kuzenimi istemeye geldiler çocuk beni beğendi........

teyzem eski komşusuyla karşılaşmış...... muhabbet etmişler çocuklarından felan bahsetmişler.......sizin oğlan ne yapıyor sizin kız ne yapıyor gibi.......teyzem bize oturmaya gelin demiş kadında benim oğlana kız bakıyorum senin kızınada bakalım demiş...... teyzemde olur demiş..... kuzenime söyledi teyzem bu durumu kuzende kabul etti...... hem oturmaya geliyorlar hemde kız bakmaya yani...... gelecekleri gün bizde annemle teyzemlere gittik bizide çağırdılar çünkü...... geldi bunlar çocuk oldukça yakışıklı iyi de bir işi var........ ama çocuk kız bakmaya geldiklerinden haberdarmı bilmiyoruz..... kuzenim beğendi çocuğu.....çocuğun annesi benimlede sohbet etti sen nerde çalışıyorsun kızım felan diye sordu bende x derhanesinde sekreterlik yapıyorum teyze dedim ve sadece 15 dk. oturdum mutfağa geçtim...... bir kaç gün sonra kadın aramış ve bizim oğlanın ağzını aradım olmaz dedi kusurumuza bakmayın komşu demiş.... kuzenimde zaten bu isteme olayı diyeyim artık bu olaydan önce internetten biri ile konuşuyordu aralarında ilişki vardı fakat yeniydi yinede isteme olayına sıcak baktı olmayınca netden tanıştığı çocukla görüşmeye devam ediyor...... bu çocukta yani kuzenimi istemeye gelen çocukta çalıştığım yeri söylemiştim ya çalıştığım yere geldi ve ben seni beğendim seninle tanışmak istiyorum dedi... saçmalamayın dedim ve kovdum gidin lütfen dedim......... bayramdan önce olmuştu bu isteme olayı.... bayramdan sonra ki hafta geldi iş yerime ve kovmama rağmen hala geliyor ve iş çıkışı yaklaşık bir aydır karşıma çıkıyor ve ısrarla tanışmak istiyor.... hergün görmekten olsa gerek bende hoşlanmaya başladım ve kendimle savaşıyorum.... her karşıma çıkışında tersleyip yoluma devam ediyorum... bir türlü vaz geçmedi ısrar ediyor sürekli.......kuzeniminde netten tanıştığı kişi ile konuşmaya devam ediyor..... çocuktan kaçıyorum sürekli hoşlanmaya başladıkça kendime kızıyorum ve kaçmak için elimden geleni yapıyorum....... ama çocuk her yerde karşıma çıkıyor....ben bu çocuğun tanışma teklifine evet dersem bu etik olur mu?...... tanışmayı kabul etmem doğru olur mu?........ siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?........ fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.... her türlü yorumunuzu da saygıyla karşılıyorum.........

Kuzeninle konuşup durumu ayrıntılarıyla anlarsan bence bu durum hakkında daha sağlıklı karar verirsin o yüzden konuyu erteleme kaderin önüne geçilmez ....

önce kuzeninile konuş ağzını ara bunu vicdanın rahat etsin diye yap
yoksa zaten kuzeninin istemediği aşikar o yoluna devam ediyo
sonra duruma göre kabul edebilirsin çcuğu..
nedense ben sen kendinle ilgili olan kısmını anlatmaya başlayınca bi hoş oldum
çok güzel bi hayatınız olabilir büyük bi aşkınız..
6.hislerim kuvvetlidir haa :1:

Back
X