Kuzenimi kuzenime vereceklermiş, benide abisine

Kizi,birakirsan ya davulcuya yada zurnaciya gider,ne olmuski aslan gibi doktor daha ne istiyon,a be cahil kizim,kaynanadanda kurtulmus oluyon,alemin cangutuna gidecegine,ailende kalman fenami olur,millet mercek ile böyle damat ariyo,senin ayagina gelmis daha ne tepiyon,o sana olmaz böyle diyenler bile iclerinden ah keske böylesi bana düsseydi diyolar sen onlarin yazdiklarina bakma ,bu firsatida sakin kacirma,sonra mumla arasanda bulamazsin

şaka mı acaba:53::53::53::53:hayır aslan olduğunu nerden biliyosun.her meslekli insan müthiş bir karaktere mi sahip?mercekle doktor mu arıyor onu da anlamadım?gözümün önüne mesude va annesi geldii

Son düzenleme:
şaka mı acaba:53::53::53::53:hayır aslan olduğunu nerden biliyosun.her meslekli insan müthiş bir karaktere mi sahip?mercekle doktor mu arıyor onu da anlamadım?gözümün önüne mesude va annesi geldii

evet bencede şaka :2: espri yapmak istedi sanırım arkadaş. ki ben alay edilmek için değil akıl verin diye açmıştım konuyu :85:

valla akraba evliligi topigindeki gelinler akraba evliliginden cok sikayetci ve pismanlardi, nedeni ise kaynanalarinin akraba olmasi...
o sekilde kaynanalar daha cadilik yapiyormus oyle diyorlardi...
yani soylediginizin aksi durum yasanacak...
ayrica bir insan baskasini sevmeden nasil evlenebilir?
sirf doktor diye mi?
adam doktor olmus ama insan olamamis, kizin sevdigi var ama bile bile evlenmek istiyor...
kara cahil herif...nasil doktor olmus anlayamadim :19:

bir insanın mesleki eğitimi kesinlikle karakterine etki etmiyor. ister avukat olsun öğretmen olsun doktor olsun. eğitimli cahillerden korkmak gerek:85:
kaynana hususunda bişiy diyemem teyzem çok mülayim biridir dayımla kardeş olduklarına inanamazsınız o derece. ama işte kuzenim anasını takacak gibi bi tip değil.

Kizi,birakirsan ya davulcuya yada zurnaciya gider,ne olmuski aslan gibi doktor daha ne istiyon,a be cahil kizim,kaynanadanda kurtulmus oluyon,alemin cangutuna gidecegine,ailende kalman fenami olur,millet mercek ile böyle damat ariyo,senin ayagina gelmis daha ne tepiyon,o sana olmaz böyle diyenler bile iclerinden ah keske böylesi bana düsseydi diyolar sen onlarin yazdiklarina bakma ,bu firsatida sakin kacirma,sonra mumla arasanda bulamazsin

şunu yazan insanın okuma yazma biliyor olması bile mucize bence :)

Bir doktor akraba evliliğinin risklerini bilip te nasıl böyle birşey yapabilir anlamadım.Valla canım kimse seni zorla evlendiremez panik olma. Restini çekersin.

ne çirkin şeyler bunlar ya
yakında kardeşi kardeşlede evlendirmeye kalkarlar
aaaa kızım kardeşin cumhurbaşkanı oldu bak daha iyisini bulaman:37: tövbe yarabbim

çocukken kardeş kardeş oyunlar oynatıp büyüyüncede hadi şimdi gerçek evciliği oynamaya devam edin diyen bir zihniyeti hiç anlamıyorum çok saçma yaaa hem insanın kültürü görgüsü edinilen diplomalardan yada mesleklerden gelmiyorki ne okuyup makam sahibi olmuş ama insan olmayı öğrenememiş adam müsveddeleri var bu memlekette biraz ağır oldu galiba ama ben örnek vermek için yazdım siz akrabalarınızın huyunu daha iyi bilirsiniz tabiiii

ayrıca öyle akrabalarla yapılan evliliklerde mutsuz olma gibi bir şansında yoktur kocandan şikayet etmeye kalksan edemessin çünki ya teyzenin oğlu ya amcanın kayınvaldenden rahatsız olsan dile getiremessin ya teyzendir ya halan boşanmaya kalksan ki allah göstermesin onu bile yapamassın aile içi düşmanlık başlar yani sürekli yüz yüze bakan insanlarsınız araya bir resmiyet bile koyamassın bunun gibi bir sürü sorun...unutmamak lazımki evlendiğin zaman sadece eşinle evlenmiyorsun onun ailesiylede evlenmiş oluyorsun aslında sorumlu olduğun kişi sadece eşin olmuyor kayınvalden kayınpeder görümce hepsi dahil oluyorlar senin ailene iyi düşünmek lazım....

ben tepkiliyim böyle eliliklere....

Bu Zakkum Teyze'yi hatırladım.Bir topikte gelin hanımlara sataşıp ben gelinime ayağımın suyunu içiririm gibi necis cümlelerle çileden çıkarmıştı.Iyyyyyy bööğğğğğ!Bu Doytor Beyimizle Zakkumu everek çok da hevesli kadıncağız............

kızlar hafta sonu istemeye gelecekler kızı. Kaçmayı falan istemiyor artık okul bitmeden evlilik yok diyorlar sadece nişanlı kalacaklarmış. O sırada kendi hayatımı kurucam diyor bilemiyorum yıllar ne gösterir. Ama ben dayımın okul bitene kadar bekliceğini sanmıyorum kandırma politikası sadece..:14::14:

Son düzenleme:
bence cok karamsarsın.... evelene bılırler ama bu zorla olmaz.... ayrıca baska ınsanlar esıttır baska kulturler sorun sorun alısma suresı vs elın en ıyısınden kendı kotun ıyıdır derlerya hıc olmazsa kultur aynı belkıde daha ıyı olur... ama mutlaka test vs yapsınalr cocukları sakat olmasın.... ama ıkı tarafında ıstemesı lazım

Evliligi firsat biliyosunuz ohh ne güzel! Evliligi firsat bilenin mutlu oldugunu görmedim nedense?
Kimi aileler vardir ki, "kuzen onlar, kuzen kardestir" derler.
Bize kücüklügümüzde kuzenlerimize abi abla demesi ögretildi.. Demekki bosuna ögretmemisler bir bildikleri varmis bu yeni yeni türeyen nesillerden! Bazen böyle yorumlar karsisinda dünya üzerindeki varliklarin gercektende nereye gittiklerini nereye yöneldiklerini anlamakta güclük cekiyorum.
Konu sahibinin gönlü olsa NEYSE diyecem, herkesin karari kendine.. ama konu sahibinin düsüncesini bildiginiz halde böyle yorum yapmaniz cok sacma ve mantiksiz.

Evliligi firsat biliyosunuz ohh ne güzel! Evliligi firsat bilenin mutlu oldugunu görmedim nedense?
Kimi aileler vardir ki, "kuzen onlar, kuzen kardestir" derler.
Bize kücüklügümüzde kuzenlerimize abi abla demesi ögretildi.. Demekki bosuna ögretmemisler bir bildikleri varmis bu yeni yeni türeyen nesillerden! Bazen böyle yorumlar karsisinda dünya üzerindeki varliklarin gercektende nereye gittiklerini nereye yöneldiklerini anlamakta güclük cekiyorum.
Konu sahibinin gönlü olsa NEYSE diyecem, herkesin karari kendine.. ama konu sahibinin düsüncesini bildiginiz halde böyle yorum yapmaniz cok sacma ve mantiksiz.

Teşekkür ederim gösterdiğiniz hassasiyet için.
Ama malesef herkes sizin gibi değil.Onlar hayatını kurtarma gibi saçma bir düşünce içerisinde. Doktor, mühendis kızımı istedi ooo ..
Nasıl bir mantık bilemiyorum. Mutluluk gibi bir kavramın mevcudiyetinden habersizler.. Rabbim yardım etsin, korusun bizi cahil insanlardan.

nasıl doktor bu?akraba evliliğinin en bilinen getirisi sakat çocuklardır.haberi yok galiba.
akraba evliliği kültürden kültüre değişiyor.kimi kültürlerde gayet normal algılanıp dışarıya (yabancıya ,akraba dışına) vermezler evlatlarını.
bazı kültürlerde de kuzenler kardeştir.akraba evliliği asla uygun karşılanmaz.
ben doğru bulmuyorum akraba evliliğini.her açıdan sakıncalı.

nasıl doktor bu?akraba evliliğinin en bilinen getirisi sakat çocuklardır.haberi yok galiba.
Akraba evliliği kültürden kültüre değişiyor.kimi kültürlerde gayet normal algılanıp dışarıya (yabancıya ,akraba dışına) vermezler evlatlarını.
Bazı kültürlerde de kuzenler kardeştir.akraba evliliği asla uygun karşılanmaz.
Ben doğru bulmuyorum akraba evliliğini.her açıdan sakıncalı.

psikopat doktor !...
Iş her yönden sakat! Sevmiyor ki kız. Düşünsenize küçüklükten beri abi dediğiniz kişiyle zorla karı koca olduğunuzu. Aynı evde olmak işkence verir insana. Tamin bile edemiyorum o psikolojiyi.. Hangi derdime yansam bilemedim ki..:14::14:

kızlar hafta sonu istemeye gelecekler kızı. Kaçmayı falan istemiyor artık okul bitmeden evlilik yok diyorlar sadece nişanlı kalacaklarmış. O sırada kendi hayatımı kurucam diyor bilemiyorum yıllar ne gösterir. Ama ben dayımın okul bitene kadar bekliceğini sanmıyorum kandırma politikası sadece..:14::14:

Son durum nedir tatlım ya

Siz bilmyosunuz galiba. Konu sahibi sacma sapan bi konu actı fake olduğu anlasldı ve galiba üyeliği iptal edldi büyük ihtmal bu konusu da atmasyon

Siz bilmyosunuz galiba. Konu sahibi sacma sapan bi konu actı fake olduğu anlasldı ve galiba üyeliği iptal edldi büyük ihtmal bu konusu da atmasyon

Allah kahretmesin bi saattir ilk sayfadan bütün yorumları okudum bunun içinmiiii. artık iyice ..okunu çıkardılar yaaa

Back
X