çok geçmiş olsun canım,çevremde geçirmiş olanlarda biraz özür kalmış ama onlar eski zamanda geçirmiş olanlar,şimdi tıp ilerledi Allah'tan umut kesilmez.
5 sene önce Almanyada bir akrabamızın kızı geçirmişti,o iyileşti hiç bir sakatlığı yok,hatta şimdi nişanlı evlenecek.
İnşallah kuzeniniz de iyileşir.
sıcaktan sakının,ve başı sabit dursun öyle demişti Almanyadaki akrabamız.
Kuzenimin 10 yaşındaki kızı Menenjit olmuş şu an yoğun bakımdave bitkisek hayatta...hepimiz çok üzgünüz (( ve umudumuz ALlah..Arkadaşlar size bir sorum olacak çevrenizde bu hastalığı geçirip bitkisel hayattan uyanan varmı ne olursunuz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirlermi ((((
Geçmiş olsun canım ben de 7 yaşındayken geçirmişim menenjit çok ateşlendiğimi ve dr un beni muayene ederkenki anı hayal meyal hatırlıyorum belimden su aldıklarını filan hiç bilmiyorum kendime günler sonra gelmişim hastanede uzun süre kalmıştım saçlarım filan açılamamıştıda kesmişlerdi 40 gün yattım ama şükürler olsun bak bugünlere eriştim Allahtan umut esilmez ben 40 yıul önceki tedavilerle iyileştiysem sizin hastanız bugünkü tedavilerle daha büyük bir olasılıkla iyileşecektir Allah'ın izniyle .ben günlerce söylenenleri duymamışım kendime geldikten sonra sol kulağımda işitme kaybı %40 ama diğer kulak o kadar hassaslaşmış ki oda normal insan kulağının duyamayacağı sesleri bile duyuyor:)40 yıl geçti aradan üniversiteyi bitirdim evlendim 2 yavrum oldu kulağımı ben söylemezsem kimse anlamaz bile:)umudunuzu yitirmeyin menenjitten kurtulan çok...
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ALLAH sağlık versin tez zamanda iyileşir inşALLAH
10 yaşında menejit nasıl geçirilirki daha öncesinde havale geçirmiş olma ihtimali varmı kusura bakma sana yardımcı olamadım üstüne birde soru sordum ama benide arkadaşımın kızı geçen sene havale geçirdi de o sebeple merak ettim
bende bilmiyorum...cocuk kusmuş falan görme sorunu yaşamış dili tutulmuş ondan sonrada doktorlar anlamamıs en sonunda bitkisel hayata girmiş((
Ayy çok üzüldüm dilerim Allah'tan biren evvel sağlığına kavuşur Allah anasına babasına bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?