Kuzenimin İlişkisi

kuzeninin o adamda baba şevkati aramadığını bilemeyiz bunu da aşk zannediyor olabilir bence ayrılsın.davul bile dengi dengine demişler evlenemez onlar evlenmemeliler yani

evlenseler bu kız 30 yaşına geldiğinde adam 50 yaşına yaklaşmış olacak çocuk doğursa çocuğuyla babası arasında 50 yaşa yakın fark olacak... çocuk 10 20 yaşına gelse türkiye ortalaması olan yaşam süresi dolarsa adam 60 yaşında ölecek çocuğu birde baba acısı yaşayacak daha bir sürü ihtimali sunabilirim kuzenıne

bence o adamı bıraksın ünide bulsun yakışıklı bir delikanlı genç genç takılsınlar işte güzelce...

Evet ama yinede kimin ölüp kalacağını bilemeyiz :44:

Evet ama yinede kimin ölüp kalacağını bilemeyiz :44:

En cinsellik istediği zamanda adam antropoza girmeye başlayacak...Kız gezmek eğlenmek isteyecek,adam evde oturalım diyecek,kız çocuk isteyecek,adamın sperm kalitesi düşmekte olacağı için bu konuda da sorunlar çıkacak...vs vs.......

Günaydınn arkadaşlar... Bu sefer kendi derdimle değil kuzenimin derdiyle geldim :) Kuzenimin bir ilişkisi şimdilik iyi de gidiyor ve ciddi düşünüyorlar. Ama şöyle bir problem var. Kuzenim 19 yaşında sevgilisi de 37 yaşında. Dediğim gibi şimdilik bir problem olmuyormuş ama ilerde bir sorun yaratır mı diye düşünüyoruz. Bu arada 6 aydır birlikteler.

Sizlerden düşüncelerinizi istiyoruz. Siz olsanız nasıl karşılardınız? Ya da böyle bir evlilik yapmış olup yaş geçtikçe pişman olan varmı aranızda??

kesin o adam evlidir..

burada bir kız vardı kendınden 15 yaş büyük biriyle evlenmiş sıkıntılarını anlatıyordu keşke onu okuma fırsatınız olsaydı..

yaş farkı olan evliliklerin bütün sıkıntısını yaşıyordu...
ayrıca kendınden çok küçük kızlara o gözle bakabilen erkeğe çocuk doğurma fikri ürkütücü ne malum pedofili olmayacağı ya da olmadığı?

bu hayatta herşeyi düşünmek lazım.

ay bilemedım ya zor bı durum kuzen in şimdi seviyor ama 37 de biraz fazla büyük ileride sorun yaşıyabılırler 6 ay kısa bır sure tasısınlar bırbırlerını ailesı ne dıyor bu konuya pekı

bence yas farkları cokta onemlı degıl fıkren uyustukları surece hayat cınsellıkten de ıbaret degıl cunku :) su cok bılınen bır gercekkı erkekler cok gec olgunlasıyor kadınlara gore.artık yenı moda erkegın kucuk kadının buyuk olması boyle vakalarda ne yapacagız ozaman arkadaslar?

valla benim dedem 80 yaşında adam antropoza girmiştir herhalde dimi ama eli dursa ayağı durmuyor anneannemı delirtiyor :9::9::9: Yani cinsellikten ibaret değil hayat yapmayın arkadaşlar peki hiç evlenmeyen yaşlanana kadar bakire kalan teyzelerımız amcalarımız ne yapıyor :27: Ben eşimle evlenirken cinselliği bir süre sonra biticek aaramızda 13 yaş var diye asla düşünmemiştim ilginç bir düşünce tabi saygı duyarım.

Back
X