sonra sürekli derdinizi anlatmak yerine ona da sorun nasıl olduğunu, bırakın biraz o anlatsın siz dinleyin. İlişkinizi normal sınırlara çekmeye çalışın.
Ne gibi mesela? Haklısınız gibi mi?Baska yorum yapacak olan yok mu?
Surekli degil sadece bir kez boyle bi durumda yardim istedim
Konu sahibi kendi kullanmış ben de denklemini kurdumMatematik denklemi gibi olmuş x+y=z
Kac kisi yazdi en iyisini siz yazdiniz. Allah razi olsun soylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz artik zaten umursamayacagim onuCanınız sıkılmasın ama açıkça konusayım kuzeniniz sizi zaten cepte ne olursa olsun bırakmaz gözüyle bakmış.
Utanmasa ben mesafe koyuyoru ama bana yapışıyor tabiri vardır ya onu bile kullanmıştır.
Sizin yapacagınız tek şey o yokmuş gibi davranmak.
Yeni arkadaş yada eski arkadaşlarınızla vakit geçirin,Mesgale bulun kendinize.
Sorunlarınızın cözüm yolu intahar değildir zaten intihar acizlik zayıflıktır kaç yasındasınız bilmiyoum ama güçlü olmaya ihtiyacınız var sizin.Canınız sıklınca buraya yazın mesela .
Unutmayın güçlü kadınları herkez sever peşinizden siz koşturun siz aramayın o arasın.
Yanlış anlamayın sakın ben çok ker sorunların içinde boguldum ağır depresyon da geçirdim ve yalnızdım arkadaşım vardı ama kimseyi arayıp kafa şişirmek istemedim hatta o dönem insan üzgün depresif oluyor bazen kırıcı dahi olabiliyor bu sebepten bir müddet uzak kalmıştım.Bu dönemde kitap okurdum komedi filmleri izlerdim ama unutmayın kimsenin kimseye faydası sok sorunlarınızın üstesinden yine siz geleceksiniz.Sevgiler.
Keşke şaka olsa...Şaka gibi
Sizede destek olmuştur zamanında. Ama dertlerin ardı arkası kesilmeyince uzaklaşmıştır. Belki o arkadaşta kuzeninize yardımcı oluyordur. Bazen o kadar kendi sorunlarına dönüyor ki insanlar karşısınsaki mutlu mu, kırgın mu, hayatı yolunda mu farketmiyor bile.Benim tipkimin aynisini yasayan en yakin arkadasina muhtesem destek oluyor ama sorun dertli insanla arkadas olmamak degil oda dertli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?