- 23 Kasım 2019
- 98
- 99
- 88
- 29
- Konu Sahibi Kahveeasigi
-
İkinci evliliğini yapan adamı iyice araştırmalı kadınAilenin önemi derken, inşallah geniş aileyi kast etmemiştirkız da bu sebepten boşamamistir umarım
Kız aile kurmak istemese neden evlensin? Evlendiği adamla aile kurmuş oluyor işte. Çocuk istemiyormuş boşanıvermişler kısmı Fas’a fiso orda başka iş var. Ben bok gibi adamım kusurlarım vardı sevgilim beni boşadı demez tabi.Ama kendisi bir sene evli kalıp boşanmış (benim düzgün bi ilişkim bile olmadı). Boşanma sebebi de sanırım cocuk aile kurmak istiyormuş kız ise biraz bağımsız biriymiş bebek istememiş
insanlar evlenmeden önce zaten çocuk isteyip istemediğini konuşur evlendikten sonra bi taraf aaa ben istemiyorum yada ben istiyorum diyemez diye düşünüyorum. Neden boşandıklarini tam anlamıyla araştırsn bencede.İkinci evliliğini yapan adamı iyice araştırmalı kadın
Cidden problemli olabiliyor erkekler
Şu detay da gözüme battı 'kadin bağımsız biriymiş'. O kadar tehlikeli bir cümle ki. Evlendiği kadının sadece evde oturmasını yemek temizlik yapmasını isteyen bir tip bence. Kadının verilmiş sadakası varmış bence.insanlar evlenmeden önce zaten çocuk isteyip istemediğini konuşur evlendikten sonra bi taraf aaa ben istemiyorum yada ben istiyorum diyemez diye düşünüyorum. Neden boşandıklarini tam anlamıyla araştırsn bencede.
Evet bana da garip geldi. Zaten sebebini tam olarak bilmeden bir şey düşünmemŞu detay da gözüme battı 'kadin bağımsız biriymiş'. O kadar tehlikeli bir cümle ki. Evlendiği kadının sadece evde oturmasını yemek temizlik yapmasını isteyen bir tip bence. Kadının verilmiş sadakası varmış bence.
Dimi benim sormam saçma. Boşanma sebebini tam bilmiyorum emin olmadan da zaten ciddi bir şey düşünmem bunu halama da demiştimIyi de sen niye soruyorsun?
Bu arada bosanma sebebi o degil yemin edebilirim ama ispatlayamam
Bende dikkat ettim de galiba gözü açılmamış kız istiyor.. Biraz sesin çıksa zaten hemen bağımsızdı geçimsizdi vs. Şeyler söylenir.Şu detay da gözüme battı 'kadin bağımsız biriymiş'. O kadar tehlikeli bir cümle ki. Evlendiği kadının sadece evde oturmasını yemek temizlik yapmasını isteyen bir tip bence. Kadının verilmiş sadakası varmış bence.
Kuzenine sor bence. İyice sordur. Tutarlı mı diye. Tabi geri dönüş olursa.Evet bana da garip geldi. Zaten sebebini tam olarak bilmeden bir şey düşünmem
Genelleme yapacağım ama bir kadın(kafadan arızalı değilse) bir yıllık evlilikte çocuk istemiyorum diyip boşanmaz. Kaldı ki evliliğin oturması için 1 yıl gerekli zaten. Hemen evlenir evlenmez çocuk mu mesele oldu. Edevletten boşanma nedenini görebilirsiniz.çok kendine güveniyorsa açar gösterirKızlar selam. İki hafta önce tatildeyken sevdiğim bi halam aradı. Kuzenimin çocukluk arkadaşı varmış benden bir yaş küçük, işi gücü gayet yerinde biriymiş. Ama kendisi bir sene evli kalıp boşanmış (benim düzgün bi ilişkim bile olmadı). Boşanma sebebi de sanırım cocuk aile kurmak istiyormuş kız ise biraz bağımsız biriymiş bebek istememiş tek celsede bosanmislar.
Neyse ben çarşamba günü döndüm akşamına da kuzenim aradı cuma müsaitsen üçümüz bi buluşalım diye. Cuma akşamı buluştuk. Gayet hoş efendi biriydi. Çok iyi yerlerde okumuş, çalışmış. Sürekli ailenin, ortak kültürün öneminden bahsetti (aynı kültürdeniz). Ortak yonlerimiz var üç saatten fazla oturduk. Eve bırakırken çok memnun oldum görüşürüz falan dedik.
Ama üç gün geçti kuzenimden bir dönüş olmadı. Telefon numarası ya da sosyal medya istemedi. Normalde kuzenimle çok yakın değildik o yüzden ona sorma konusunda da çekiniyorum. Olumsuz olumlu bi dönüş olması gerekmez miydi yarın kuzenime ben mi sorsam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?