- Konu Sahibi gokyuzusirius
Bari git Zengin biriyle yat dimiHormonlar foraa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bari git Zengin biriyle yat dimiHormonlar foraa![]()
kuzenimin hapını gözü önünde camdan aşağı atmış
Kuzeniniz hata yapmış, bilerek ilişkiye devam etmiş. Olan olmuş. Nasıl çözmeyi düşünüyor acaba?kuzenimle erkek arkadaşı cinsel ilişkiye girmişler kuzenim hamile kalmış çocuk ilişki sonrası hapı içirtmemiş kuzenime bana kaç çoçuğu aldırtma yoksa adını çıkartırım rezil ederim bana layıksın çocuğu aldırırsan ailene söylerim diyormuş kuzenim bu saate kadar ağlamış ailesi biraz muhafazakar bir aile asgari ücretle geçiniyorlar ne yapmasını önerirsiniz kuzenim için erkek arkadaşı uyuşturucu alan insanlara benziyormuş sık sık içki içiyormuş
Aklına gelen şeye bakBunu yapan adam sevişirkende çok çılgındır herhalde...
eczanelerde ilac kitligimi varmis bi tane daha alsaymis.kuzenimin hapını gözü önünde camdan aşağı atmış
kese kağıdı takmış heraldeCocugun At hırsızı tipli oldugunu hamıle kalınca fark etmesi ne enteresan kuzeninin.
Cocuk yaparken Bradley cooperdı herif sanırım.
Çocuk içirtmemiş diye bişey yok içseymiş erkek arkadaşı sürekli tepesindemi bekliyor bunun kuzeninin de canı hamile kalmak istedi galibakuzenimle erkek arkadaşı cinsel ilişkiye girmişler kuzenim hamile kalmış çocuk ilişki sonrası hapı içirtmemiş kuzenime bana kaç çoçuğu aldırtma yoksa adını çıkartırım rezil ederim bana layıksın çocuğu aldırırsan ailene söylerim diyormuş kuzenim bu saate kadar ağlamış ailesi biraz muhafazakar bir aile asgari ücretle geçiniyorlar ne yapmasını önerirsiniz kuzenim için erkek arkadaşı uyuşturucu alan insanlara benziyormuş sık sık içki içiyormuş
Aynen katılıyorum birde kızı hsmile bırakmis kaç gel diyo üstüne evlenmeyi kızı beleşe getiriyo uyanık az değilmiş adamKuzen bu adamla aktif cinsel hayatı olan bir ilişki yürütürken evliliği düşünmüyordu da niyeti neydi? Adam kendi lisaninca "evleneceksek evlenenlim sevişiyoruz ,giyinip gidiyorsun oylece kalıyorum kullandirtmam kendimi" demiş işte![]()