Kuzenimi kuzenime vereceklermiş, benide abisine

para uğruna verıoyalar kızlarını afedersın ama çok cahilce yani hiç mii medeniyetten haberleri yok bunların normalde kaçmaya onay vermeyen bırıyım ama çok baskıya devam ederlerse kaçsın evden kuzenın ne kadar üzüldüm sinirlendım anlatamam

Son düzenleme:
ah bu büyüklerin doktor takıntısı...
benim de annem babam eşimi sırf doktor diye istemişti, başta zorlamayla oldu ama sonra ben onu cok severek evlendim

kuzen de neymiş ama yaa? abimle evlenmekten farksız bana göre

Konu içeriği yansıtmadığı için "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Kardeş gibi büyü,,sonraa belli bir yasa gelince damat adayın olsun,,
Nefret ediyorum bu zihniyette olan insanlardan,,
Çok karsıyım ben,,
Ve malesef cogu toplumda gelin adayı olarak ta ilk basta akrabalardan kim var diye bakıyorlar,,
Bunu yiyen erkek oluyor yemeyen oluyor,,
Allah akıl fikir versin

Title takıntısı.
Mevkii takıntısı.
Aman mallar dışarı gitmesin, ailede kalsın takıntısı.
Başkasının kızını alacağıma kendiminkini alırım, ağzım yanmaz takıntısısı.
Başkasına kız vereceğime kendiminkine veririm, ağzım yanmaz takıntısı.

Delirmek üzereyim.
Okuyoruz, kendimizi geliştiriyoruz ama bir arpa boy yol aldığımız yok.
Tv yi ancak dizi seyretmek için açarız, ne gerek var bilgilendirici programlar izmelemeye?

Ondan sonra dizler dövülür, ahhh ahh torunum özürlü doğuyor diye.

Allah'ım sen bana sabır ver Yarabbim.

Son düzenleme:
Yazdıklarınızı sonuna kadar okudum kızlar. ben doktorla konustum bugün onun bi sevdiği zaten var dedim. delirdi, köpürdü! ben kuzenleri kardeş bilirim sen nasıl ona o gözle bakabildin ki dedim. bana laf düşmezmiş. konu tekrar bana dönerse mutlaka babama sölyerim. o hep sevdiğine vericem der. bilemiyorum kuzenim icin bi yol bulmaya çalışıyorum yok! bi arkadasın dediği mantıklı geliyor şu anda kalıcak bi yer bulsak kendi yaşayabilir. ama dayım bırakmaz peşini bulur döver eve kapatır herşeyi yapar. kızını abisine öldürtmeye çalısan biri. sevdiğinin de maddi durumu gayet iyi onu okuturum diyor bana. hangi kuruma gidip yardım istenir bilmiyorum. zaten kafasına koydu kaçmayı ya sevdiğine yada başka bi yer yurt falan bulurum diyor.valla iki ara bi dere hesabı. zaten iyi değilim beynim bedenim ruhum çok yorgun..

ya canım lütfen beni yanlış anlama sen ciddi bir rahatsızlığı yeni atlatmışsın bu dönemde seni el üstünde tutacaklarına biraz fazla üstüne gelmiyomu sence ailen..biraz daha duyarlı olmaları gerekir diye düşünüyorum :( ve kesinlikle ben kuzeni kardeş olarak görüyorum akraba evliliğine karşıyım sende istemiyosan diret zorla hiçbirşey yaptıramazlar..kuzenine çok üzüldüm kızın sevdiği biri de varmış ne kadar kötü bir durum :50:

aynen canım ama anlayış sıfır bizimkilerde en çokda annemin tavırı koydu bana. :14: bende kuzen kardeştir diyorum hep. nikah düşüyor diye tutturmuşlar.

Yazdıklarınızı sonuna kadar okudum kızlar. ben doktorla konustum bugün onun bi sevdiği zaten var dedim. delirdi, köpürdü! ben kuzenleri kardeş bilirim sen nasıl ona o gözle bakabildin ki dedim. bana laf düşmezmiş. konu tekrar bana dönerse mutlaka babama sölyerim. o hep sevdiğine vericem der. bilemiyorum kuzenim icin bi yol bulmaya çalışıyorum yok! bi arkadasın dediği mantıklı geliyor şu anda kalıcak bi yer bulsak kendi yaşayabilir. ama dayım bırakmaz peşini bulur döver eve kapatır herşeyi yapar. kızını abisine öldürtmeye çalısan biri. sevdiğinin de maddi durumu gayet iyi onu okuturum diyor bana. hangi kuruma gidip yardım istenir bilmiyorum. zaten kafasına koydu kaçmayı ya sevdiğine yada başka bi yer yurt falan bulurum diyor.valla iki ara bi dere hesabı. zaten iyi değilim beynim bedenim ruhum çok yorgun..

bence kuzeninize yardim edin bu evliligi yapmamasi icin...
kendi hayatini kendisi kursun bir sekilde...

doktor fena kıl hemde. hasta olduğum zaman bana yardım bile etmedi. kaçsa hakeder sevdiği çocuk da dininde işinde gücünde biri. doktor olmuş ama onun kadar adam olamaz. kendini sevmeyen birini almayı düşünüyor varın gerisini siz düşünün...:14::14:

ben kaçmaya karsıyım ama boyle bı aıle boyle dusunulen bı damat duyunca kaçsa daha ıyı galıba dedım:26:

ay ınanmıyorum ya bu nasıl bı ınsan:44:

dayınız sanırım yasadıgınız ilçenin beledıye baskanı.. ya da mahallenızın muhtarı :47::47::47::47::47:

iyi veya köü basınızda bı babanız war, babanız bu durum karsısında ne yapıyor ?? cok merak edıyorum..
dayı yanı.. Sonucta amca olsa anlıcam kendı yegenı, ''baba yarısıyım'' dıye gecınenler olur da, dayınıza ne oluyor??
:47::47::47::47:

Savaştan Korkmadım Cahilden Korktuğum Kadar !!
-MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah kolaylik versin, gerekirse nikahta hayir desin kiz ne yapabilirki babasi? zorlami olacak Allah Allah?
gitsin polise sikayette bulunsun. peki bu kuzeninin annesi yok mu? bisey demiyor mu?

Bu aileler niye böyle? Bırak da evleneceği kişiyi kendi secsinkardes sayılır ya doktor diye evlendrilir mi?

Kizi,birakirsan ya davulcuya yada zurnaciya gider,ne olmuski aslan gibi doktor daha ne istiyon,a be cahil kizim,kaynanadanda kurtulmus oluyon,alemin cangutuna gidecegine,ailende kalman fenami olur,millet mercek ile böyle damat ariyo,senin ayagina gelmis daha ne tepiyon,o sana olmaz böyle diyenler bile iclerinden ah keske böylesi bana düsseydi diyolar sen onlarin yazdiklarina bakma ,bu firsatida sakin kacirma,sonra mumla arasanda bulamazsin

[sıze="3"]allah kolaylik versin, gerekirse nikahta hayir desin kiz ne yapabilirki babasi? Zorlami olacak allah allah?
Gitsin polise sikayette bulunsun. Peki bu kuzeninin annesi yok mu? Bisey demiyor mu?
[/sıze]

mesajımda belirtmiştim annesi zaten bunu yapan dayımın aklına sokan. Annesi doğulu bi kadın onun ailesinde yabancıya kız verilmiyomuş.

kizi,birakirsan ya davulcuya yada zurnaciya gider,ne olmuski aslan gibi doktor daha ne istiyon,a be cahil kizim,kaynanadanda kurtulmus oluyon,alemin cangutuna gidecegine,ailende kalman fenami olur,millet mercek ile böyle damat ariyo,senin ayagina gelmis daha ne tepiyon,o sana olmaz böyle diyenler bile iclerinden ah keske böylesi bana düsseydi diyolar sen onlarin yazdiklarina bakma ,bu firsatida sakin kacirma,sonra mumla arasanda bulamazsin

düşünceniz ne olursa olsun saygım var sağolun yinede. Ben buraya çözüm aradığımı belirttim. çünkü kız o kişyi sevmiyor. Bu evlilik olursa kız ya canına kıyar yada kaçar. Aiel içinde olacak kavga gürültüleri saymıyorum bile. Düşünsenize kardeş kardeşe kız verecek sonra herşey kötü olunca kardeşlerde düşman olacak vs vs sayamadığım bi sürü sorun sonunu düşünemiyorum bile.

okuduklarıma inanamadım gerçekten çok çok üzüldüm. ama şu var ki kuzenin üniversite öğrencisi olması bi kere büyük bi şans. yani yurtkura başvurduğu taktirde hemencecik yurt çıkar. ama karakola filan bildirsin bişeylerde yapsın bunun yanında peşini bırakmazlar yurdun kapısına gelir takip eder saçından sürüklediği gb tutar götürür öle birine benziyo ailesi. allah yardımcısı olsun. kocaya kaçmak okul varken akıllıca bir davranış olmassa da şu durumda kızcağıza başka yol gözükmüyor gibi. ki muhtemelen bunu yapıcak dolayısıyla tek diyebileceğim bahtsız kuzenin ailesini seçemeden dünyaya geldi ama inşalla hayatını sürdüreceği kişiyii iyi seçmiştir. allah kuzenine yardımcı olsun ailesine akıl fikir vicdan versin ne dim

Kizi,birakirsan ya davulcuya yada zurnaciya gider,ne olmuski aslan gibi doktor daha ne istiyon,a be cahil kizim,kaynanadanda kurtulmus oluyon,alemin cangutuna gidecegine,ailende kalman fenami olur,millet mercek ile böyle damat ariyo,senin ayagina gelmis daha ne tepiyon,o sana olmaz böyle diyenler bile iclerinden ah keske böylesi bana düsseydi diyolar sen onlarin yazdiklarina bakma ,bu firsatida sakin kacirma,sonra mumla arasanda bulamazsin

valla akraba evliligi topigindeki gelinler akraba evliliginden cok sikayetci ve pismanlardi, nedeni ise kaynanalarinin akraba olmasi...
o sekilde kaynanalar daha cadilik yapiyormus oyle diyorlardi...
yani soylediginizin aksi durum yasanacak...
ayrica bir insan baskasini sevmeden nasil evlenebilir?
sirf doktor diye mi?
adam doktor olmus ama insan olamamis, kizin sevdigi var ama bile bile evlenmek istiyor...
kara cahil herif...nasil doktor olmus anlayamadim :19:

Back
X