• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenimi sınavdan geçirmedim diye bana tavır alınması?

yardim edip geciremedigim halde dunya kadar laf yiyorum sizce yardim etmesem ne derlerdi? ben her gun bu yuzlerle ayni yemegi yemek zorundayım maalesef, benim hazırlık okuyup okumamasi umrumda degil, bana bi secenek sunulsa yardim da etmezdim ama bazen dogru tek olmuyor maalesef
Yardım etmezsen laf edecekler..yardım ediyorsun yine laf ediyorlar.fark nedir?o zaman boşver vaktini harcama

ben babamla ve akrabalarimin bi kismiyla yasiyodum.
burda bu dediklerinizi desem hayirsiz evlat ilan edilecektim. sinavdan gecirmeye ugrasmama ragmen aldigim tepki bu. surekli yuz yuze bakacagim insanlar. idare etme gibi bi sansim yok yani. ben de usendim zaten 1 saat ugrastik ama iste olmayinca ben hicbir isten anlamiyomusum gibi hissettiriliyorum yine.

neyse bozma moralini daha yaşın ufak
bundan sonra madem onlarla yaşıyorsun "bence kendi yapsa daha iyi olur" falan dersin.
ablacım iki türlü başının etini yiyorlar zaten en azından hem suça yataklık etmemiş olursun hem bi ton uğraşmamış olursun.
Bunlar 2 ay sonra sana ödev de yaptırır, kendini ezdirme öyle ağlama.
Bu sefer "geçen sınavda geçiremedin bari şu ödevini yap" falan diye gelirler sana.
Zaten mahçup ol da bir daha verilen görevleri, daha doğrusu kuzeninin görevlerini, daha iyi yerine getir diye yükleniyorlar.

onun ne okuyacagina pek takilmiyorum bile ama bana yaptiklari cok sacma degil mi? simdi hepsinin gozunde cok basarisizim. boyle hissetmemem lazim ama hepsi boyle hissettiriyo
Başarısız olan başkasını yerine sokup hazırlık atlamaya çalışan gerizekalı kuzenin ve sanki bu senin göreviymiş gibi davranan gerizekalı ailen

ya cocuk becerememis ben ne yapayim de geç. belki iyi olmadigin bir konu belki sende iyi egitim almadin bilemem ama altta kalma cevabi dogru bile isaretliyememis de geç 😎 benden iyi mi bilecek ben okulunu okuyorum bilmesem nasil kazanayim falan de 😎😎😎

ben babamla ve akrabalarimin bi kismiyla yasiyodum.
burda bu dediklerinizi desem hayirsiz evlat ilan edilecektim. sinavdan gecirmeye ugrasmama ragmen aldigim tepki bu. surekli yuz yuze bakacagim insanlar. idare etme gibi bi sansim yok yani. ben de usendim zaten 1 saat ugrastik ama iste olmayinca ben hicbir isten anlamiyomusum gibi hissettiriliyorum yine.

İşten anlamayın beceriksiz olun ne güzel işte. ❤️
Becerikli olsanız ne olacak hanımefendi/beyefendi her ödevinde her sınavında size koşacak. Yıllarca onun nazını mı çekeceksiniz? Sıksın çalışsın bir zahmet.

Hayırsız(?!) olmaktansa beceriksiz olmak evladır.
Zaten pandemi de geçecek inşallah, yerinde öğrenim de başlado, kolay kolay size sınav gönderemez.

pardon da kimi bulacakti cevremizde benden baska yapacak biri yok? ben yapamam desem sen ingilizce okuyosun bu nasil bahane denilecekti ayrica. kusura bakmasin da ben 100 soruyu yapiyosam gecip gecememesi beni ilgilendirmemeli. kizmakta hakli falan da degiller beni boyle hissettirmeleri normal bisey degil. cok sasirdim boyle dusunulmesine.
Herkesi bulabilirdi tek ingilizce bilen sen değilsin illegal bj iş yapıyorsan tam yapabileceksen kabul etmeliydin bu işi parayla 100 liraya yapan bile bi dünya insan var çocuğun 1 yılını yakmissin

ya cocuk becerememis ben ne yapayim de geç. belki iyi olmadigin bir konu belki sende iyi egitim almadin bilemem ama altta kalma cevabi dogru bile isaretliyememis de geç 😎 benden iyi mi bilecek ben okulunu okuyorum bilmesem nasil kazanayim falan de 😎😎😎
bidaha isterlerse deki ben cevaplari dogru yazdim adam akilli ona bile calismamis bide onun temvelligi yuzunden beceriksiz oldum .bidaha yapamam de 😎😎😎😎

Herkesin şaşırması normal. Bilerek yapmadığınızı düşünmüşlerdir ki ben de öyle düşünüyorum.
Bu sözünüze katılmıyorum açıkçası. Bilerek yapmayınca daha çok tepki alacağını bildiğinden bunu aklından geçirmemiştir bile bence. Sonuçta karşı taraf çok konuşuyor. İstediklerini yapayım da bana laf gelmesin diye düşünmüştür arkadaşımız o psikoloji ile.

Sınav sorusu oyle atılıyorsa serbest zamanda yapılıyorsa zaten neyini yapamamış ki haha..bari yardım alarak senle oturup yapsaydı komple sana atmak yerine

Herkesi bulabilirdi tek ingilizce bilen sen değilsin illegal bj iş yapıyorsan tam yapabileceksen kabul etmeliydin bu işi parayla 100 liraya yapan bile bi dünya insan var çocuğun 1 yılını yakmissin

Kusura bakmayın da niye doğru kopya vermedin diye biri eleştirilmez.

Doğru düzgün yapılan online sınavlarda laptop kamerası açılır, kolunuzu bir yanlış oynatsanız sınav iptal edilir. Masadan bile kalkamazsınız hatta sınava girerken odayı çeker gönderirsiniz.

Bunları geçtim sınav sırasında kuzen soruların fotolarını çekerken bir hoca baksa o kuzenin öğrenim hayatı bitmişti.

1 yılını cayır cayır yakan kuzenin kendisi, biraz sıkıp çalışsaydı hazırlık sınavını geçerdi. Hazırlık sınavı bir YDS bir Toefl değil, o sınavı geçemeyen dersleri de veremez.

Hadi sınavdan hileyle geçti diyelim her ödevinde her sınavında birisini tutup mu çevirtecek?

Masaya kopya yazan tembel lise talebesi modunda kuzen, hocanın odasında hüngür hüngür ağlamak istemiyorsa kendine çeki düzen vermesi lazım. Ünviersite adamı kolay kolay atmaz ama kopyada da daha serttir.

Sizden istenen şey etik değil, ben de İngilizce öğretmeni olduğum için bana da böyle talepler geliyor, şimdiden önünü kesin yapmayın, yaptırmak isteyenlerin gözünü korkutun.
Sınavda kalması hayrına olmuş. Hazırlık okuyup İngilizce öğrensin. Kendi sınavlarına da başkasını sokmasın.
Başarısız hissetmene gerek yok. Seni manipüle ediyorlar. Bence bu sana büyük bir ders olsun. Yarın öbür gün daha önemli sınavlarda iş hayatında senden böyle talepleri olan insanlar olacaktır. Sonradan pişman olacağın, ya da savunmak zorunda kalacağın hiçbir işi yapma. Heleki böyle suç olan şeylere sakın ama sakın bulaşma. Bu bence sana hayat dersi olsun. Ayrıca anne ve babana da çok kızdım. Sen çalışmışsın bölümüne girmişsin, kimse için değil 1 saatini 10 dakikanı feda etmek zorunda değilsin. Normalde annenle babanın da seni koruması gerekiyor. Benim çocuğuma böyle baskı yapacaklar onlara günlerini gösteririm. Başarısız zannediyorlar diye üzülme bence daha iyi olmuş bir daha istemezler, bir daha birisi bir şey talep ederse ya ben yapamıyorum falan dersin.

"İlk sene uzaktan eğitimle geçti" diyorsunuz. Sınavı kazanalı daha 1,5 sene olmadı mı? Hazırlık sınavı sorularında zorlanan biri olarak dil sınavını nasıl geçtiniz? Ya da sizde hazırlık yok muydu? Onu nasıl geçtiniz?

Herkesin şaşırması normal. Bilerek yapmadığınızı düşünmüşlerdir ki ben de öyle düşünüyorum.
Öyleyse de iyi yapmışsınız. Kendi sınavı, kendi sorumluluğu.
Ama sizin acilen hayır demeyi öğrenmeniz lazım.
aaa yok artik wpflwpdlsp
o niyette olsam iyi olurdu aslinda en azindan gecemedi derdim elimde iyi bir sey olurdu.
simdi bizdeki hazirlik 4 temel beceriden olusuyodu ve gramer sorulari cok degildi. biz daha cok listening writing speaking yaptik ve o konularda sıkıntı yasamadim.
bu sinav tek gramerden olusuyodu ve baraji da ona gore koymuslar sanirim. benim yksye hazirlanirken de yapamadigim gramer konulari vardi ama orda en fazla 3 soruyu gozden cikariyodum. burda o konular sinavin %30unu falan olusturuyodu. boyle yani bilerek falan degil grcip geçmemesi beni hic ilgilendirmiyor keske gecseydi de duymasaydim hatta sacma sapan laflarini

Baştan reddedecektiniz. Uzaktan eğitim herşeyi berbat etti. Pandemi döneminde eğitim adına hersey formalite oldu.

Kusura bakmayın da niye doğru kopya vermedin diye biri eleştirilmez.

Doğru düzgün yapılan online sınavlarda laptop kamerası açılır, kolunuzu bir yanlış oynatsanız sınav iptal edilir. Masadan bile kalkamazsınız hatta sınava girerken odayı çeker gönderirsiniz.

Bunları geçtim sınav sırasında kuzen soruların fotolarını çekerken bir hoca baksa o kuzenin öğrenim hayatı bitmişti.

1 yılını cayır cayır yakan kuzenin kendisi, biraz sıkıp çalışsaydı hazırlık sınavını geçerdi. Hazırlık sınavı bir YDS bir Toefl değil, o sınavı geçemeyen dersleri de veremez.

Hadi sınavdan hileyle geçti diyelim her ödevinde her sınavında birisini tutup mu çevirtecek?

Masaya kopya yazan tembel lise talebesi modunda kuzen, hocanın odasında hüngür hüngür ağlamak istemiyorsa kendine çeki düzen vermesi lazım. Ünviersite adamı kolay kolay atmaz ama kopyada da daha serttir.
bu arada sinav onlinedi

Bu sözünüze katılmıyorum açıkçası. Bilerek yapmayınca daha çok tepki alacağını bildiğinden bunu aklından geçirmemiştir bile bence. Sonuçta karşı taraf çok konuşuyor. İstediklerini yapayım da bana laf gelmesin diye düşünmüştür arkadaşımız o psikoloji ile.

Okuduğu bölüme girebilmek için dil sınavına girmek gerekiyor. Orada da İngiliz edebiyatı sormuyorlar ki.
"En son yks'ye hazırlanırken gramer gördüm, onu da unuttum" diyor ama sınava gireli de 10 sene olmamış. Hâlâ okuyor.

Bile bile yanlış cevap verdiğini düşünmüyorum ama kafasını vermeden, yapmış olmak için yapıp geçtiğini düşünüyorum. Başkası için 100 soru okuyup cevaplamak da kolay değil zaten. Sıkılır insan.

zaten online sinavlar geldi geleli bunun iması yapiliyodu, herkes boyle yapıyormuş kimse kendi yapmiyomus vs vs gel de laf anlat ben sanki birini bulup yaptırıyorum
Sizi zorlamışlar anlıyorum ben. Bazen cidden insan düşünmeden yapıyor. Ama yerinizde olsam konuşana gayet çatır çatır cevap veririm. Çocuk salaksa ben ne yapayım diyin mesela.

İyi ki geçememiş. Siz söylemişsiniz zaten bilmediğinizi kendisi kaşınmış boşverin.

Back
X