Kuzenime çok kızgınım..:(

edoshs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
389
2
96
İstanbul
kızlar 6 ay önce evlendim ve evlenmeden önce bazı aile sorunlarından dolayı kuzenimle 4-5 ay görüsemedik ama küs fln degildikte.
neyse dügünüm de geldiler suratlar bes karıs oturdular kös kös mirmirmirmir
hatta kendi arkadaslarımın dikkatini cekmiş sordular aranızda sorun mu var die ama ne olabilirki gayet iyiyizidir normalde..neyse gecen haftalarda kuzenim iş yerime gelmek istedi beni ziyarete gel dedim aksama kadar oturdu aksam basladı ben nasıl döncem die bende nezaketten istersen bu aksam benim misafirim ol dedim.demez olaydım
yagmur yagıyodu ogün eşim ıslanmıyalım misafirde var die geldi arabayla aldı bizi eve gectik yemek hazırladık nohut yemegi vardı bi pilav yaptık salata cok güzel bi sofra olmasada karnımızı doyurduk güzelcene sohpet ettik film izledik hep beraber ay öve öve bitiremedi evimi,eşimi cok sanslısın fln die ve ertesi günde gitti..

vee ben dün anneannemden ögreniyorum ki gidip benim dedikodumu yapmıs

neymiş efendim 1 haftalık nohut varmıs..
camasır makinasında azına kadar camasır varmıs..
yüzümde tüyler varmıs evlenince cirkinlesmişim :1no2 bunu neden neye istinaden söledi anlamadım ama )Çok üzgünüm çoook
balkonum toz içindeymiş ve daha aklıma gelmeyen daha ne sacma seyler Çok üzgünüm çoook
anneannem dikkat et kızım alma evine bi daha sende benim torunumsun oda torunum dikkatli ol dedi :çok üzgünüm:

şimdi ben napıyım kızlar arıyıp ne diyim yada hiç aramıyımmı bişi bilmiyomus gibimi davranıyım. :mymeka:

allahım cok kızdım ya ben seni evimde misafir etmisim kapımı acmısım sen benim dedikodumu nasıl yaparsınya :kaydirigubbakcemile

ayrıca bu dedikleri olsa bile ben calısan bi insanım camasırımda olur yeri gelir bulasıgımda nie dedikodumu yapıyosun ki alsanaalsanasmile

haset ınsanlar hayatımızın her donemınde zaman zaman canımızdan bır parcamız bıle olabılıyor maalesef

yerınde olsaydım hıcbırsey duymamıs gıbı davranırdım
hıc hesap falan da sormazdım ama mesafemı koyardım kendılerıne karsı

bundan sonra merhaba merhaba ol baska bır seye gerek yok

bence arama bişey deme sonra kötü sen olursun ama mesafe koy soğuk davran anneannenin de dediği gibi evine de alma bi daha bence ..

Allah Allah!
Anneannenizle konuştuğuna göre sizin kulağınıza gideceğini biliyor bence..
Dedikodu değil bence bu,resmen kavga aramış..
Yernizde olsam arar "anneannemin selamı var,hep anlattı,evime geldiğin gün ne güzel vakit geçirdiğimizi,yemeklerime bayılmışsın he" derdim..Merak ederdim ne cevap verecek diye..
Bir daha da görüşmezdim..

Bu dedikoduları kuzen ! yapıyorsa,elalem neler der,neler ?..
Madem sizin açıklarınızı aramak için evinize geliyor,bir daha davet etmeyin siz de ve onunla yüzleşin,dediklerini yüzüne vurun.:1closedeyes:

birşey söylerseniz anneanneniz kötü olur. ona çıkışır bu sefer neden duyurdun neden söyledin diye.
bence açıkça birşey demeyin, ima edin ve evinize davet etmeyin.

Arayıp neden böle söledigini sorardım aklinialirimsmile ama biliyorum ki ozamanda anneanneme catıcaklar ailecek (daha önceden basımıza geldigi için) arıyıp aramamak arasında kaldım dün geceden beri sinirden midem agrıyo ya.:sinifsinif:
benim kanım canım sonucta, yazık hiç beklemezdim ondan...insan kuzeninin acıgı olsada kapatır aman kimse bilmesin duymasın die bunlarda bi tarafarından laf uyduruyolar kıskanc insandı hep ama bana karsı da öle olacagını hiç düsünmemiştim

bence üstüne hiç düşme bu olay bence çok iyi olmuş kuzeninin kişiligi çıkmış ortaya sende bundan sonra araya mesafe koyarsın olur biter

budur fazla söze gerek yokvereliniortak

çok zekice sempatiksalakcinni

Ara söyle bence!! böyle insanlar tüylerimi diken diken ediyo bi zahmet bi daha gelmesin sizin eve klava:

allahım ya böylelere gercekten 1 haftalık küflenmiş yemegi yedireceksin o zaman hosuna gider sen 1 gun cagır bunu eve onun gidip anlattıklarını yap gercekten camasır makinesini doldur sersin yemek 1 hafta olmustu yapalı ama eskimemiş gel yiyelim de yesin sonrada bir bir anlat herseyi koy kapının önüne

ben olsam yüzüne bile bakmamm hatta tenezüür edip konuşmam bilee gordugum yerdee o anlar anlamazsaa gelıp sorar hayırdır dıee sendee acık acık analtırsın derdını

bu onun ayıbı canım hiç bişeyde deme umursamaki dahada sinir olsun ........evinede alma bidaha mesafe koy gitsin ...

Ne yapsin iste canim, fesatligi tavan yapmis....kedi uzanmadigi cigere mundar der,
bosver gitsin ve bundan sonrada görüsme...

Misafir umdugnu degil buldugnu yer, hic yemegin olmayabilirdede, calisan bir kadinsin, ekmek peynirde koysan kalkip arkasindan laf yapmasi karekterini ortaya koyuyor zaten.

Böyle insanlardan uzak durmak lazim.:hulya:

Birdaha yine sana gelmek isterse isim var kusura bakma deyip geri cevir...

Terbiyesiz sey.

Hiç arayıpta onunla laf kalabalığına girmene gerek yok ... birdaha kapının önünden bile geçirme bence uzak olsun öyle insanlar. insanın psikolojisini bozmaktan başka bi işe yaramazlar çünkü.

yahu evin kötü durumda olsa bileee yyiecek yemek olmayıp kahvaltı etseniz bileee önemsememesi gereken biri varsa buda kuzendirr
kardeş gibii olmalıdır kuzen ama işte öyle değil..
büyüyünce değişiyor herşey....
keşke hep çocuk kalsakda tek kavgalar bebek yüzünden çıksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…