• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenime nasıl söylemeliyim:(

Bu yaşadığın herkesin başına gelebilecek bir olay bence.Neden bu kadar tepki verdiler onuda anlamadım açıkçası.Sonuçta kuzeninle çok samimisin ve sevdiği insanla tanışmışsın ve tanıştığın kişiyede o anda güvenmişsin güvenmemen gerekirdi ama her insan hata yapabilir.Her neyse başta o adamın sana normal yaklaştığını düşünmüş olabilirsin bu çok normal ama rahatsızlık seviyesine geldiyse bunu kuzeninle paylaşmalısın burdan bir arkadaşta aynısını önermiş kuzenine beni yanlış anlamanı istemem ama sence bu mesajlar normalmi bana bu şekilde mesaj atıyor seninde görmeni istedim diyerek konuya girip kuzeninle bunu paylaşmalısın..Paylaşmazsan ne olur yarın birgün öğrenir ve aranızda bişey olduğunu bile düşünebilir bu seferde ömür boyu kuzenlikten kovulmak durumunda kalırsın hemde hiç suçun olmadan:34::34:

Biz de aynı şeyi söyledik farklı birşey demedik ki.

Ama arkadaş onu anlamadığımızı sandı ve üstüne gittiğimizi sandı..

Zaten kuzenini arayıp pat diye..senin sevgilin bana asılıyor..denmez herhalde..

herşeyin bir yolu yordamı var.

Onu bile düşündüm ama olamaz ya kim yaparki böyle bir şakayı.
Ya sürekli kuzenimin onu bana anlattığını biliyo hatta benden bahsediyolarmış işte beni tek anlayan odur diye.
Hani nebilim of ya nediyceğimi bilemiyorum.

Sıkıntı yaratacak bi durum yok .Bu konuya şüpheyle yaklaştıkca başınız çok ağrır.Ters bi hareketini ve ya bir davranışını gördüğünüz de siz zaten gerekeni yapacaksınızdır . Eminim

Ben bi ihtimal verdim fakat öyle olmayada bilir .Kuzeniniz size güveniyor.Çocuğun size yaklaşım şekli canımlı cicimli halini aldığında mevzuya dur diyin . Ya da kendinizi bu durumdan bir an önce soyutlayın
:34:

Tabiki de bilmeli canım ya onun yerinde ben olsam bende bilmek isterdim.
Ama okadar mutlularki çocuk düşkün sözde hani anlattığına göre, beraber oturduğumuzda ağzının içine bakıyodu kuzenimin.
En iyisi mesajları biriktirip göstermek.

evet canım aynen öyle yap..

aslında karşımda ki kişi yabancı değil kuzenim sonuçta.
elimde her türlü kanıtım varsa şuan
şu saniye konuşurdum onunla.

ama sana soracağı tek soru şu : '' bu zamana kadar bunu söylememekte ki amacın neydi?''

Bence canım uygun zamanı bekle. Bakalım bu şekildee mesaj atmaya devam edecek mi ?? Belki Düşündüğün gibi Birşey Yoktur. Zamana Bırak derim ben. Mesajlar Kalsın Yine telefonunda. Yarın Bir gün Bişey Olur en azından kanıtın elinde olur tatlım. Yaşadığın şey gerçekten Çok üzücü ve zor bişey. Benimde aynen Senin gibi Çok sevdiğim bir kuzenim var. Aynı şeyi Ben düşündümdee çok zorr. İnşallah Kötü şeyler olmadan sorun çözülürr tatlım:16::16:
Sağol canım yorumun için. Hiç kimse için kolay birşey değil bu. Amacım kötü niyette değildi zaten alırken. İnsan bazı şeyleri düşünmeden yapablir ama kuzenimin bu kadar çok sevdiği bir erkek var ve ben hemen gidip sevgilin bana asılıyoda diyemem birşeyler emin olmadan. Ozaman işte ssuçlu durumda ben olabilirim.
tatlım git kuzenine herşeyi anlat adam açık açık zarf atıyor sana düşecekmisin diye karakter olsa bunu yapmaz adamın başka ne vukuatları var kımbılır düşün cesarete bak sen ondan büyüksün birde değilmi 6 yaş ben olsam anlatırım bu kadar durmam yani ilerde ne olcak
Yok canım onlar benden 6 yaş büyük. Ben 19 yaşındayım yani insan ister istemez kötü bir şey hissetmiyo kuzenim ve sevgilisi ablam abim gibi 6 yaş az değil.
Bu yaşadığın herkesin başına gelebilecek bir olay bence.Neden bu kadar tepki verdiler onuda anlamadım açıkçası.Sonuçta kuzeninle çok samimisin ve sevdiği insanla tanışmışsın ve tanıştığın kişiyede o anda güvenmişsin güvenmemen gerekirdi ama her insan hata yapabilir.Her neyse başta o adamın sana normal yaklaştığını düşünmüş olabilirsin bu çok normal ama rahatsızlık seviyesine geldiyse bunu kuzeninle paylaşmalısın burdan bir arkadaşta aynısını önermiş kuzenine beni yanlış anlamanı istemem ama sence bu mesajlar normalmi bana bu şekilde mesaj atıyor seninde görmeni istedim diyerek konuya girip kuzeninle bunu paylaşmalısın..Paylaşmazsan ne olur yarın birgün öğrenir ve aranızda bişey olduğunu bile düşünebilir bu seferde ömür boyu kuzenlikten kovulmak durumunda kalırsın hemde hiç suçun olmadan:34::34:
Hepinizin yavsiyelerine ihtiyacım var hepiniz benim ablamsınız buraya nankör damgası yemeyede gelmedim zaten. Çok haklısın canım bende senin gibi düşünerek verdim zaten kuzenimden habersiz aldıım desem neyse o söyledi bana bunu zaten niye kardeşi gibi görüyo onunda kötü bir niyeti yokki sonuçta. Yarın gitmeyi düşünüyorum yanına kendimi toparlıyıp söyliycem.

Sıkıntı yaratacak bi durum yok .Bu konuya şüpheyle yaklaştıkca başınız çok ağrır.Ters bi hareketini ve ya bir davranışını gördüğünüz de siz zaten gerekeni yapacaksınızdır . Eminim

Ben bi ihtimal verdim fakat öyle olmayada bilir .Kuzeniniz size güveniyor.Çocuğun size yaklaşım şekli canımlı cicimli halini aldığında mevzuya dur diyin . Ya da kendinizi bu durumdan bir an önce soyutlayın
:34:
Tabiki onun bana asılması hoşuma gitmiyo tersleyenler var ama onlarda bu durumda olsa aynı hisleri hissedicekelr nasıl yaparım diye. Tersledim de zaten en son ben senin abinim yanlış anladıysan kusura bakma dedi. Bu mesajları hepsini göstericem kuzenim yargılasın artık nediyim
Kaç yaşındasın acaba merak ettim.
19 canım

Kuzeninin bu durumdan mutlak suretle haberdar olması gerekir..Zira bugün sana, yarın başkasına...
Muhakkak konuş bu konuyu onunla..

mesajlardan örnek verebilir misin?
sen yanlış anlamış olmayasın?
yani arada 6 yaş var kardeş gibi görüyor olabilir diye düşündüm ben.
numara isteme falan çok anormal değil sonuçta 2 aylık bir sevgili değilmiş. benim erkek arkadaşım da kuzeninin numarasını vermişti, sonuçta samimiler bir şey olsa ulaşırım, doğum gününde bu sıra istediği bir şey var mı diye sorarım, kavga ettiğimzde danışırım vs.
buraya kadar iyi düşünemeye çalıştığım şeyler.

ama eğer çocuk ciddi anlamda şüphe uyandırıyorsa ben olsam bir gün haber vermeden kuzenimin evine giderdim, sevgiliye de msj atardım naber gibi sıradan bir şey. ondan mesaj geldiğinde de kuzenime gösterirdim aa bak seninki mesaj attı diye. ne yazmış diye sorar herhalde kendisi o zaman gösterirsiniz.
bence kesinlikle ama kesinlikle "ben şüpheleniyorum" imajı vermemelisiniz. sonra siz kötü olursunuz hatta ayartıyor bile olursunuz.

Kuzeninin bu durumdan mutlak suretle haberdar olması gerekir..Zira bugün sana, yarın başkasına...
Muhakkak konuş bu konuyu onunla..

Yarın konuşmayı düşünüyorum canım.

mesajlardan örnek verebilir misin?
sen yanlış anlamış olmayasın?
yani arada 6 yaş var kardeş gibi görüyor olabilir diye düşündüm ben.
numara isteme falan çok anormal değil sonuçta 2 aylık bir sevgili değilmiş. benim erkek arkadaşım da kuzeninin numarasını vermişti, sonuçta samimiler bir şey olsa ulaşırım, doğum gününde bu sıra istediği bir şey var mı diye sorarım, kavga ettiğimzde danışırım vs.
buraya kadar iyi düşünemeye çalıştığım şeyler.

ama eğer çocuk ciddi anlamda şüphe uyandırıyorsa ben olsam bir gün haber vermeden kuzenimin evine giderdim, sevgiliye de msj atardım naber gibi sıradan bir şey. ondan mesaj geldiğinde de kuzenime gösterirdim aa bak seninki mesaj attı diye. ne yazmış diye sorar herhalde kendisi o zaman gösterirsiniz.
bence kesinlikle ama kesinlikle "ben şüpheleniyorum" imajı vermemelisiniz. sonra siz kötü olursunuz hatta ayartıyor bile olursunuz.

Evet yanlış anladığımı birçok kez düşündüm oyüzden söylemekte acele etmedim sonuçta ilişkileride az bir süre değil. Benim bile kuzenlerimin sevgilimde numaraları var hatta bu konuştuğum kuzenimin bile var. Kuzenim benden çok bahsederdi ona hatta cafedeyken falan çok teşekkür etti birçok ayrılıklarında ben yol göstermiştim kuzenime. Mesela ilk başlarda hani çok iyi kafa dengi bir kız olduğumu söyledi. sonra çok hanım hanımcık alımlı güzel bir kız olduğumu söyledi ona da bişey demedim ilk başta sonuçta 24 yaşında insan yani. Tekrar buluşup oturup biryerlerde bişeyler içelim dedi kuzeninle buluştuğunda mutlaka sende gel dedi.
Sonra sonra bu konuşmalar tuhafıma gitti ben mi yanlış anlıyorum diye. Başka bir kuzenimin böyle bir eşi var hani herkezle labalidir içinden geldiği gibi konuşur öper sarılır. İlkten öyle düşündüm sonra bana dediki sevgilin çok şanslı sevgilinin yerinde olmak isterdim:53: söylerken utanıyorum nasıl söyliycem bunları ben ya.

Valla alt yorumların 2 sini okudum diğerlerini okumadan yazıyorum.
Şimdi benim sevgilimde 2 tane kız kuzenim ve en yakın 2 arkadaşımın numarası vardır.
Erkek arkadaşım belki arkadaşkarımın kini istese neden derdim ama kuzenin istese sıkıntı yapmazdım.
Kuzeninin tavrı bana garip gelmedi. Ben olsam bende verirdim verdim de.
Sevgilim diye her önüme gelenden kıskanacak değlim ya.
2 arkadaşımı da kendim verdim bişey olur ulaşamazsan diye kızlardada onun ki vardır.
Bazı yapılan yorumları uçuk buldum ben vermezdim , istese kızardım vs gibi.
İyice tavırdan emin ol böyle bişey olduğundan eminsen kuzenine kesin söyle.
Yada iletişimi kes olayın üstü açılmasın olaylar kapansın gitsin.
Çocuğun mesajlarına cevap vermemeni tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle saçmalık şurdan başlıyor ;

Sevgilisi ilk defa gördüğü kuzeninin numarasını istiyor. Kuzeninin de çöpçatanlık yapanlar gibi " numaranı istiyor veriyim mi " diyor , hani olur ya iki arkadaş buluşurlar, eve gidince öteki arkadaşına ;
" yanındaki hatun güzelmiş bana ayarlasana , yada numarasını versene " der ya. O biçim olmuş.

Kuzenine anlatma , direk mesajları göster. . Anlatınca seni suçlayabilir , sen yanlış anlamışsın sevgilim öyle şeyler yapmaz vs. diye..

Son düzenleme:

Cevap verme artık , ararsa fılan da acma ...
Sonra kabak senın basına patlayabılır

Belki de kuzenin ve sevgilisi seni deniyor olabilir ? Olamaz mı ? :ssz:

yaaa açıkcası benim de aklıma ilk gelen bu oldu, sizden 6 yaş büyükmüş tahminime göre 26 yaşlarında bi kız, yani o yaşta bi kızın insanları özellikle de erkekleri tanımış olması gerekiyo yani erkeklerin kızlara karşı ÇOĞUNLUKLA ne niyetle yaklaştıklarını vs biliyo olması lazım, yani benim nişanlım şimdi tutacak yeni tanıştığu kuzenimin telefonunu isteyecek tamamen iyiniyetle istemiş bile olsa ilk önce bi sorgularım hayırdır neden istiyosun ne yapacaksın hani mantıklı bi açıklama yapar ne biliyim o anda muhabbeti dönen bi mevzuyla ilgili bişe olursa ararım falan gibi ki onda bile gerek yok sen bana söylersin ben ona iletirim derim yine de vermem numarasını... bana sanki seni denemek için yapıyolar gbi geldi... o yüzden en kısa zamanda kuzenine söyle direkt söyleyemiyosan ya ne kadar canayakın bi sevgilin var senin kuzeninim diye sürekli halimi hatrımı soruyo diye safa yat ama kuzenine de söylemiş ol

Çok ilginç gerçekten yani sevgilisi neden ilk defa gördüğü birinin numarasını isterki kuzeni olsa bile.
Benim sevgilim böyle bişey yapsa kesinlikle tepki gösteririm.
O mesajları kuzenine göster konuş mutlaka.

yolun başındayken, mesajları göstermelisin ve o cocukla hiçbi şekilde muhatap olmamalısın bence.

Bazı arkadaşlar çok tepkili herkesin yorumuna saygım var. Bazıları olumlu bakmış çünkü bende olumlu bakmaya çalışıyorum kuzenimi böyle birşeyle yıkmak istemem.
Bu kuzenimde benim sevgilimin numarasıda var tanışmadan ben verdim çok yakınız hani birşey olursa olurda ulaşır diye sevgilimde de var.
Biliyorum ki kuzenimde bana güvenerek oda sevgilisinkini verdi. Cafede oturup çok iyi muhabbet ettiğimizden al sende de bulunsun bişey olursa sana ulaşır gibisinden. Zaten arkadaş gibi her dk görüşmüyoruz çocukla arada mesaj atarsa cevap veriyorum o mesajlardan sonra da cevap atmadım zaten benim burda demek istediğim nasıl söylemeliyim. Amacınız beni veya kuzenimi kınamak olmasın LÜTFEN.

Yarın konuşmayı düşünüyorum canım.

Evet yanlış anladığımı birçok kez düşündüm oyüzden söylemekte acele etmedim sonuçta ilişkileride az bir süre değil. Benim bile kuzenlerimin sevgilimde numaraları var hatta bu konuştuğum kuzenimin bile var. Kuzenim benden çok bahsederdi ona hatta cafedeyken falan çok teşekkür etti birçok ayrılıklarında ben yol göstermiştim kuzenime. Mesela ilk başlarda hani çok iyi kafa dengi bir kız olduğumu söyledi. sonra çok hanım hanımcık alımlı güzel bir kız olduğumu söyledi ona da bişey demedim ilk başta sonuçta 24 yaşında insan yani. Tekrar buluşup oturup biryerlerde bişeyler içelim dedi kuzeninle buluştuğunda mutlaka sende gel dedi.
Sonra sonra bu konuşmalar tuhafıma gitti ben mi yanlış anlıyorum diye. Başka bir kuzenimin böyle bir eşi var hani herkezle labalidir içinden geldiği gibi konuşur öper sarılır. İlkten öyle düşündüm sonra bana dediki sevgilin çok şanslı sevgilinin yerinde olmak isterdim:53: söylerken utanıyorum nasıl söyliycem bunları ben ya.

kımsenın bu cumle dıkkatını çekmedı sanırım adam açık açık sevgilin olmak isterdim demiş daha yanlış anlaması yok canım bu işin

Fazlasıyla genişlemiş bi ilişki bence

Dk 1 gol 1 , kuzeninin numarasını verir misin diyo

O da neden demek yerine , size diyo

Sakıncası yoksa vermesini söylüyorsunuz ( Ki ben olsam gerek yok derim )

O da veriyo..

Sanki ilk numarasını istediği kişi siz değilsiniz gibi, gayet alışıklar bu duruma..

Siz 1 günde çözdüyseniz kuzeninizin bu şahsı 1,5 yılda çözmemesi şüphelenmemesi çok garip..

Back
X