• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin abuk subuk lafları.

bi arkadaşım da aynı şeyi söyledi. bir de ben herşeyi yeni farkediyorum ama bir kere de şöyle bi olay olmuştu.biz beraber ehliyet kursuna gidiyorduk. yazılı sınava girdik açıklandı falan ben 85 almıştım o da sınırdan geçmişti düşüktü bana dedi ki ben annemlere 90 diycem sakın söyleme. ben de niye falan dedim düşük olmasın dedi herkese 90 dedi
Ya bunu ailesini germemek icin soylemis olabilir ama "niye guzel olmaya calisiyorsun" falan? Kizda biraz sorun var sanirim.

öyle olmayacak işte. sana zarar veriyor bu arkadaşlık.
yakın oturmanın da bir önemi yok bence.küs değilsiniz sonuçta. yolda görünce "merhaba nasılsın" der geçersin.
öyle olacak sanırım zaten evlenince başka bi şehire taşınıcak çok zor olmaz o zaman.ama kardeş gibi olunca bi anda kesemedim ama kesmek zorundayım sanırım

Sizin bir hataniz yok telefonunu kendi açsaydi resmen kiskanmis görüşmemeniz en doğrusu gördüğünde Merhaba Merhaba görünce de kuş gibi davran mayın hersey normal mis gibi olun eğer görüşmeniz devam ederse daha beter kiskanclik lari gelecektir diye düşünüyorum
doğru :/ en iyisi artık yakın olmamak sanırım

hem yalancı hem iftiraya meyilli hem kıskanç böyle birinden kurtuldunuz için şükredinn . ben anlamıyorum şahsen bunlar bana yapılsa tiksinirdim o insandan böyle biriyle canciger olsam ne olcak sen daha barış planlarnın peşindesin boşver arkadaş ya boşverrrr

hem yalancı hem iftiraya meyilli hem kıskanç böyle birinden kurtuldunuz için şükredinn . ben anlamıyorum şahsen bunlar bana yapılsa tiksinirdim o insandan böyle biriyle canciger olsam ne olcak sen daha barış planlarnın peşindesin boşver arkadaş ya boşverrrr
ben de yediremiyorum kendime ama küs olmak da garip geliyo hiç akrabamla küsmedim daha önce o yüzden olabilir :/

Ya bu kuzen çok mu önemli kardeşim, halen daha neyin muhabbetini kurmak istiyorsun ya da neyin derdindesin ki, şu hale bak yaptığı şeyler ne kadar ayıp. Ben olsam gördüğüm yerde bile konuşmam. Daha sözlüsü olan adamı enişten olarak görüyor, tamam evlilik yoluna girilmiş olabilir ama bu nedir yani. Burdan bile belli onun bişeylerin havasına girdiği. Abuk sabuk kıskançlıklar falan, sen neden süslendinler falan... Çıkar hayatından gitsin, bakma gözünün yaşına, sen sana zarar veren insanları hayatında tutmak zorunda değilsin ki.

En sinir olduğum insan tiplerinden biri. Seni ne kadar tanıdığıyla ilgisi yok. Bunlar hasta ruhlu oluyor. Bunların yanındaki adamın yanından geçsen, herifini kapacakmışsın gibi senaryolar üretip, kuş kadar akıllarıyla adamları dışarıdan korumaya çalışırlar. Her dişi tehlikedir onlara. Ne kendiletine güvenirler, ne eşlerine. Geçmiş olsun, böylesiyle kuzen olmuşsun. Bu davranışlara alış, alişamıyorsan aranızın azalarak bitmesini kabulenmeye başla.

besbelli sözlüsünden kıskanıyor seni.sinir oluyorum böyle insanlara ve görmemişlikten başka birşey değil bu.içi fesat içi.mesafe koy aranıza.gerekmediği sürece ne konuşun ne görüşün.

aranı açmazsan yaın bir iftiraya kurban gidersin tatlım..
belliki çok kıskanç kız valla adını çıkaırır bırak uzak olsun sana.

Back
X