Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşşekkür ederim canım.
insanlar bir anda değişmez.alıştığı hareketten farklı bir hareketle karşılaşınca tepki verdi sanırım.ama bunlarada alışması gerekiyor.yani kabullenmesi.insanlar her zaman aynı davranmayabilir.
bence en kısa zamanda üye olsun kk ya.:)) sonra buradaki olayları okuyunca nelere dikkat etmesi gerektiğini daha iyi fark edecektir.
kızlar yorumları takipteyız tek tek cvp yazamadım ama yorumlarınız fazla fazla ıse yaradı...sizleri seviyorum![]()
Kuzenin haklı nişanlıyken sevgiliyken erkek kısmı farklı olur evlendikten sonra gerçek kişiliği ortaya çıkar onun içindir bu söz geçerli "evlilik kumardır" zaten istatiksel olarak evlenenlerin yarıma yakını 5 yil içinde boşanıyor ister aşk evliliği ister görücü usul olsun!
yazık yaaa,ilk defa dert yanmış kuzenin...ben de onun yanında olayım bari...şimdi herkes haksızsın deyince,üye olmaktan vazgeçer mazallah...kk nın geleceği için bunu yapmalıyım kızlar,affedin beni
bak kuzen,çok haklısın...sen yalvarsan bile o tatlıyı sana ödetmemeliydi...yaptığı cimriliğin daniskası...bugün tatlı almayan,yarın çocuğuna sütte almaz...kendini ateşe atma...zararın neresinden dönersen kardır...boşa hemen onu...pardon evli değilsiniz daha,at kafasına yüzüğü....