Kuzenimin takılmyacak derdi!

canımm kuzenin biraz düşüncesinde haklı..evlendikten sonra damatlar çok değişiyor...tabii bu gelinler içinde geçerli:)
ama erkekler söz ve nişan evresindeki gibi olmuyor...hani derlerya köprüden geçene kadar..... die başlayan bi atasözü var erkekler onu aynen uyguluyor...kızın ailesini umursamazlar...küçük görürler ama kendi aileleri dünyanın merkezi olur bence kuzenin bunu iyice kafasına soksun buradaki tecrübeli arkadaşlarıda yabana atmasın ve nişanlısı ilede bu konuyu güzelce konuşsun...ona endişelerini belirtsin....

bence kuruntu yapıyor kuzenin... her zaman alacak diye bişey yok.. belkide kuzeninin içinden geldi diye ona bırakmıştır ödeme işini..bence anlayış insanlar ne sorunlara uğraşıyor..

yok artık ya
çocuk daha ne yapsın ya
eski erkek arkadaşımla bir yere gittiğimizde hesabı bir o öderdi bir ben hep onun ödemesi asıl garip olan ya sonuçta sevdiğim insan ama neyim ki
para konusunda bu kadar küçük şeyi takan insan ileride daha büyük bir sorunda hemen boşanacak mı hayat müşterekkk

kusura bakmayın ama kuzeniniz saçmalamış..1.si çiftler arasnda bence paranın lafı olmamalı..Ha o almış ha siz almışsınız...bunun gibi şeylerin lafı edilmemeli..2.si adam alayım demiş gerek yok demiş,sonra da içimden geldi ben alayım demiş kuzeniniz..ADamı denemek için mi ben alayım dedi..Nişanlısı aaa hayır ben öderim falan diye ısrar etmesini bekliyordu demek ki..Ayıp bence 2 kuruş şey için gözümden düştü falan demek..

Kuzeniniz kusura bakmasın ama yaptığı şımarıklıktan, nankörlükten başka bir şey değil.

Ben alayım demiş, nişanlısı da tamam demiş. Madem bozulacaktı neden ben alayım dedi? Nişanlısı zaten alma niyetine girmiş, karışmasaydı.

Şimdiye kadar yaptıklarının kıymetini yeterince bilmemiş, onun görevi olarak görmüş demekki bu saçma sapan olayla gözünden düşmüş nişanlısı.
Bu kadar basit.

Erkek arkadaşım -nişanlım bile değil, erkek arkadaşım- bir şeyler içtikten sonra hesabı öde der bazen.
Benim acilen ayrılmam lazım o zaman.
Nişanlanmışlar hala para mevzusu mu geçiyor, ne kadar ayıp...

Ayrıca kuzeniniz dua etsin de kendisi nişanlısının gözünden düşmüş olmasın.

Bunun için surat asmış.
Nişanlısı ne düşündü acaba?

Umarım nişanlısı bu kadar büyütmüyordur, çünkü kuzeniniz daha kötü durumda bu olayda.

kızlar şuan yanımda olan kuzenim cevaplarınızı buyuk heyecanla beklıyor=)
kendiside yakın zamanda uye olup huzurlarınızda dert yanacak=)
gel gelelim herseyi en ince detayı kafasındaa kurup kurup buyuten bir yapıda..
yaklaışk bir yılı aşkın nişanlı severek yola girdiler...
kuzenımın nişanlısı kendini bilen beyefendi eli açık biridir..
bizim yorumumuz bu tabi..
dün kuzenim nişanlısıyla beyaz esya alıyor..akşamda eve giderken nişanlısı dur tatlı alıyım diyor,kuzenim gerek yok diyor,
sonra kuzenim aa içimden geldi ben alıyım diyor evde yeriz diyor..
tamam peki diyor nişanlısı..pastaneye giriyolar,seçiolar tatlıyı ve nişanlısı senmı alacaksın şimdi diyor...
kuzenmde alıyor tabi..
sonra yuzu düşüyor kuzenimin,çocuk neden suratın düştü,sen aldın dıyemı suratın düştü ne oldu sen istedin diye içinden geldi die bişe demedim diyor
kuzenmde yok öyle bişey diyor mutluluk gösterisi yapıyor sonra..
fakat kızlarr gel gelelim başımın etni yiyor allah aşkına birde siz söyleyin...
bu çocuk 1 yıldır kuzenimin ailesine her gidişinde tatlsnı çiçeğni alır..saygıda kusur etmez
ailesi destek çıkmadgı için fazlaca borca girdi ve en ufak şeyn hesabnı yapması çok normal,
kuzenimin şöyle bir telaşı var..
bugüne kadar ilk defa yapıyor,hiç beklemezdim..bizim eve gelrken tatlıyı neden almama musade etti,ben öylesne söylemştim..acaba cimrileştimi..eskiden eli açıktı bunlar göstermeklmıydı vs...vs...
söylenıyor...
onun için çok ciddi bi mesele halıne geldi..
bende diyorum ya allah aşkına belkı yanında nakıt yoktu(birde dün peşin parayla beyaz eşya almış nişanlısı)
dedim her istedgnı eksksiz yapıyor,yuva kuruyor zaten sıkıntıda kalkmş neyi takıyorsun diyorum...
ama o endişeli...
yapmamalıydı gözümden düştü diyor..
kızlarr kuzenimin haklılık payı varmı sizce...?
ben yoruldum size devrediyorum:52::52::52:

Bence kuzeninin nişanlısı kuzeninin ne tepki vericeğini merak ettiği için böyle davranmış okuduğuma göre parayı onu bunu dert eden biri değil birine benziyor nişanlıısı

Ayrıca kuzeniniz dua etsin de kendisi nişanlısının gözünden düşmüş olmasın.

Bunun için surat asmış.
Nişanlısı ne düşündü acaba?

Umarım nişanlısı bu kadar büyütmüyordur, çünkü kuzeniniz daha kötü durumda bu olayda.

çok dogru valla..ben o nişanlısının yerinde olsam '' her gittiğimde elim dolu gidiyorum.bi kere tatlı aldı suratı düştü'' derim..ilişikimi gözden geçririm...

Eklentiler

• $380103_316222508407330_152453008117615_1146591_1519923761_n.webp
    $380103_316222508407330_152453008117615_1146591_1519923761_n.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 53
yok artık ya
çocuk daha ne yapsın ya
eski erkek arkadaşımla bir yere gittiğimizde hesabı bir o öderdi bir ben hep onun ödemesi asıl garip olan ya sonuçta sevdiğim insan ama neyim ki
para konusunda bu kadar küçük şeyi takan insan ileride daha büyük bir sorunda hemen boşanacak mı hayat müşterekkk

aynen katılıyorum

Eğer kuzenininz için ölçüt paraysa -ki öyle gözüküyor- o zaman tabi ki adam gözünden düşer..
Ama bence bulmuşta bunamasın:21:

İlişkileri boyunca kuzeniniz ona bi tatlı bile ısmarlamamışmı ?.
bi kerede o alsa nolur anlayamadım:31:
dertsiz başına dert arıyo bencede:19:

ama genelde bu şekilde davranırsan daha el üstünde tutulduğunu söyler evli çiftler haklılarmı bilemiyorum ama bi ilişki yaşanıyosa bu tarz şeylerin lafı olmamalı.:34:

hehehe derde bak =) arkadaşım tek derdin bu olsun bi tatlı parası seni öldürmez nişanlını da zengin etmez=)
ayrıca tatlıyı sen almak istiyosun hemde bundan rahatsız oluyosun

ınanmıyorum su herseyı erkek alsın o ısmarlasın benyıyım zıhnıyetını kırk yılda bır o ızın vermesede sen alıver 3 kurus yanı
bnmde esım ızın vermzdı ben o vc ye gdınce falan alırdım yada hesabı oderdım bazen.

Bence o degıl cımrı olan sensın

ya bulusis bıktım senin şu konularından

her konun aynı içerikte.sen değil misin beğendiğin şeyi baban alsın dedi diye nişanlından ayrılan kuzenin de sana çekmiş işte:37:
konunun sana ait olduğu bilmeden yanlışlıkla okudum ama okur okumaz sen olduğunu anladım:9:

tüm konuların erkeklerler nasıl yolunur. Bir erkek yolunacak kaz değilse ayrılmak mı gerekir tarzında
elbette bahsettiğin kişi kuzenin falan değil bizzat sensin. İşin gücün takı, altın, para ve hesap ödetmek tövbe tövbe
yazık nişanlına

Son düzenleme:
Çok ayıp nasıl şey o öyle paranın ikisinin arasında lafı varsa o evliliğe hiç başlanmasın bence kimde varsa o verir hatta bazen adam işinden olur iş bulana kadar kadın çalışıyorsa o getirir yenir. Bu tarz şeyler kuzenine büyük eksi getirir yapmasın böyle hatalar emin olsun ki ilerde bunların hepsi döner dolanır ona laf olarak gelir. Hatasını düzeltmek için bence nişanlısına pahalı bir hediye alsın. Para herşey demek değildir kadın erkek eşitliği diye bas bas bağırırız ama para konu olunca akrep cebimizde elimizi sokmayız kadınlarda bence bu konuda bencil.

kızlar şuan yanımda olan kuzenim cevaplarınızı buyuk heyecanla beklıyor=)
kendiside yakın zamanda uye olup huzurlarınızda dert yanacak=)
gel gelelim herseyi en ince detayı kafasındaa kurup kurup buyuten bir yapıda..
yaklaışk bir yılı aşkın nişanlı severek yola girdiler...
kuzenımın nişanlısı kendini bilen beyefendi eli açık biridir..
bizim yorumumuz bu tabi..
dün kuzenim nişanlısıyla beyaz esya alıyor..akşamda eve giderken nişanlısı dur tatlı alıyım diyor,kuzenim gerek yok diyor,
sonra kuzenim aa içimden geldi ben alıyım diyor evde yeriz diyor..
tamam peki diyor nişanlısı..pastaneye giriyolar,seçiolar tatlıyı ve nişanlısı senmı alacaksın şimdi diyor...
kuzenmde alıyor tabi..
sonra yuzu düşüyor kuzenimin,çocuk neden suratın düştü,sen aldın dıyemı suratın düştü ne oldu sen istedin diye içinden geldi die bişe demedim diyor
kuzenmde yok öyle bişey diyor mutluluk gösterisi yapıyor sonra..
fakat kızlarr gel gelelim başımın etni yiyor allah aşkına birde siz söyleyin...
bu çocuk 1 yıldır kuzenimin ailesine her gidişinde tatlsnı çiçeğni alır..saygıda kusur etmez
ailesi destek çıkmadgı için fazlaca borca girdi ve en ufak şeyn hesabnı yapması çok normal,
kuzenimin şöyle bir telaşı var..
bugüne kadar ilk defa yapıyor,hiç beklemezdim..bizim eve gelrken tatlıyı neden almama musade etti,ben öylesne söylemştim..acaba cimrileştimi..eskiden eli açıktı bunlar göstermeklmıydı vs...vs...
söylenıyor...
onun için çok ciddi bi mesele halıne geldi..
bende diyorum ya allah aşkına belkı yanında nakıt yoktu(birde dün peşin parayla beyaz eşya almış nişanlısı)
dedim her istedgnı eksksiz yapıyor,yuva kuruyor zaten sıkıntıda kalkmş neyi takıyorsun diyorum...
ama o endişeli...
yapmamalıydı gözümden düştü diyor..
kızlarr kuzenimin haklılık payı varmı sizce...?
ben yoruldum size devrediyorum:52::52::52:

burda küçük şeylerin hesabını yapan kuzeninizin ta kendisi üzgünüm..
nişanlısıyla kendisine maddi olarak baksın, alsın, yedirsin diye mi evlenmek istiyo??
yoksa bi hayatı beraber paylaşmak için mi??
bana ilki gibi geldi..
kuzeninizin nişanlısına üzüldüm..

Son düzenleme:
Allah'ım ya şoklardayım bu da dert mi? Bir kere anormal olan durum herzaman parayı nişanlının ödemesi (kuzenininmiş). Bu durum yeteri kadar abes. Daha abes olansa kuzaninin buna takması :52: Buna hiçbirşey diyemiyorum. Erkekler yoluncak varlıklar değil arkadaşım hayat müşterek her şey eşit birkerecikte tatlının parasını siz(kuzenin) ödeyiverin batmazsınız heralde :10:

kuzeniniz nişanlısını atm olarak mı görüyor acaba?
bence kuzeniniz değil de nişanlısı endişelenmeli bir defa cebinden para cıktı onda da surat astı diye.
allah aşkına şımarıklık yapmasın şu kızlar artık
ipe sapa gelmez sebeplerden sinirlenmeler falan
bırakın bu ergen triplerini,hayatta ne dertler var
insanların evladı ölüyor,anası babası ölüyor,geçim sıkıntısı çeken bir ekmeğe muhtaç insanlar var.
biraz aklınızı başınıza toplayın,evlenecek insanların ayakları yere basmalı bence,çocukça davranışlar bunlar.:47:

Back
X