O konuyu görmedik veya unuttum demen okuyunca gerçekten komik geldi ama 100 test sorusu ve sadece gramer sorulduysa bence saçma sapan bir sınavmış bu açıdan geçememen o kadar da garip değil. Evet dil bir bütün, oturup özellikle gramer çalışmasan da listening veya reading yaparken birçok kuralı öğrenmiş oluyorsun zaten ama bazı saçma sapan gramer kuralları oluyor ya dili kullanman için bilmene asla gerek yok falan

sırf 100 soru olması için öyle şeylerle doldurmuş olabilirler diye düşündüm. Ben Odtü’lüyüm, biz hazırlıkta gramer çok az gördük test sorusu şeklinde de 2 3 tane falan soruyorlardı daha çok writing kısmında gramerimizi değerlendiriyorlardı. Kural ezberletip test sorusu sorarak dil eğitimi olmaz, bence sınav kötü hazırlanmış anlattığın gibiyse.
Kopya olayından dolayı konuyu sinirlenerek okudum ama ikisine de bu ders olmuştur zaten. Bütün kopya girişimleri umarım böyle sonuçlanır

Bir sınavda başarısız olmanın birçok sebebi olabilir bunlardan biri de sınavın iyi hazırlanmamasıdır, konu sahibi bu kadar yoruma rağmen kendisini başarısız görmüyorsa bu seçenek de doğru olabilir tabiki. Ayrıca konu ne kadar uzamış, kız tek bir sınavı geçemedi diye kendisinden şüphe etmesi için ısrarcı olunmuş resmen. Ay bi yandan da o konuyu görmedik diyince olay baya komikleşiyor böyle eleştiriler de normal, tarafımı seçemedim