- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Numarasını değiştirsin. Babasının telefonundan da gizlice nosunu değiştirsn.kızlar bi sorum olacak size kuzenim sevgilisinden ayrıldı ama rahatsız ediyor kendi numarasından da başkalarının numarasından da
kuzenimin abisi ve babası çok baskıcı sorunlu insanlar
bilmiyorlar sevgilisi olduğunu bu muhabbetleri falan
numarayı değiştirelim dedik ama abisine ve babasına neden değiştirdiğine dair açıklama yapması gerek numarası abisinin adına kayıtlı
ama
Bi bahane bulmamız lazım suphelendirmeyecek gerçekten inanacaklardı yardımcı olur musunuz
Nedenini soracaklar iste açıklama yapmak zorundaYaşı kaç? Kendine yeni hat çıkarsın? Eski hattı da bir süre sonra kendi kendine kapanır.
Ezbere biliyormuş babası abisiNumarasını değiştirsin. Babasının telefonundan da gizlice nosunu değiştirsn.
Aynı numara olarak hat sahibi ücretsiz degsitiriyo ayrıca abisi 22 yaşında kendi 19.. genç tarifeleri icin geçerli bir yas 22"Abi hat senin üzerine olduğu için kampanya geçişlerinde, paket tercihlerinde zorlanıyorum. Senin bilgilerini benim vermemi kabul etmiyorlar, her seferinde seni de uğraştirmak istemiyorum. Yeni hat mi alsak acaba?"
Dese. Yerler mi ki?
Yani normal bir arkadaşınız ,birisinin kardeşi abisi vs de olabilir aileye yakın olmayanKonuşacaz evet teyzem çok duyulsun istemiyor bu olay bi ben biliyorum bi onlar
Belki abisi bu bilgileri bilmiyordurAynı numara olarak hat sahibi ücretsiz degsitiriyo ayrıca abisi 22 yaşında kendi 19.. genç tarifeleri icin geçerli bir yas 22![]()
Biliyor canim 22 yaş üni mevzunu bi abiBelki abisi bu bilgileri bilmiyordur![]()
Annesi biliyor zaten deAnneye söylesin anne şu hattın en çok neyi kullanıyorsa neti dakkası mesajı daha iyi ben bunu istiyorum desin annesinin adına aldırsın abisinede iptal etmek düşsün olaymış gibi davranmayın abi bunun netti felan daha çok annem bunu aldı numaramı kaydet bunu da iptal et deyip bir öpücük kondursun anneler saftır anne yaparsa da abi bir şey diyemez..tabi bunlar geçici çözüm bence olayı anneye anlatsın anne oğlana bir ayar ceksin
Yerim ben o abiyi:)oldu bitirdiye getirin :)Annesi biliyor zaten de
Abi biraz fazla baskıcı sinirli
Yani kuzenim benim benden bir yas küçük ben boşanma aşamasındayım beni bile zorluyor bazen koruma amaçlı öyle bir abi![]()
5 6 ay bekleyelim miKontör yüklemeyi unuttuğunu, bu sebeple hattın kapandığını söyleyin.
Yanlış bilmiyorsam son kontör yükleme tarihinden 5-6 ay sonra hat kendisi kapanıyor.
Söylemiş galiba beni en fazla döverler demişNiye kendini öyle bir duruma düşürüyor ki sahipsiz değil seni aileme söylerim desin
Eli maşalı.biri olsun beni öyle tehtid edecek vs sopayla onu sokaklar da kovalarimSöylemiş galiba beni en fazla döverler demiş
Başka bi çözüm yok sanırım en iyisi böyle yapmak .. tesekur ederim hepinize yardımlarınız icinYapacağı şey çok basit. İlgili şahısla ilgili tüm aramaları engelleyecek, gizli numaralı olan aramaları kapatacak, bilmediği numaraları da açmayacak. Diyelim yeni hat aldı herkese bir şekilde bahane uydurdu. Yeni hattı da öğrenirse yine mi numara değişecek? Her defasında numara değiştirmek olmaz ki.