Çocuk başka bir şehirde görev yaptığı için telefonda görüşüyorlar fakat bu şekilde tanımak zor.kuzenim şunu söylüyor,çocuk hep ilgi istiyor,hep arasın istiyor, ve evlilikten korkuyordu diyor o yüzden kafası karıştı.esinizle evlenmeye ne kadar zaman zarfında karar verdiniz?bende görücü usülü evlendim ve iki kişiyle görüştüm ilki aynı böyle bir tipti olmadı ikincisiyle yalnız bile görüşmedik şuan ki eşim kendisi şüphe varsa olmuyor bence kuzeniniz daha fazla uzatmasın şu telefonda görüşülme meselesine ayrı kılım
o kişidebaşka bir şehirdeydi akıllarında her hafta sonu birgün gelecekti biz görüşecektik diye düşündüler ben bunu istemiyorum dedim.Bizim tamamen nasip ya görüştük bile sayılmaz aslında hoşgeldiniz dedim sadece oda hoşbulduk abim vardı yanımızda yüzüme bile baktığını görmedim şahsen nasipte varsa oluyor 10 dakika görüştük ona görüşme denirse 4 gün sonra isteme oldu:))Çocuk başka bir şehirde görev yaptığı için telefonda görüşüyorlar fakat bu şekilde tanımak zor.kuzenim şunu söylüyor,çocuk hep ilgi istiyor,hep arasın istiyor, ve evlilikten korkuyordu diyor o yüzden kafası karıştı.esinizle evlenmeye ne kadar zaman zarfında karar verdiniz?
Aslında çoğu konuda anlaşıyorlar fakat kuzenim emin olamıyor işte.ama bu haftasını söz takılacak.o kişidebaşka bir şehirdeydi akıllarında her hafta sonu birgün gelecekti biz görüşecektik diye düşündüler ben bunu istemiyorum dedim.Bizim tamamen nasip ya görüştük bile sayılmaz aslında hoşgeldiniz dedim sadece oda hoşbulduk abim vardı yanımızda yüzüme bile baktığını görmedim şahsen nasipte varsa oluyor 10 dakika görüştük ona görüşme denirse 4 gün sonra isteme oldu:))
Aslında çoğu konuda anlaşıyorlar fakat kuzenim emin olamıyor işte.ama bu haftasını söz takılacak.
Ailesi ve çocuk aynen öyle hemen olsun istiyorlar.Bu islerde ne zaman acele etme, oldu bittiye getirme gibi seyler varsa altindan mutlaka bir sey cikiyor aman dikkat.
Yani gidişat onu gösteriyor.aileler fazla tutucu kızın zaman veremeyiz diyorlar.kuzenin emin olmadan söz mü taktıracak?
25 yaş tamda evlilik çaği.. Erken falan değil..ondan sonra orasi öyle şurasi şoyle diye evde kaliniyor.. Gorusup begendilerse bikaç ay daha muhlet istesinler..birkaç defa daha oturulup konuşulur..gorucu usulü denilen şey kotu birsey değilki.. Senelerce flört edip evliliğe birşey birakmamaktan iyidir.. Haklarinda hayrlisi olsun inş.
Ne yazık ki var bu toplumumuzda...Evde kalmak nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?