• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin takılmyacak derdi!

Gözümden düştü mü dedi ?
Böyle basit bir şeyden gözünden düşecekse Allah yardım etsin o nişanlısına.
Çok komik yahu vallahi bazı kızlar erkekleri kendine sponsor sanıyor.
Ne olmuş bir kere de o aldıysa :36:

Adam sürekli parayı ödemek zorunda mı?Üstelik kuzeniniz sonraddan kendisi teklif etmiş almayıı.Canım tatlı istedi sen öde dememiş ki adam ayrıca ne yanii 1 defa para ödemedi diye nişanlısı kuzeniniz gözmden düştü diyorsa kusura bakmasın ama para ödemeyle mi göze girilip girmeyeceğini sorarım ona allah allah :27:ayrıca nişanlısına cimri denmez ama kuzeninize açgözlü denir halk dilinde..Kusura bakmayın yani bu böylee..:23:

Gözümden düştü mü dedi ?
Böyle basit bir şeyden gözünden düşecekse Allah yardım etsin o nişanlısına.
Çok komik yahu vallahi bazı kızlar erkekleri kendine sponsor sanıyor.
Ne olmuş bir kere de o aldıysa :36:

:46::46::46::46::46:

ya bulusis bıktım senin şu konularından

her konun aynı içerikte.sen değil misin beğendiğin şeyi baban alsın dedi diye nişanlından ayrılan kuzenin de sana çekmiş işte:37:
konunun sana ait olduğu bilmeden yanlışlıkla okudum ama okur okumaz sen olduğunu anladım:9:

tüm konuların erkeklerler nasıl yolunur. Bir erkek yolunacak kaz değilse ayrılmak mı gerekir tarzında
elbette bahsettiğin kişi kuzenin falan değil bizzat sensin. İşin gücün takı, altın, para ve hesap ödetmek tövbe tövbe
yazık nişanlına

Bunu şaka olarak yazdığınızı düşünüyorum değil mi?

her konun aynı içerikte.sen değil misin beğendiğin şeyi baban alsın dedi diye nişanlından ayrılan kuzenin de sana çekmiş işte:37:
konunun sana ait olduğu bilmeden yanlışlıkla okudum ama okur okumaz sen olduğunu anladım:9:

tüm konuların erkeklerler nasıl yolunur. Bir erkek yolunacak kaz değilse ayrılmak mı gerekir tarzında
elbette bahsettiğin kişi kuzenin falan değil bizzat sensin. İşin gücün takı, altın, para ve hesap ödetmek tövbe tövbe
yazık nişanlına

Hönk :53::53::53::53::53:

Kuzenin hem kendisi almak istiyo tatlıyı nişanlısıda tamam sen al deyince gözünden düşüyo öylemi?? Gerçekmi bu ya, ne kadar saçma bi düşünce. Aşkı sevgiyi bununlamı ölçüyo! Yazık çocuğa ya, kuzeninin suratı düşünce bide açıklama yapmış. NE kadar ayıp bişey ya. Biz nişanlıyken kazançlarımız ortaktı, farklı şehirlerdeydik ama ikimizinde aşırı harcaması yoktu.Bankada hesabımız vardı. Nişanlım yanıma her geldiğinde yanımızdaki paraları hesaba yatırırdık. Kalanları da senin paran benim param yapmadan beraberce harcardık. O yüzden ewlilikte hiç sıkıntı çekmiyoruz şimdi.
Ayrıca bu kadar şeyden soğuyorsa kuzenin hiç ewlenmesin. Aynı ewin içinde gece gündüz beraber olunca daha soğuyacak çok huyuyla karşılaşır. Onlarınki aşk değil. Aşık insan, seven insan, yok hesabı bana ödetti de neden öyle yaptı da gözümden düştü de gibi saçmalıkları düşünmez.

şaka gibi yaaa
bunu mu dert etmiş
derdi sadece bu olsun insan nasıl bir varlıktır yaa derdii olmayınca kendine dert çıkarır. :))
neysee insan mizacını biraz düşündükten sonra kuzeninizin abarttıgını düşünüyorum. eşim bana der bazen iş çıkışı hadi gel buluşalım, bi kahve ısmarla.
atıyorum yemeğe çıkalım desem sen mi ısmarlıyosun vs. vs.
takılmayın böle şeylere
bi de şu var anladığım kadarıyla nişanlısı kuzeninizi denemiş ne yapacak diye arkasından sen ödedin diye mi canın sıkıldın gibi bişi sorduğuna göre. nişanlılık sürecinde oluyo böle şeyler ne gerek varsa

yazık nişanlına

önce yazmıyım dedim ama yok iyi bi cevabı hak ettin sen:49:
birincisi ne kadar yakın takpçimsin öyle her konumu detaylarıyla biliyosun gizli hayranımsın bellı:1:
bu forumda seni ilk kez goruyorum forumlara yazdıgın cevapları inceledim hepsi sert,kırıcı...
anlaşılan konusurken karsındakı ne düşünür,kırılırmı vs gibi düşünmeden yazıyosun..bu senin pskolojık sorunlar geçirdiğini gösterir neden bu konuya vardım acımasızlar ve gerçek hayatta ezik tipler bu tarz forumlarda günlük hayattaki ezikliklerini burda üstün göstermeye çalışırlar canım araştırmalar bunu söyluyor aç bak:27:
evet buda benı bilen biliyor herkes yanıldıda sen gerçeği buldun sadece öylemi,
o zaman bu forumda bana cevap yazanların hepsi aptal sensin bi akıllı:27::1:
tüm derdim erkekleri yolmak olsaydı eğer çaşılmazdım bu arada..profiline baktım çalışmıyosun..
bence sen yolunacak bi kaz arıyosun yada yoldugun bı kaz var zaten:27::27:
konuma cevap ver yada verme ama sadece sunu bıl tek derdim senın anladıgın gibi şeyler değil...üç boyutlu düşünmeyi öğren canım...sana anlatırdımda şimdi inan sana cevap yazacak bu kadar vaktim var...hadi kocaman:34::54:

kızlar tek tek cevap yazamadım tüm yorumları okuduk..çok teşekkür ederim hepinize..
bazı arkadşlar sormuş kuzenim 20 yasında lisede sataj yaptığı bir firmada hala çalışıyor..
kuzenim aslında tatlı parasına vs takımıyor onun derdi şu..
bizim eve geliyor neticede bizim eve gelirken alıncak tatlıyı bana aldırmaması gerekirdi diyor..
ama yinede takımıyor artık sizin yorumlarınızdan sonra..
onlarında aralarında para hesbı vs olmuyor..
bazen yemeği o öder bazen kzuenim hesapları birdir normalde..
o aslında paraya takılmamış,cimrileşmeyemi başlıyor diye bi korku sarmış..
cimri bi insanlada hayat geçmez herkes bilir..
birde ilk defa böyle bir hareket yapınca endişeleniyor anlayacağınız
neyse arkadşlar iyi kötü yorum yapan herkese teşekkürler:34:

Allah iyiliğini versin kuzeninin, gece gece gülümsetti beni :9: İnşallah en büyük dertleri bu olur hayatta...

Back
X