Kuzenimin sorununu çözmek, onu bu durumdan kurtarmak istiyorum ama nasıl yapacağım..

canım valla telefonu sana versin onun adına sen yaz mesajları :) ay üzüldüm ya, valla aklıma artık bir şey de gelmiyor napsak ki? peki onunlayken aynı hissleri mi hissediyor, yoksa sadece uzaktayken mi böyle hissediyor? hani bende eski sevgilimle telefonla hiç anlaşamazdık hatta bir kaşıkta boğmak isterdim ama yanındayken bütün o yersiz duygularım gidiverirdi..

canım onu söylemedi sadece bu durumdan kurtulmak için çabaladığını kurtulduğunu hissettiğinde yeniden bu duygulara kapıldığını söyledi geldi yanıma bugün ya o kadar çaresiz o kadar bitkin diki hatta bilinç altı temizleme sayfalarını bile okuduk sorunu bulmak için bu duygudan kurtuluyum başka hiç bir şey istemiyorum senden başka anlatacak kimsem yok dedi . çok içim burkuldu çok :5:

canım valla telefonu sana versin onun adına sen yaz mesajları :) ay üzüldüm ya, valla aklıma artık bir şey de gelmiyor napsak ki? peki onunlayken aynı hissleri mi hissediyor, yoksa sadece uzaktayken mi böyle hissediyor? hani bende eski sevgilimle telefonla hiç anlaşamazdık hatta bir kaşıkta boğmak isterdim ama yanındayken bütün o yersiz duygularım gidiverirdi..

Canım herkes zaman zaman yaşıyor bu duyguları , ama bi rahatsızlık söz konusuysa ayrı kalmak uzak kalmak sadece bi süre iyi gelecek sonra yine aynı.
Ben çok zor günler geçirmiştim Allah yardımcısı olsun :(
Araştır istersen illaki kuzeninde de var diye bi şey yok ama benim durumuma benziyor. Impuls duygu durum bozukluğu teşhisi koyulmustu bana.

araştırıyım canım bir evet aynen senin durumunla bire bir gerçekten sen ne güzel atlatmışın derler ya yaşamayan bilemez gerçekten öyle ..

araştırıyım canım bir evet aynen senin durumunla bire bir gerçekten sen ne güzel atlatmışın derler ya yaşamayan bilemez gerçekten öyle ..

Ben çok sevdiğim arkadaşlarımla arama mesafe koymak zorunda kaldım bu yüzden çok yıprandım insaallah kuzenin öyle olmaz sevdiği insanla bi ömür mutlu olur .
Insanin duygularına hakim olamaması çok kötü bir durum , gülerken ağlar ağlarken birden kahkaha atardım . .
Kullandığım iğrenç ilaçlar sayesinde iyileştim . Çok ağır bi ilaç tedavim oldu uyuştum uyudum öğrenciydim . Derste , dolmuşta , tenefüste hep uyudum . Beynimi uyuşturmuşlardi. Sonra dedim ki ben ne yapıyorum benim bu ilaçlara ihtiyacım yok. Hepsini attım . Herkesle mesafe koydum arama ki kimseden nefret etmeyeyim kimseyi kırmayayım. Sonra kendime çok iyi bi psikolog buldum o benim doktorum değil en iyi dostum oldu . Şimdi daha iyiyim Rabbim e şükürler olsun.
Kusura bakma çok yazdım. Inşallah kuzeninde atlatır

Ben çok sevdiğim arkadaşlarımla arama mesafe koymak zorunda kaldım bu yüzden çok yıprandım insaallah kuzenin öyle olmaz sevdiği insanla bi ömür mutlu olur .
Insanin duygularına hakim olamaması çok kötü bir durum , gülerken ağlar ağlarken birden kahkaha atardım . .
Kullandığım iğrenç ilaçlar sayesinde iyileştim . Çok ağır bi ilaç tedavim oldu uyuştum uyudum öğrenciydim . Derste , dolmuşta , tenefüste hep uyudum . Beynimi uyuşturmuşlardi. Sonra dedim ki ben ne yapıyorum benim bu ilaçlara ihtiyacım yok. Hepsini attım . Herkesle mesafe koydum arama ki kimseden nefret etmeyeyim kimseyi kırmayayım. Sonra kendime çok iyi bi psikolog buldum o benim doktorum değil en iyi dostum oldu . Şimdi daha iyiyim Rabbim e şükürler olsun.
Kusura bakma çok yazdım. Inşallah kuzeninde atlatır

canım benm ne demek çok yazdım Allah razı olsun sen elinden geldiğince yardım olmaya çalıştın çok teşekkür ederim kuzenim için öyle dua ediyorum umarım atlatır bu durumu sen ona en güzel örneksin hep diyorum vardır bir zorlukta kolaylık .. allahım kimseye yaşatmasın bu duyguyu duaların için çok çok teşekkür ederim..

Ara sıra olur böyle ya.
Bende de olur mesela.
Bazen sevgilimi sevmiyormuşum gibi hissederim.
Öyle zamanlarda ona mesaj yazmam, konuşmam sadece ikimizin şarkısını açar resimlerine bakarım.
Ve sonuç hep aynı son: Gözyaşları..
Sonra onu çok sevdiğimi anlarım bir daha böyle hissetmemek için dua ederim. :38:

Ara sıra olur böyle ya.
Bende de olur mesela.
Bazen sevgilimi sevmiyormuşum gibi hissederim.
Öyle zamanlarda ona mesaj yazmam, konuşmam sadece ikimizin şarkısını açar resimlerine bakarım.
Ve sonuç hep aynı son: Gözyaşları..
Sonra onu çok sevdiğimi anlarım bir daha böyle hissetmemek için dua ederim. :38:
bir kişi daha oldu halimizden anlayan :) canım benim peki bu durumdan kurtulmak için başka neler yaptın o duygulara tekrar tekrar kapıldığında sadece resimler ve şarkılar mı seni kendine getirdi kendine geldikten sonra yeniden kapıldığında neler yapardın ? ve şu an durumun nasıl çok soru sordum k. bkma ama :(

canım benm ne demek çok yazdım Allah razı olsun sen elinden geldiğince yardım olmaya çalıştın çok teşekkür ederim kuzenim için öyle dua ediyorum umarım atlatır bu durumu sen ona en güzel örneksin hep diyorum vardır bir zorlukta kolaylık .. allahım kimseye yaşatmasın bu duyguyu duaların için çok çok teşekkür ederim..

rica ederim canım .
sorunsuz bi şekilde hiç kimseyi kaybetmeden atlatır umarım bu durumu.
kuzenini alıp iyi bir psikoloğa götürebilirsin.
devlet hastanelerinde bile var artık ve çok gzel ilgileniyorlar.
ilaç kullanması gerekiyorsa tabi kullanır ama pskiyatri bölümüne gidip sakın ilaç almayın hemen.
ben o ilaçlardan çok çektim .

bugün onlara gittim saat 11 gibi yeni geldim buradaki yazılanları okuttum psikologa gitmem öyle bir durumum yok olsa onu en başta yapardım:50: kendi içimde mücadele veriyorum bizi bitirmemek için belkide o da aynı şekilde hissediyor belkide bu neden le bende böyleyim dedi. dün gece konuşmuşlar kuzenim demiş ki işte çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş doğrumu şu bu diyerek konuya girmiş bazen sürekli mesajlaşıyoruz sende sıkılıyorsun gibi şakayla karışık konuya girmiş nişanlısı da evet bazen sıkılmıyor değilim demiş . Baya konuşmuşlar kızlar anlayacagınız bende düşündüm düşündüm acaba çok muhabbetten mi böyle oldu ? ilk zamanlar sürekli konuşulmak vs istenir ama zamanla bu durum böyle mi oluyor bilmiyorum bunları konuştuk işte artık yattıktan sonra uyanmak istemediğini uyandığı anda bu düşüncelerin tekrar başladığını söyledi kötüydü ben elimden geldiğince teselli ettim ama bu durumun içinden nasıl çıkacak bilemiyorum of of :50:

bugün onlara gittim saat 11 gibi yeni geldim buradaki yazılanları okuttum psikologa gitmem öyle bir durumum yok olsa onu en başta yapardım:50: kendi içimde mücadele veriyorum bizi bitirmemek için belkide o da aynı şekilde hissediyor belkide bu neden le bende böyleyim dedi. dün gece konuşmuşlar kuzenim demiş ki işte çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş doğrumu şu bu diyerek konuya girmiş bazen sürekli mesajlaşıyoruz sende sıkılıyorsun gibi şakayla karışık konuya girmiş nişanlısı da evet bazen sıkılmıyor değilim demiş . Baya konuşmuşlar kızlar anlayacagınız bende düşündüm düşündüm acaba çok muhabbetten mi böyle oldu ? ilk zamanlar sürekli konuşulmak vs istenir ama zamanla bu durum böyle mi oluyor bilmiyorum bunları konuştuk işte artık yattıktan sonra uyanmak istemediğini uyandığı anda bu düşüncelerin tekrar başladığını söyledi kötüydü ben elimden geldiğince teselli ettim ama bu durumun içinden nasıl çıkacak bilemiyorum of of :50:

ben 6 yıldır konuşuyorum canım sıkılmaz insan sevdiğinden sıkılır mı hiç ?
ayrıca her insanın psikoloğa ihtiyacı vardır.
insan tanımadığı birine derdini daha kolay anlatıyor.(yani ben öyleyim)
üstelik karşıdaki seni yılmadan dinliyor buda çok rahatlıyor .
bence yanlış bi durum.
hem bırak ayrılmak istiyorsa ayrılsın evlenince sorun çıkarsa daha mı iyi olacak kii?

ben 6 yıldır konuşuyorum canım sıkılmaz insan sevdiğinden sıkılır mı hiç ?
ayrıca her insanın psikoloğa ihtiyacı vardır.
insan tanımadığı birine derdini daha kolay anlatıyor.(yani ben öyleyim)
üstelik karşıdaki seni yılmadan dinliyor buda çok rahatlıyor .
bence yanlış bi durum.
hem bırak ayrılmak istiyorsa ayrılsın evlenince sorun çıkarsa daha mı iyi olacak kii?

canım benim inan ki dediğin gibi olsa ayrıl diyeceğim kendisine ama sorun o değil ki ayrılmak fikirini aklından bile geçirmiyor 6 yıl mı maşşallah tabbi insan sevdiğinden sıkılır mı hiç sıkılmaz :50:

durum anlaşılan düzelmemiş tüh..valla canım iş kuzenin de bitiyor..ne düşünüyor ne hissediyor en iyi o bilir..iyice düşünsün taşınsın kararını versin..

canım benim inan ki dediğin gibi olsa ayrıl diyeceğim kendisine ama sorun o değil ki ayrılmak fikirini aklından bile geçirmiyor 6 yıl mı maşşallah tabbi insan sevdiğinden sıkılır mı hiç sıkılmaz :50:

E ne istiyo peki ben anlamadım .
Psikoloğa gitmeyi de kabul etmiyor .
Sen ona nasıl yardımcı olmayı düşünüyorsun.
Nişanlısı ilgilenmiyor mu belki ilişkileri monotonlasmisdir.
Insan sevdiğinden sıkılmaz ki bak ne güzel nisan takmışlar ilk adımlarını atmışlar.
Daha ne istiyor ki kuzenin

Bazen ortada hiçbir sorun yokken acaba şöyle olsaydı daha mı iyi olurdu diye düşünceler gelebilir insanın aklına. Sorunları var mı paylaşmamışsınız ama belki de sorunsuzluktan kaynaklanıyordur diye düşündüm. Bunların hepsi ilişkinin gidişatı için sınav tabii, Allah hayırlısını versin. Başka sıkıntılar doğunca daha sıkı kenetlenilir bence.

nişanlılıkta hatta sevgiliyken ble böle şeyler hissediliyo..
o anki duygu yogunluguyla alakalıı sanırım..

Back
X