Sana bunları yapıyor sen hala neye dayanarak hala onla görüşüyorsun ki.
Ne malum yarın eşinle aranı bile bozabilir.
İlerde daha büyük sorunlar yaşamamak için şimdi onu hayatından çıkar.Görüşme.
:)ben onu okadar çok seviyodum ki dedigim gibi kardesim yoktu abla yerıne koydum ben onu yaptıklarıda halıyle içime oturdu ama genede sevdigimden hiçbir sey demedim aman abla dedim şimdiye kadar diye..iş konusunda güvenılmez biri sevgilisi kesınlıkle kaç işe girdi 2 3 ay çalıstı içerden para çekmiş borclu olarak işten çıktı kaç sefer ama genede acaba bu sefer işe sarılırmı bilmiyorum..
çok çalışmak sıteyen 5 senedır bulur çalışırdı
hem oneçim erkek sevgilisin akrabasından medet umuyor uzak dur bence telle bıle görüşme
bayramda seyranda çok icab ederse merhaba deyip geç
böyle insanlara ıyılık olmaz yapsanda kıymet bılınmez boşuna başını ağrıtır
:))sen kendini riske atma yinede, sonrasında sizin üstünüze atıp yine işin içinden çıkmasın bir şekilde.Eşine söylemelisin önceki yaptıklarıyla, fikrinide ilave ederek.Ne kadar çok sevdiğin görülüyor:) kararsız kalıp konu açmışsın ama emin ol kötülük değil bu sadece kendini korumaya almak sonrasında yine üzülme.
Kizlar kötü ile, kötümu olmakiyiz?
Anlayamadım yani:44:
Benmi hala safim?
Aç ve perişanda olabilirler. .
Sanki kocasının bir iş yerisi var, kuzenin eşinide yanına alacak, başini belaya sokarlar demişsiniz..
Yani gider esnaflardan rica edecek, bilemediniz başka bir yere..
Ne var bunda? Bankami soyacak adam?
Bence en azından eşinden gizlememeli!
Kötü ile kötü olmayalim! Ama kuzeni ile mesafesini korusun!
Canim iyi bir insansin belli bosver,soyle bence esine is konusunu insanlik sende kalsin.
Gun gelir belki yaptiklarindan utanir.
bence eşinle konuş kuzeninin yaptıklarını birbir anlat şimdi böyle yardım istiyor de, çünkü yardım edelim onlara dersen başkalarıyla aralarına eşin girecek o ayarlayacak.
onun da bir görüşünü al çünkü sadece senin hakkında değil evliliğin hakkında da konuşmuş ailene, yani konular eşini de ilgilendiriyor.
belki sen yardım edelim diyeceksin ama eşin istemeyecek ve senin hatırın için iş bulacak sonra biri gelip birşey diyecek size güvendik iş verdik şimdi böyle yaptı vs.
öyle bir durumda eşinle sen kötü olursun.
kuzenin minnetsiz bir insan demek ki, bundan sonra da değişeceğini pek sanmıyorum.
bence hayatında fazla yer verme, ben kıskanç insandan korkarım evine huzursuzluk getirmesin.
eşime söylesen o çok iyi niyetli hemen arar sorar bulur iş ondan ona söylemeden ben karar vermek istiyorum..bende unuturum ama hadi hepsını geçtım ama babama lafın gitmesi benı çok üzdü babam bana birsey mı dedı hayır babam bilmiyormuydu yaşadıklarımı bilmesi gerektıgı kadar biliyordu ama amcamdan duymak onu çok yıprattı ve ben babama canımı verırım ona yaptını asla unutmam ondan iğne istese onu vermek gelmıyor içimden..
utanmaya utanmazlar onlar ama bi kuzenım diyorum bide ben o durumda olsam o bana yaparmıydı diyorum vazgeçıyorum.
canım eşinle kendi düşüncelerini paylaş zaten kararı ona bırak demiyorum ki. konuşun beraber o da bi fikir verir, hem sevgilisi ve eşin tanışıyormuş onlara karşı ortak bir duruşunuz olur.
işte bu tür insanlara slm bile verilmez ama gel gör ki koparıp atamadığın bağlar var arada bazen sineye çekiyosun eskiden ses etmezdim bilmemezlikten gelirdim ama artık açıp tlfnu sinirimi bi güzel çıkarıyorum neden yaptın bunu yada neden dedin bunu ben ne yaptım sana yakıştımı sende böyle yaparsan diyerekten bi güzel haşlıyorum amaaannn banane benim içimde duracağına ona dert olsun diyorum eşin iş bulabilirse bulsun ama Allah için yap bunu yuva kurmaları adına sevabın olsun amma velakin haketmediğinide uygun bi dille izah et mesafenide koru
:) eşim biliyor oda görüşmemi istemıyor özellıkle babama amcam kızın böyleymıs diyince eşim anladı kuzenımden lafın çıktıgını ve görüşme dedi çok kızdı ona ama ona şimdi desem sırf iş istedi diye gider iş ayarlar:)
Anlattiklarina bakilirsa evet yapmayabilirdi yardim etmeyebilirdi.
Ama iste senin farkin burda.bak donup dolasip 1 sene sonra eline dusmus.Allah buyuk canim.
Biz ne söylersek söyleyelim sen içinden geçeni yapacaksın:)) son karar senin ama enazından sana yaptıklarını arayıp sor konuş böyle birşeye takrar fırsat verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?