• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenim zor duruma düşmüş

kuzenimle erkek arkadaşı cinsel ilişkiye girmişler kuzenim hamile kalmış çocuk ilişki sonrası hapı içirtmemiş kuzenime bana kaç çoçuğu aldırtma yoksa adını çıkartırım rezil ederim bana layıksın çocuğu aldırırsan ailene söylerim diyormuş kuzenim bu saate kadar ağlamış ailesi biraz muhafazakar bir aile asgari ücretle geçiniyorlar ne yapmasını önerirsiniz kuzenim için erkek arkadaşı uyuşturucu alan insanlara benziyormuş sık sık içki içiyormuş
Onun lafiyla mi doguracak?Ee hamile kalirsa babasina yüzü daha kötü olmayacak mi?Gitsin ilac alsin icsin.Kimsenin zevkine bir cocugun hayati bilinmeze dogmamali.Daha neler yaaa

kuzenimle erkek arkadaşı cinsel ilişkiye girmişler kuzenim hamile kalmış çocuk ilişki sonrası hapı içirtmemiş kuzenime bana kaç çoçuğu aldırtma yoksa adını çıkartırım rezil ederim bana layıksın çocuğu aldırırsan ailene söylerim diyormuş kuzenim bu saate kadar ağlamış ailesi biraz muhafazakar bir aile asgari ücretle geçiniyorlar ne yapmasını önerirsiniz kuzenim için erkek arkadaşı uyuşturucu alan insanlara benziyormuş sık sık içki içiyormuş
kuzenimde suç var dedim bu insan tehlikelidir diye hep gözü ondan başka birini görmüyormuş
kuzenimin hapını gözü önünde camdan aşağı atmış
prezervatif almamış kuzenimede aldırtmamış
kuzenim şoka girmiş o an camdan hapı atınca çantasından almış hapını kuzenimin
kafası darma dağınmış ne yapcanı bilmiyormuş

Niye taksit taksit yazıyorsunuz, whatsapp mı burası?
Hikayeyi tam kurgulayamayıp aklınıza geldikçe mi yazıyorsunuz?

Gecenin 2'sinde üye olup sabahın 6'sında kuzeninin derdiyle dertlenip konu açtığınıza inanacak olursam, sevgilisinin uyuşturucu kullanan insanlara "benzediğini" yeni mi fark etmiş?
Daha önce yüzüne bakmamış herhalde.

İyi bir aile tercihi olsaymış iyi olurmuş çocukların bir günahı yok ama iyi bir ailede babada büyümeyecekse çocuk anne işiniz çok zor olur 40 günlük olmadan ruhu uflenmeden alınabiliyor ama evliyalar böyle iki yorumda bulunmuşlar alınır alınmaz diye bende böyle bir duruma düştüm maalesef kardeşim inan cok zor bir durum Allah kimseye böyle cahillik yaşatmasın sağlık ocağına haber vermesin takip altına alırlar haber verirler aman yapmayın kadın doğum doktoru ile konuşun doktora gidin ve ikinizden başkasına kimseye söylemeyin eğer erkek arkadaşı problem çıkartacaksa düşük yaptım desin asla ve asla böyle cahillik yapmayın

kuzenim şoka girmiş o an camdan hapı atınca çantasından almış hapını kuzenimin
Sizin kuzen erkek arkadaşıyla sevişmeye çantasında ertesi gün hapı ile mi gitmiş?
Ne kaaa geleceği gören bir kız...
Bakmış ki çantasından çıkardığı prezervatifi takmıyor, hoppp diğer alternatif...
Takdir ettim kuzeni.

Sizin kuzen erkek arkadaşıyla sevişmeye çantasında ertesi gün hapı ile mi gitmiş?
Bakmış ki çantasından çıkardığı prezervatifi takmıyor, hoppp diğer alternatif...
Takdir ettim kuzeni.
Kız memleketteki son ertesi gün hapini satın aldığını düşünmüş olacak ki sevgilisi elinden alınca gidip bir tane daha almayı akıl edememiş !!

Bu milletin kuzenleri de ne enterasan çıkıyor arkadaş.

Bu kuzenin mi sen misin acaba? Her kimseniz fena batağa saplanmışsınız. Bu dünyada çözüm buldu. Diyelim o da zor ya... bu zinaları cehennemde nasıl açıklayacaksınız acaba? Sizin yüzünüzden aileniz ne kadar üzülecek ? Ne günahları var? Çok yazık... hayatını çöp ettin.. içkici maddeci ( emin değilmişiz) bir adamın yanında.. bitti hayatı!!! BİTTİİİİ ÖMÜR BOYU AĞLARSIN DAYAK YERSİN HADİ HAYIRLI OLSUN

Kız memleketteki son ertesi gün hapini satın aldığını düşünmüş olacak ki sevgilisi elinden alınca gidip bir tane daha almayı akıl edememiş !!

Kuzenin sevgilisi onu eve kilitlemiş.
Konu sahibi uyuyakaldığından yazamadı orayı

B şıkkı: Kuzenin bir kutu ilaç alacak parası varmış, onu da harcamış.

Kuzenin sevgilisi onu eve kilitlemiş.
Konu sahibi uyuyakaldığından yazamadı orayı

B şıkkı: Kuzenin bir kutu ilaç alacak parası varmış, onu da harcamış.
Ayol madem konuyu acandan çok emeğin geçecek kağıdı kalemi al senaryoyu sen yaz bari😂

Kürtaj diye bir şey var. 24 yaşında olmayan sayın fake ergen hesap! Eğitim yerlerde bu ülkede ki senin gibi bir sürü ergen hesap açıp, eğlenmeye buraya geliyor. İnternetten doğum kontrol yöntemlerini öğrenin, insan olun, kendinizi eğitin. Cinselliği bu kadar kafanızda büyütmeyin, kendi yaşıtlarınız kızlara saygı gösterin. Buralarda boşa zaman kaybetmeyin.

Takdir ettim kuzeni.
Bide asgari ücretle geçiniyor ailesi ertesi gün hapları çok pahalı bacim :)

Back
X