Yani ilk etapta yapmamız gereken buNumara değiştirince bitecek mi?
Ne kadar baskıcı da olsalar kuzeniniz blöf yapsın ailem arkamda diye. Sahipsiz görürse karşı taraf rahatsız etmenin boyutu artabilir.
Işte nasıl bir işKartın başına bir iş gelmiş gibi filan yapsanız nasıl olur ki
O zaman faturam çok geliyor bu yeni hattın tarifesi daha uygundu ama numara taşıma olmuyordu vs bir şey denilebilir.Yani ilk etapta yapmamız gereken bu
Hattı faturalı degilO zaman faturam çok geliyor bu yeni hattın tarifesi daha uygundu ama numara taşıma olmuyordu vs bir şey denilebilir.
Yeni numara alıp babasının abisinin telefonundan görmeden kendi numarasını düzenleyebilir?Hattı faturalı degil
Mantıklı ama abisinin telini nasıl alsın şifre vs vermezYeni numara alıp babasının abisinin telefonundan görmeden kendi numarasını düzenleyebilir?
Ama dediğim gibi numarayla bitiyor mu iş? Engelleyemiyor mu?
O zaman yedeğini çıkaralım diyebilirlerTatlım mesela kuzeninle telefonları değiştirip birşey deneyecekken kart kırılmıştır filan olamaz mı
Olabilir de yedek hat muhabbeti geldi aklıma neden yeni bir numara neden yedek hal alınmadı derletTatlım mesela kuzeninle telefonları değiştirip birşey deneyecekken kart kırılmıştır filan olamaz mı
İnternetim yok bişeye bakacam dakikam yok birini arayacam bi ton bahane var yaMantıklı ama abisinin telini nasıl alsın şifre vs vermez
Konuşacaz evet teyzem çok duyulsun istemiyor bu olay bi ben biliyorum bi onlarNormalde böyle şeyleri çocukça bulurum ama çevrenizde güvenilir bir arkadaş vs var mı erkek yani abisi veya babası gibi konusup korkutsun telefondan
Söylerim bunu mantıklı bulurlarsa yaparız..İnternetim yok bişeye bakacam dakikam yok birini arayacam bi ton bahane var ya
Olabilir de yedek hat muhabbeti geldi aklıma neden yeni bir numara neden yedek hal alınmadı derlet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?