Kuzenimin eski sevgilisi 8 yıl sonra benimle görüşmek istiyo?

Yaş ne olursa olsun, kuzeninizle aynı ortama girdiklerinde siz rahatsız olacak gibi duruyorsunuz. Bence hiç öyle çetrefili işlere girip boşa kendinize iş çıkarmayın.

Evet gerçekten çocukça diyeceğiniz yaşlardaymışsınız Hoppa Eğer gerçekten çok etkilendiyseniz ve vazgeçilmeyecek boyutta ise kuzeninizle konuşabilirsiniz ama konuşmasanız da olur bence çünkü yaşlar küçük olduğu için o yaşta yaşanan bir haftalık muhabbet ilişki sayılmaz 😜😊 Ama benim fikrim yoğun hisler oluşmadan yolunuza bakmanız yönünde. Ne gerek var canım böyle şeylere hem ilerde söylenebilecek şeyler canınızı da sıkabilir :KK25:

Henüz daha mantık devredeyken, duygular alevlenmeden bu kişiye mesafe koymak gerekir.sanki başka hiç kimse yokmuş gibi sizi bulması,sizinle görüşmek istemesi çok manidar,bunun altında bir şey aramak gerekir.neden siz, mantık çerçevesinde bakıp sizin kendisi için uygun birisi olmadığını düşünüp yazmaması gerekir.ahlaki ve belli değerleri olan kişi böyle bir şeye başvurmaz.ama şöyle olsaydı,hiç bir tarafın önceki ilişkiden haberi olmasaydı, olabilirdi.

Ayrıca diyelim ki bu ilişki resmiyet kazandı,yarın öbür gün düğün,bayram,cenazelerde birbirinizle ilişkilerinizi nasıl yürüteceksiniz?kuzeniniz sadece size değil belki annesi de size sorun yaratacak.aynı şekilde bu sorun belki anne-babanızın da diğer akrabalarınızla da ilişkilerini etkileyecek.bu yüzden daha fol,yumurta yokken;yolun başında bu işten vazgeçin

Gorusup birseyler hissederseniz ve is ciddiye binerse kuzenle iletisimi kesmek zorubda olursun. Ne olursa olsun bir haftada olsa kuzeninden hoslanmis bir adam bu. Vazgec

Açıkçası beni irrite eden şey şu oldu aileden birine o gözle bakması. Allahını severseniz piyasada adam mı yok kadın mı yok? Ha tamam yaşlar küçük ona lafım yok. Ama hiç seneler önceki sevgilimin kuzenlerini kendime yakıştırmak aklıma gelmez. Yarın birgün bu kişi ile çıkarsanız kuzeninizi çağırabilecek misiniz rahatça bir kıvılcım olur eski günler yad edilir falan rahat edebilecek misiniz ?

14 yaşındaki bir ilişkiyi ciddiye alamıyorum kusura bakmayin. Ama "laf kaldıramam diyorsanız" zaten hiç girmeyin. Ama ilk ablası ile çıkıp sonra kardeşi ile evlenen bir adamı tanıyorum :KK70: sahsen kuzenimle çıkan biri ile görüşmezdim öyle veya böyle
Ben de tanıyorum ablasıyla çıkıp kardeşiyle evlenen...Çok zor, ablası çocuğa aşık değildi ama evliliği istemedi tabi. Evlendiler. Sonra ne yaptılar bilmiyorum. Kızın da çocuğun da baş harfleri G idi. Belki aynı kişilerdir.

İç sesin doğru söylüyor ona kadar mı düştün?
bir yerlerde karşılaştık etkilendik aşık olduk desen anlayacağımda belli ki hiç öyle bir şey yok. Ne lüzumu var başka adam mı kalmadı?

Ben de tanıyorum ablasıyla çıkıp kardeşiyle evlenen...Çok zor, ablası çocuğa aşık değildi ama evliliği istemedi tabi. Evlendiler. Sonra ne yaptılar bilmiyorum. Kızın da çocuğun da baş harfleri G idi. Belki aynı kişilerdir.
Ben bunun tam tersini biliyorum. Abisiyle çıkıp küçük kardeşiyle evlenmişti bir arkadaşım 😂😂 ama olmadı boşandılar sonra.

Ona kadar düştünüz mü gerçekten 😒

Back
X