Kuzenimin attığı mesaj 2 artık şaştım kaldım benden mi hoşlanıyo ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Bugun instagramda denk gelen bir yazıyı beğendim zor zamanda kimse yanında olmadı fln diye duygusal bi söz .
Ve kuzenim bunu atıp bana" ben yanında olurum istersen her anında ilgimle şefkatimle sevgilimle ve kollarımla sararım seni " yazmış bende nasıl yani ne demek istiyosun dedim ve bana ben itmem meşgul olmam ihtiyacın olduğunda yanında olurum diyorum dedi ve bende zaten her ihtiyacım olduğun da yanımdasın fln yazdım oda konuyu değiştirdi kızlar elim ayapım titriyo evet her zaman dertleşirdik her zaman yanımda olurdu ama bu olayın üstüne bu şekilde bi mesaj almak beni bi tuhaf etti direk soracaktım benden mi hoşlanıyosun diye ama şaşırdım kaldım siz ne diyosunuz
Unutamıyorum şuan oyuzden yeni konu açtım eski konumda bu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...da-bana-asik-oldugunu-soyledi.1108627/page-15

Yuh! Resmen açılmış. Ben olsam şakayla karışık "Bu ne böyle x abi kollarımla sararım filan.. Kuzenim olmasan bana yazıyorsun sanıcam" filan yazardım bol gülücüklü. Yüz göz olmadan asla böyle bi şeyin olamayacağını belli edin bence. Niyeti bozmuş belliki.. Olacak iş değil ya. Kuzen :KK57:

Öyle bi düşüncem yok ben daha önce nişanlandım o benim nişanlımı gördü ben onun sevgilisiyle tanıştım bu nasıl düşünülür ki sadece gece gece seni sararım fln diye bi mesaj almak şaşırttı uykumu kaçırdı
Diğer konunu da biliyorum.
Bekleme de kal bakalım başka tepkisi olacak mı?
Sizde hoşlanıyorsunuz gibi geldi bana doğru mu düşünüyorum?

Adam akıllı tersle yarın öbür gün sende ses çıkarmıyordun hoşuna gidiyordu derse şaşırmam
Midem bulandı yapışkan kuzen

Bugun instagramda denk gelen bir yazıyı beğendim zor zamanda kimse yanında olmadı fln diye duygusal bi söz .
Ve kuzenim bunu atıp bana" ben yanında olurum istersen her anında ilgimle şefkatimle sevgilimle ve kollarımla sararım seni " yazmış bende nasıl yani ne demek istiyosun dedim ve bana ben itmem meşgul olmam ihtiyacın olduğunda yanında olurum diyorum dedi ve bende zaten her ihtiyacım olduğun da yanımdasın fln yazdım oda konuyu değiştirdi kızlar elim ayapım titriyo evet her zaman dertleşirdik her zaman yanımda olurdu ama bu olayın üstüne bu şekilde bi mesaj almak beni bi tuhaf etti direk soracaktım benden mi hoşlanıyosun diye ama şaşırdım kaldım siz ne diyosunuz
Unutamıyorum şuan oyuzden yeni konu açtım eski konumda bu https://www.kadinlarkulubu.com/foru...da-bana-asik-oldugunu-soyledi.1108627/page-15
Sorman hata tabiki hoşlanıyor yuruyor karşılık görse kosucak
Sen ne düşünüyorsun peki
Bana kalırsa bu kadar yakın akraba olmasi iyi değil ama olmaz mi olabilir

Kendisini karakterini hep çok beğenmişimdir hasta olduğumda başımda beklediği bile oldu . Ama bu anlamda hiç düşünmedim ki
Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?
Ilan-ı aşk etse ne tepki vereceksin?
Sanki biraz bizi yokluyormussun gibi hissettim nedense?
Var mi senin de ona hislerin ?

Sorman hata tabiki hoşlanıyor yuruyor karşılık görse kosucak
Sen ne düşünüyorsun peki
Bana kalırsa bu kadar yakın akraba olmasi iyi değil ama olmaz mi olabilir

Back
X