• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenimi sınavdan geçirmedim diye bana tavır alınması?

selly64

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
527
276
53
merhaba herkese çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum.
babamın kuzeninin çocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık geçme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve çok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan geçti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama geçememiş sınavı. zaten biz bölümde türkçede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. böyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken görmüştüm ama bölümde hiç karşımıza çıkmadı bile.

neyse sınavı geçememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği için akrabalar müdahale oluyorlar saçma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum zaten, nerden öğrendiyse gelip gidip "sana bir işi düştü onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor çağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu söylemiştim zaten ona da. çok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?

babamın kuzeninin çocuğunun -direkt biz kuzen diyoruz- hazırlık geçme sınavı varmış. bana fotoğrafları yolladı ben de cevapları attım. bu arada 100 soruydu toplam ve çok uzundu, ben ingiliz dili edebiyatı okuyorum ama ilk sene bomboş uzaktan geçti zaten.
bi de yapamadığım bir konudan baya bi soru vardı. ne biliyorsam yaptım zaten ama geçememiş sınavı. zaten biz bölümde türkçede edebiyat işler gibi ingiliz edebiyatını işliyoruz. böyle gramer konularını en son yksye hazırlanırken görmüştüm ama bölümde hiç karşımıza çıkmadı bile.

neyse sınavı geçememiş. bi de herkese ben selly'e yaptırıcam dediği için akrabalar müdahale oluyorlar saçma sapan. bir tane babaannem var psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum zaten, nerden öğrendiyse gelip gidip "sana bir işi düştü onu da yapamadın aferin aferin" deyip bağırıyor çağırıyor. yengem de gelmiş "sınıfta kendi yapıp geçenler olmuş sana niye zor geldi ki...neyse hayırlısı" gibi imalı imalı konuşuyor. yemin ederim sinirden ağladım gizli gizli. ben bu konuları unuttuğumu söylemiştim zaten ona da. çok sinirim bozuldu nasıl davranıcam bana surat asılıyor gibi hissediyorum?
Hata sizde neden başkasının sınavını yapıyorsunuz ki? O zaten hatalı da siz de ondan aşağı kalmamışsınız. KİM olduğunuzu bilsem sizi şikayet ederdim

Bu bas bayağı kul hakkı ya !
He ben hiç kopya çekmedim mi ? Çektim ama kendim hazırladım.
İyi ki yapamamış.
Ben olsam derim ki kırsın o koca k*çını ve çalışsın.
zaten online sinavlar geldi geleli bunun iması yapiliyodu, herkes boyle yapıyormuş kimse kendi yapmiyomus vs vs gel de laf anlat ben sanki birini bulup yaptırıyorum

Hazırlık geçme sınavını başkasına yaptırıp hazırlığı geçince okulu nasıl oluyacakmış kuzeniniz?

Bu çocuklar neden bu kadar kafasız? Hazırlık gibi bir imkan varken önünde saçma sapan hileler falan. Siz de çanak tutmuş yardım etmişsiniz, bravo...

Hata sizde neden başkasının sınavını yapıyorsunuz ki? O zaten hatalı da siz de ondan aşağı kalmamışsınız. KİM olduğunuzu bilsem sizi şikayet ederdim
lütfen gelin bir kere benim yerimde olun ve cevremdeki insanlara "hayir ben yardim etmicem kendi gecsin" demeyi deneyin. lutfen.

Sizden istenen şey etik değil, ben de İngilizce öğretmeni olduğum için bana da böyle talepler geliyor, şimdiden önünü kesin yapmayın, yaptırmak isteyenlerin gözünü korkutun.
Sınavda kalması hayrına olmuş. Hazırlık okuyup İngilizce öğrensin. Kendi sınavlarına da başkasını sokmasın.

Hazırlık geçme sınavını başkasına yaptırıp hazırlığı geçince okulu nasıl oluyacakmış kuzeniniz?

Bu çocuklar neden bu kadar kafasız? Hazırlık gibi bir imkan varken önünde saçma sapan hileler falan. Siz de çanak tutmuş yardım etmişsiniz, bravo...
yardim edip geciremedigim halde dunya kadar laf yiyorum sizce yardim etmesem ne derlerdi? ben her gun bu yuzlerle ayni yemegi yemek zorundayım maalesef, benim hazırlık okuyup okumamasi umrumda degil, bana bi secenek sunulsa yardim da etmezdim ama bazen dogru tek olmuyor maalesef

Kafamda deli sorular

Tüm soruları size nasıl attı?
Siz cevapları nasıl gönderdiniz de kuzen bakıp işaretledi?

Sınavdan geçemeyecek kadar konuları nasıl unuttunuz? 😯
valla issiz atti. ben de usenir saniyodum baya atti yani hepsini :/ ben yazdim o da isaretledi iste sira sira.
ya siz de beni eziklemeyin lutfen zaten herkes bir seyler diyor, yapamadim iste evet cok basarisizim unuttum.

Kendi çalışıp geçemediği sınav için size mi trip atılıyor? Anne babanız ne yapıyor? Et kafalı kuzen kendi çalışıp geçmeli, sınavların prensibi budur. Bu ne küstahlık kendi görevini başkası yapmadığı için sülalece laf saymak! Anne babanızın sizi koruması lazımdı.

sizin gibiler yüzünden bu ülkede torpil ve kul hakkı bitmez.
buraya bu konuyu açmaya hiç utanmadınız mı?
neden başkasına sınavın cevaplarını veriyorsunuz? neden birinin emeğiyle değil hile ile geçmesine yardım ediyorsunuz? verdiğiniz şey kendi emeğiniz bile olsa bu haram zehir zıkkım değil midir? doğru olsun yanlış olsun, bu bir sınav ve çalışıp yapması lazımdı!
ondan sonra bomboş saçma sapan bir nesil yetişiyor diye şikayet ederiz toplumca.
yarın öbür gün istediğiniz bir sınavı, bir işi, mülakatı hak ettiğinizi düşündüğünüz halde başka birisi kul hakkı ile kapınca neden diye sormayın benden size tavsiye.

Sizden istenen şey etik değil, ben de İngilizce öğretmeni olduğum için bana da böyle talepler geliyor, şimdiden önünü kesin yapmayın, yaptırmak isteyenlerin gözünü korkutun.
Sınavda kalması hayrına olmuş. Hazırlık okuyup İngilizce öğrensin. Kendi sınavlarına da başkasını sokmasın.
onun ne okuyacagina pek takilmiyorum bile ama bana yaptiklari cok sacma degil mi? simdi hepsinin gozunde cok basarisizim. boyle hissetmemem lazim ama hepsi boyle hissettiriyo

yardim edip geciremedigim halde dunya kadar laf yiyorum sizce yardim etmesem ne derlerdi? ben her gun bu yuzlerle ayni yemegi yemek zorundayım maalesef, benim hazırlık okuyup okumamasi umrumda degil, bana bi secenek sunulsa yardim da etmezdim ama bazen dogru tek olmuyor maalesef
Sorduğum soru basit, kendi bilgileriyle hazırlığı geçemeyen çocuk okulu nasıl okuyacak?

İnsanlara göre şekil alırsanız, kendi doğrunuz, kendi çizginiz olmazsa kişiliksiz bir insan olursunuz gerçek bir yetişkin olduğunuzda.

Sorduğum soru basit, kendi bilgileriyle hazırlığı geçemeyen çocuk okulu nasıl okuyacak?

İnsanlara göre şekil alırsanız, kendi doğrunuz, kendi çizginiz olmazsa kişiliksiz bir insan olursunuz gerçek bir yetişkin olduğunuzda.
kendi okudugu bolum tamamen ingilizce degil bildigim kadariyla. onun ingilizcesi de cok iyi degil ama haklisiniz cok sacma.

Benim kardeşim de aynı bolümden mezun ve sizin, kusura bakmayın ama su an Ingilizce'yi grameriyle çok iyi biliyor olmanız gerekir ki edebiyati hakkında calışabilesiniz. Başkalarını bosverin ama kendiniz için o konuları öğrenin. Ileride öğretmen filan olursanız ve edebiyat öğretirseniz, dilbilgisinde hata yapınca "ee kac senedir görmediğim sey" mi diyeceksiniz? Ustelik daha yeni sınava girmissiniz...

Back
X