- Konu Sahibi Mavisssssss
eğer evlenme zamanı yaklaştıysa strese girmiş ve vesvese yapıyor olabilir, yeterince seviyor muyum acaba hazır mıyım diye. bence herkes az çok yaşamıştır bu tip iç sorgulamaları...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba nişanlanmadan önce hırs mı yapmıştı "benim olmalı" diye..sonra da nişanlanınca "elde ettim artık" mantığıyla..hani nasıl desem kaçan kovalanır misali..elde edince insanın hevesi kaçar ya ondan olabilir mi?
eğer evlenme zamanı yaklaştıysa strese girmiş ve vesvese yapıyor olabilir, yeterince seviyor muyum acaba hazır mıyım diye. bence herkes az çok yaşamıştır bu tip iç sorgulamaları...
canım bence bir psikoloğa görünmesinde fayda var ,
Bende bi zamanlar benzer sorunları yaşadım ilaç kullandım .
Sorun olmasa dahi zaman zaman her insanda oluyor.
Kasap sevdiği eti yerden yere vurur hesabı . .
nasıl atlatılabilir peki canm bu durum ne yapmak gerek bilinçaltı ile ilgili olabileceğini de düşünüyorum ben açıkcası ama bilemiyorum ki..
haklsını galiba canım sende neler olmuştu acaba biraz anlatabilirimisin rica etsem
canım anlattığım gibi işte durum . hiç birşey diyemiyor geçen işte kavgalarında ne kadar çok sevdiğini deli gibi hemde anlamış fakat . 2 gün sonra o korkutuğu su anki duygularına geri kapılmış ben bilinç altı oyun oynuyor diye düşünüyorum bu duygulardan korktuğu için bilinç altı ona sürekli hatırlatıyor yokluyor burada uzmanlara sorular soruluyormuş nasıl sorabilirim ki acaba uzmanlar daha iyi anlar belki sorunu çözerİnsanın duyguları değişkendir.
Olağan bir şey yaşıyor.
Ama tabi ki zor bir durum.
Eğer bu soruları kendine soruyorsa kesinlikle yeterince , yani aşkla ve tutkuyla sevmiyordur demek olur bu.
Çünkü çok seven biri acaba diye aklına getirmez.
Eğer çok fazla sevmemek, çok aşık olmadan evlenmek onun için problem olmayacaksa devam etsin.
Bazıları için iyi bir insan olması da yetiyor çünkü karşısındaki kişinin.
Fakat yok ben illa çok aşık hissetmeliyim diyorsa, pişmanlık yaşamasına izin vermesin ve uzaklaşsın bence. :/
canım anlattığım gibi işte durum . hiç birşey diyemiyor geçen işte kavgalarında ne kadar çok sevdiğini deli gibi hemde anlamış fakat . 2 gün sonra o korkutuğu su anki duygularına geri kapılmış ben bilinç altı oyun oynuyor diye düşünüyorum bu duygulardan korktuğu için bilinç altı ona sürekli hatırlatıyor yokluyor burada uzmanlara sorular soruluyormuş nasıl sorabilirim ki acaba uzmanlar daha iyi anlar belki sorunu çözer![]()
Tabiki canım .
Ben çok sevdiğim arkadaşıma hakaret edip kalbini kırdığımı sonra onu kaybetmekten korkup ağladığımı biliyorum ,
Herşeye karamsar bakıyordum .
Annemden bile nefret ettiğim dönemler oldu .
Hep yalnız kalmak istedim.
Yalnız bıraktıklarındada ağlıyordum pişman oluyordum.
Doktora gittim bir dönem ilaç kullandım ama ilacı kesinlikle çözüm olarak görmüyorum ben.
Ama mecbur kalmıştım o biraz dizginliyordu beni.
Kuzenin de gidebilir, eminim ki nişanlısından ayrılsa 2gün sonra çok kötü pişman olur Allah korusun .
Psikoloji bölümü var. Ana Sayfa kısmından bakabilirsin forumlara.
Orada bir dr. var ama sanırım epeydir sorunlan sorulara cevap verilmemiş. :44:
aynen tatlım aynen diyorum ya kavga ettiklerinde gece boyu ağlamış onu kaybeceğim ben napıyorum diye sonra bu duygularından kurtulmuş çok sevinmiş ama gel gör ki 2 gün önce yine bu duygulara kapılmış kesinlikle bir doktor gerekli çok haklısın oda senin gibi pişman oluyor yapıyor yapıyor sonra pişman çok kötü bir durum olsa gerek yardım et sen rabbim inşallah üstesinden geliriz bu durumun bir an önce nişanlısı da nasıl iyi nasıl iyi görmen lazım canım of of![]()
canım aklıma bir fikir geldi, doğru olur mu bilmiyorum :) acaba kuzenin nişanlısını bir hafta boyunca ne arasın ne sorsun, ondan hiçbir şeklide haber almasın belki o süre zarfında nişanlısının değerini anlar ne bileyim :)
Zaten nişanlısı o böyle anlamsız tavırlar içine girince ters davransa hemen anlayacaktır hatasını . .
Ama tekrar edecektir bu durum .
canım aklıma bir fikir geldi, doğru olur mu bilmiyorum :) acaba kuzenin nişanlısını bir hafta boyunca ne arasın ne sorsun, ondan hiçbir şeklide haber almasın belki o süre zarfında nişanlısının değerini anlar ne bileyim :)
Zaten nişanlısı o böyle anlamsız tavırlar içine girince ters davransa hemen anlayacaktır hatasını . .
Ama tekrar edecektir bu durum .
Çok zor bir durum canım çok iyi anlıyorum.
Peki yaşamış olduğu üzücü kötü bir durum oldumu ,
Ben hiç beklemediğim anda ailemden birini kaybettim .
Sonra bu duygular içine girdim.
Belki kuzeninde de öyle olmuştur
Psikoloğa görünsün kesinlikle.
Zaten durumuna göre doktoru yönlendirecektir .
Eger durum ciddiyse ilaç kullanması gerekiyorsa o yönlendirir .
canm çok güzel bir fikir benim de aklıma geldi biliyormusunama işte şöyle bir durum var bunu nişanlıya dersek olmaz yani o da yanlış anlayabilir geçen hafta buna benzer bir durum yaşamış fakat 2 gün önce yine bu duyguları gelmiş nasıl birşey bu ben anlayamıyorum ki düşünüyorum düşünüyorum ama gittiğinden beri yok ya bulamıyorum hiç bir şey
![]()