Kuzenimin davranislari

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar benim benden 11 yas buyuk bir kuzenim var kendisi kiz bunun bana karsi bazi davranislarini yazacagim;kardesi evlendi onun dugunu icin alisverise ciktik bir magazaya girdik diyelim canta begendim geldi yanima onu da iste dedi hangi magazaya girsek aynisini yapti her seyi iste dedi baska bir gun doktora gitmistik benim icin benim hafif derecede kucuklukten kalma sosyal fobim var dogal olarak heyecanlandim doktorun karsisinda ve fazla konusamadim size yemib ederim gidip gidecegime bin pisman etti disarida ne dese begeniesiniz sen niye konusmadin da rezil ettin de saygisiz adam senin icin ugrasiyor biz senin icin ugrasiyoruz saygisiz pasif okuz gibi oturdu icime agzimi acip tek kelime edemedim annemde savunmadi beni surekli hakaret ediyor asagiliyor doverim seni diyor rujun hic yakismamis diyor benimle ne alip veremedigi var inanin cok uzuluyorum ya :KK43:

Gerçekten saygısız bir insanmış. Lakin yaşından dolayı ona susup saygı göstermeyin. Size öncelikle insan olduğununuz için saygılı ve insancıl davranmalı. Tavırları kibirli ve nobran biri olduğunu gösteriyor.

maalesef 20 kusur yaslarinda saygidan susuyorum agzimi acsam doverim seni diyor
Saygı kendini ezdirmek değil ablacım. Sana öküz diyen birine yada döverim diyen birine saygını bozmadan cevap verebilirsin. Seni sessiz bulmuş üzerinde egolarını tatmin eden bir ruh hastası bu kişi.

Saygı kendini ezdirmek değil ablacım. Sana öküz diyen birine yada döverim diyen birine saygını bozmadan cevap verebilirsin. Seni sessiz bulmuş üzerinde egolarını tatmin eden bir ruh hastası bu kişi.
ablacim tesekkur ederim cevap vermeye calistim bir kere annem hemen atladi kizim x ablan saka yapti o senin buyugun cok ayip felan dedi

Merhabalar benim benden 11 yas buyuk bir kuzenim var kendisi kiz bunun bana karsi bazi davranislarini yazacagim;kardesi evlendi onun dugunu icin alisverise ciktik bir magazaya girdik diyelim canta begendim geldi yanima onu da iste dedi hangi magazaya girsek aynisini yapti her seyi iste dedi baska bir gun doktora gitmistik benim icin benim hafif derecede kucuklukten kalma sosyal fobim var dogal olarak heyecanlandim doktorun karsisinda ve fazla konusamadim size yemib ederim gidip gidecegime bin pisman etti disarida ne dese begeniesiniz sen niye konusmadin da rezil ettin de saygisiz adam senin icin ugrasiyor biz senin icin ugrasiyoruz saygisiz pasif okuz gibi oturdu icime agzimi acip tek kelime edemedim annemde savunmadi beni surekli hakaret ediyor asagiliyor doverim seni diyor rujun hic yakismamis diyor benimle ne alip veremedigi var inanin cok uzuluyorum ya :KK43:

anlayamadım ben "onu da iste" derken ne demek istiyor?

sey yani hani kucuk cocuk girdigi her magazada bir sey ister ya bana onu ima ediyor her gordugum magazadan bir sey istiyomusum

bazı insanlar böyledir, eziklik psikolojisi bence.
belki onu da farklı bir alanda, farklı birileri eziyordur. siz de nasılsa sessiz kalıyorsunuz diye üstüne gelip egosunu tatmin ediyor.

gorusmeyin. ne olabilir ki en fazla? anneniz kolunuzdan tutup yanına götürmez ya. kuzen alt tarafı.

bazı insanlar böyledir, eziklik psikolojisi bence.
belki onu da farklı bir alanda, farklı birileri eziyordur. siz de nasılsa sessiz kalıyorsunuz diye üstüne gelip egosunu tatmin ediyor.

gorusmeyin. ne olabilir ki en fazla? anneniz kolunuzdan tutup yanına götürmez ya. kuzen alt tarafı.
ona gore kimse onu ezemez kucukken erkek felan dovmus valla memlekete gittigimizde onlarda kaliyoruz mecburen cekiyorum onu

ona gore kimse onu ezemez kucukken erkek felan dovmus valla memlekete gittigimizde onlarda kaliyoruz mecburen cekiyorum onu

sosyal fobiniz için psikologa gidin bence. boyle insanları da kendinize dert edinmeyin. o ezik gibi davranıyor diye kendinizi ezik hissetmeyin, kendinize güvenin.

ablacim tesekkur ederim cevap vermeye calistim bir kere annem hemen atladi kizim x ablan saka yapti o senin buyugun cok ayip felan dedi
Annen hata yapmış.Büyük büyüklüğünü bilecek saygılı davranmayı öğrenecek. Sonra kendini ifade edemeyen, hakkını savunmayan, mutsuz bireyler yetişiyor.Bu konuda anneni dinleme kardeşim. Gerektiği yerde usulünce hakkını savun. Bunu en çok kendine saygın için yap.Baktın ki daha da seviyesizleşiyor uzak dur. Kimseye kulak asma. Saygı bazen söke söke alınır. İnsanlar birbirlerine nasıl konuşması öğrenecek. Bak ben küçükken dayım sürekli şaka adı altında aşağılardı beni. O kadar zoruma giderdi ki anlatamam. Bir iki cevap verdim. Annem aynı senin annen gibi "dayın şaka yapıyor saygısızlık etme dedi". Önce anneme bir ufak isyan ettim. Sonra kapı komşum dayımların evine uzun süre ayak basmadım. Sonrasında herkes anladı ve ona göre davranmaya başladılar. Bütün sülale bana karışmaz oldu 😊Tavrını koy kimseye kulak asma

Bana bir kuzenim öküz diyecek ben de susacağım!!!! Söylediği lafı yedirtirim.

Böyle susup oturursan daha çok laf yersin. Yapıştır cevabını altta kalma.

tesekkur ederim en kisa zamanda gidecegim

pek tarziniz değil galiba ama hafif igneleyici tarzda sakince ve gulumseyerek karşılık verebilirsiniz belki.

mesela size niye konusmadin, konuşmayı bilmiyor musun filan derse keske sen benim yerime konuşsaydın x abla, senin cenen hepimize yeter hahaahah diyebilirsiniz.

boylece annenizden filan tepki gelirse saka yaptım ne var ki dersiniz. :-)

zamanla eziklenmediginizi anlayınca vazgeçer bence.

Back
X