Kuzenimin takılmyacak derdi!

acıkcası kuzenıne hayran kaldım bir tatlıyı ödemedi die gozunden dusmusya brawooo..biz neler gordukte gozumuzden dusemedıler bı turlu helal olsun bu yolda dewam etsın daha cok degerı bılınır biz herseyı hos gordukte degerımız mı oldu

ne şimdi buuu.?:45:.
çocuğa ben alıcam demiş, olurdu olmazdı derken, çocuk tamam demiş..
şimdi de surat yapıyor..:51:
senin kuzen kusura bakmasında, ne ona geliyor, ne buna..:51:
alsa bi dert ,almasa bi dert..:19:nişanlısıyla oynar gibi,öyle dersem böyle yapmalıydı, böyle dersem şöyle yapmalıydı?:20:
cimri olan insan diğer zamanlarda da almazdı zaten..:15:
ufak şeyleri büyütmeye değmez,kafasını başka şeylerle meşgul etsin..

teşşekkür ederim canım.

insanlar bir anda değişmez.alıştığı hareketten farklı bir hareketle karşılaşınca tepki verdi sanırım.ama bunlarada alışması gerekiyor.yani kabullenmesi.insanlar her zaman aynı davranmayabilir.

bence en kısa zamanda üye olsun kk ya.:)) sonra buradaki olayları okuyunca nelere dikkat etmesi gerektiğini daha iyi fark edecektir.

evet bir bir bahsettim bak burda kimlerin ne dertleri var vs..
buraya üyeliği geldikten sonra inşallah herseyi kafasına takma huyundan vazgeçer..burası bana çok iyi geldi eminim onada iyi gelicek:16:

kızlar yorumları takipteyız tek tek cvp yazamadım ama yorumlarınız fazla fazla ıse yaradı...sizleri seviyorum:kkk::16::16:

yaş kaç acaba kuzende.çok çocuksu düşünmüş. .sevgisine bi tatlı parası kadarlık mı değer biçmiş. o para ödenmeyince çocuk cimri ilan ediliveriyor.kaldı ki düşüncesinde haklı olsa ve nişanlısı cimri çıksa terk mi edecek çocuğu ya da daha mı az sevecek.sevgi öyle bişeydir ki çoğu haline eyvallah dersin.öylece seversin.iki gün sonra evlenince ne olacak. belki eşi işsiz kalacak belki parasız kalacak bi tatlı parasına muhtaç olunacak günler bile olabilir. o zaman nasıl gelişecek olaylar.hem cimri çıktı hem parasız kaldı .kuzenine şunu söyle ki evlilik böyle bişey değil.yeri gelir adamdan 5 dakika sonra aynı lavaboya girersin.insanlık hali bazen bakarsın pis bile bulursun lavaboyu ama bu adam ne pismiş demezsin.yeri gelir adam hastalanır eli ayağı olursun .bazen eve tatlı alabilecek para sadece sendedir bu adam da beni kullanıyor demezsin sen karşılarsın maddiyatı.evlilik ortaklıktır.cimrilikte fakirlikte zenginlikte bollukta her şekilde ortaklıktır.böyle düşünüp hiç üzmesin kendini.kuzen o çocukla nişanlanmışsa artık aralarında sen öde ben ödeyim gibi muhabbetlerin dönmeyeceği kadar bir samimiyet oluşmuş olması gerekir.eğer o samimiyet oluşmamışsa bu işte bi sıkıntı vardır. o an kim uygunsa o öder.kuzen parası olmadığında bu sıkıntısını nişanlısına söyleyebilecek samimiyette olmalı.aynen nişanlısı da öyle bende para yok sen öde şimdi bile diyebilmeli.düğün sonrası sen o adamla en mahremini paylaşacaksın aynı yatağa gireceksin bu ne demek .nişanlılık dönemi yavaş yavaş bazı şeyleri aşabilmek için var.yada bence öyle

zamanında ben de maddi konularda yanlış şeyler düşünüp fazlaca üzmüştüm kendimi. şimdi aştım bazı şeyleri şükür.

Nişanlısı ince hesap yaptıgı için ona ödetmemis ki?

Sadece asırı bonkor oldugu için, kuzenin ezilmesin, kendini kötü hissetmesin diye jest yapmış.

Bence burada bir nuans var. Aferin nişanlıya, cok iyi birine benziyor.

Kuzenin %0 haklı canım :27: Ya Allah aşkına olur mu öyle şey ya parası yoktur nakiti yoktur yapmayın böyle şeyler gözden düşmek bu kadar kolay mı valla 3-5 kuruşun derdini yapıyorsa hiç üzmesin sevmesin o çocuğu yazık günahtır ya.
Bende sözlümle gezerken bazı şeylerin parasını veririm. O ister mi hayır ama hep erkeğe yüklenmekte olmaz, ne o erkek diye para mı basıyor sanki bu adamlar, erkek söyle yapar erkek böyle yapar erkek kadına para ödetmez yıkın bu tabuları kızlar olur mu öyle şey. Yarın öbür gün evlendiğiniz zaman ne olacak azıcıkta bunları düşünün. Ayrıca bu adam neden size her geldiğinde tatlı şeker meker alıyor yahu :27: Hadi içinden geliyor alıyor diyelim sen araya atlıyorsun alma ben veririm diyorsun sonra da yok efendim çocuk cimrileştimi :27: Çocuğun ısrar mı etmesi lazımdı illa ben alcam diye onu mu bekliyormuş kuzenin :1: Bu kadar acımasız olmasın hatta yardımcı bile olsun baksana çocuk herşeyi nakit alıyormuş nolmuş bir tatlının parasını verdiyse Allah Allah.

Kuzenimin haklılık payı var mı demişsinya...
Hayır en ufak bir haklılık payı yok...

cimri olanbiri varsa o da kuzenın canım kusura bakma.madem içinden gelmiyor o zaman şov yapmayacak ben alayım diye.alıyorsada tıpış tıpış ödeyecek kaç para ya bir tatlı adam gitmiş beyaz eşya almış o bir tatlı alırken eli titremiş üstüne utanmadan bir de adama surat asmış o da yetmemiş nişanlısıda neye surat astığını anlamış.içinden dememiş midir?yuh ya o kadar eşya aldım kız bı kılo tatlı aldı dıye surat edıyor ?yazık nişanlıya üzüldüm valla...kendini adama çok yanlış biçimde tanıtmış bence :20::20:

kuzenınız boyle sacma sapan dusunelerden vazgecsın bence :20:

yazık yaaa,ilk defa dert yanmış kuzenin...ben de onun yanında olayım bari...şimdi herkes haksızsın deyince,üye olmaktan vazgeçer mazallah...kk nın geleceği için bunu yapmalıyım kızlar,affedin beni :17:

bak kuzen,çok haklısın...sen yalvarsan bile o tatlıyı sana ödetmemeliydi...yaptığı cimriliğin daniskası...bugün tatlı almayan,yarın çocuğuna sütte almaz...kendini ateşe atma...zararın neresinden dönersen kardır...boşa hemen onu...pardon evli değilsiniz daha,at kafasına yüzüğü....

Kuzenin bana normal gelmedi canim.
Ne varmis bir kerede kendisi tatliyi alsin, hayat müsterektir.
Eger bunu bilmiyorsa hic evlenmeyi bile düsünmesin.

Kuzenin haklı nişanlıyken sevgiliyken erkek kısmı farklı olur evlendikten sonra gerçek kişiliği ortaya çıkar onun içindir bu söz geçerli "evlilik kumardır" zaten istatiksel olarak evlenenlerin yarıma yakını 5 yil içinde boşanıyor ister aşk evliliği ister görücü usul olsun!

allah bana da böyle dert versin.
kuzeniniz için "rahat battı servsi" açtıralım
şaka bir yana abartılacak hiç bir tarafı yok.

Kuzenin haklı nişanlıyken sevgiliyken erkek kısmı farklı olur evlendikten sonra gerçek kişiliği ortaya çıkar onun içindir bu söz geçerli "evlilik kumardır" zaten istatiksel olarak evlenenlerin yarıma yakını 5 yil içinde boşanıyor ister aşk evliliği ister görücü usul olsun!

Bu ilişkide cimri olan bir taraf varsa o da kuzeniniz bence. 1 kilo tatlının parası için bu kadar dert edinmek doğru değil.

yazık yaaa,ilk defa dert yanmış kuzenin...ben de onun yanında olayım bari...şimdi herkes haksızsın deyince,üye olmaktan vazgeçer mazallah...kk nın geleceği için bunu yapmalıyım kızlar,affedin beni :17:

bak kuzen,çok haklısın...sen yalvarsan bile o tatlıyı sana ödetmemeliydi...yaptığı cimriliğin daniskası...bugün tatlı almayan,yarın çocuğuna sütte almaz...kendini ateşe atma...zararın neresinden dönersen kardır...boşa hemen onu...pardon evli değilsiniz daha,at kafasına yüzüğü....

:1::1::1::1::1::1:

Back
X