Kızlar benim 25 yasında üniversite mezunu kardeşim kadar sevdiğim kuzenim var.uzaktan akrabalar kamuda çalışan oğluna istiyorlar.ve kız ve oğlan bir yerde buluşup tanıştı ve farklı şehirlerde oldukları için görüşmeye telefondan devam ettiler çünkü görüşme olumlu geçmişti fakat aileler son 1 aydır tanışan gençlere söz yapmak istiyor fakat kızımız kararsız daha tanımadığı için.yani istemiyorum demiyor fakat rahatça evet de diyemiyor.bu haftasonu ailemiz cevabını verecek fakat kızımız arada kaldı.nasıl yardımcı olsam sizce?
Ben de söyledim fakat kızın ailesi biraz tutucu nasıl sevgili olmanıza evet diyelim diyorlar yani biraz cahillik var ve anlamıyorlar.Genclerin biraz daha zamana ihtiyaci var denilse olmaz mi?
Çocuk sürekli aranmak ve ilgi istiyor kızımızdan arada tüm gün aramiyormuş felan yani emin olmak için çok erken ama aile anlamıyor bunu.İlla net bir cevapsa hayır desin çünkü tanımadığı ,emin olmadığı biriyle evlenip pişman olmasın
Kuzeniniz kendine yazık etmesin derim ben. Yaş henüz 25, ne evliliği? Ne gerek var üstelik görüc usulü. Adam mı kalmadı memlekette? Boşverin böyle şeyleri yahu. O aileyle işi baştan zor zaten.Ben de söyledim fakat kızın ailesi biraz tutucu nasıl sevgili olmanıza evet diyelim diyorlar yani biraz cahillik var ve anlamıyorlar.
Bugün kızcağız ailesinden dert yaniyordu zaten babasına daha erken demiş ama cevap şu olmaz öyle görüşüp sonra ayrılmak felan demiş.Kuzeniniz kendine yazık etmesin derim ben. Yaş henüz 25, ne evliliği? Ne gerek var üstelik görüc usulü. Adam mı kalmadı memlekette? Boşverin böyle şeyleri yahu. O aileyle işi baştan zor zaten.
Daha geçen ay tanıştırıldılar bu ay söz yapalım diyor aileler ve çocuk başka bir şehirde görev yapıyor sadece telefonla görüştüler.kararsızsa hayır desin evlilik bu.
gördüler beğenediler ne konuda kararsız?görücü usülü bu değil ki yaniKızlar benim 25 yasında üniversite mezunu kardeşim kadar sevdiğim kuzenim var.uzaktan akrabalar kamuda çalışan oğluna istiyorlar.ve kız ve oğlan bir yerde buluşup tanıştı ve farklı şehirlerde oldukları için görüşmeye telefondan devam ettiler çünkü görüşme olumlu geçmişti fakat aileler son 1 aydır tanışan gençlere söz yapmak istiyor fakat kızımız kararsız daha tanımadığı için.yani istemiyorum demiyor fakat rahatça evet de diyemiyor.bu haftasonu ailemiz cevabını verecek fakat kızımız arada kaldı.nasıl yardımcı olsam sizce?
Ben de söyledim fakat kızın ailesi biraz tutucu nasıl sevgili olmanıza evet diyelim diyorlar yani biraz cahillik var ve anlamıyorlar.
Daha geçen ay tanıştırıldı lara iler tarafından bir yerde buluşup ve birbirlerini beğendiler ve sonra çocukla telefonla görüşmeye devam ettiler. Fakat çocuk biraz evlilikten korkuyordu gibiymiş ve bazen özellikle aramayıp bekliyormuş felan aramasını.o yüzden kızımız tam anlamıyla emin olup evet diyemiyor ama hayırda deniyor ve zaman isteyince aile karşı çıkınca kafası karıştı.gördüler beğenediler ne konuda kararsız?görücü usülü bu değil ki yani
Önerdim ama daha yapmadı.onun için ben yaptım ama net bir şey göremedim sadece şunu gördüm,normalde adları kötü konuşulan anne ve oğlu gördüm rüyada ama ben onların kötü olduklarını kanıtlıyamıyordum. acaba bir anlamı var mı?Kuzeniniz ok der de soz yapilirsa bu sefer hic geri donusu olmaz.
Bilemedim valla ne denir ki.
Yazmam yasak aslinda ama soyle bir bahsedip geciyorum direk.
Yillarca sevgili olsalar bile evlilik soz konusu olunca bazi arkadaslar istihareye yatar.
Bir ornerseniz mi kuzeninize.
Önerdim ama daha yapmadı.onun için ben yaptım ama net bir şey göremedim sadece şunu gördüm,normalde adları kötü konuşulan anne ve oğlu gördüm rüyada ama ben onların kötü olduklarını kanıtlıyamıyordum. acaba bir anlamı var mı?
Bence de uygun bir yaş ve kızımızda evlenmeye olumlu bakıyordu zaten o yüzden tanışmak istedi fakat aile haftasonu gelip söz takacaklar ama kızimizdaha emin değilim diyor ama son bir aydır telde iyi araları.25 yaş tamda evlilik çaği.. Erken falan değil..ondan sonra orasi öyle şurasi şoyle diye evde kaliniyor.. Gorusup begendilerse bikaç ay daha muhlet istesinler..birkaç defa daha oturulup konuşulur..gorucu usulü denilen şey kotu birsey değilki.. Senelerce flört edip evliliğe birşey birakmamaktan iyidir.. Haklarinda hayrlisi olsun inş.
bende görücü usülü evlendim ve iki kişiyle görüştüm ilki aynı böyle bir tipti olmadı ikincisiyle yalnız bile görüşmedik şuan ki eşim kendisi şüphe varsa olmuyor bence kuzeniniz daha fazla uzatmasın şu telefonda görüşülme meselesine ayrı kılımDaha geçen ay tanıştırıldı lara iler tarafından bir yerde buluşup ve birbirlerini beğendiler ve sonra çocukla telefonla görüşmeye devam ettiler. Fakat çocuk biraz evlilikten korkuyordu gibiymiş ve bazen özellikle aramayıp bekliyormuş felan aramasını.o yüzden kızımız tam anlamıyla emin olup evet diyemiyor ama hayırda deniyor ve zaman isteyince aile karşı çıkınca kafası karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?