Kuzenimin tanıştırdığı kişi

On yargili yorum yapmak istemiyorum, turlu turlu insan var ama, bildigim bir sey var ki akli basinda, evlenirken enine boyuna her seyi degerlendirmis bir kadin gercekten kolay kolay bosanmaz. Kadina artik orada duramayacagini, guvende hissetmedigini, evinin yuva ve aidiyet hissi tasimadigini hissettiren sebep ne? Tekrar diyorum ben kadin oldugumdan ve mutsuz bir evliligi sonlandirmis oldugumdan bu yonde hissiyatim agir basiyor. Ama tabii sorunun ne oldugunu, kimin dava actigi gibi seyleri cok iyi bilmenizi oneririm. Cunku diger turlu buyuk risk. Ayrica sormayin ve kendiniz de dusunmeyin.

Yorumların peşin hükümlülük ve kafada kurma seviyesi:d
gidin sorun. halanız size birini önerebiliyorsa siz de olayın gidişatını sorabilirsiniz. öz halanız yani neden çekindiniz anlamadım. direkt sormaktansa konuyu oraya getirmek daha iyi olabilir tabii.
adam hakkında bir şeyler biliyorsa yine halanıza sorabilirsiniz bence.

+1000
Bu tip aileler ve herifler kendilerine boyun eğmeyen, hizmetkarları olmayan, tepesine çullanamadıkları kişiyi geçimsiz, huysuz, asi ve dik başlı olmakla suçlarlar hep, annemi istemiyordu falan derler
Boşanmış biriydim, daha önce boşanmış bir erkekle evlendim, şükür hiçbir sorun yok bizde, zaten boşanmış olmak değil de boşanma sebebi önemli ama benim düşüncem, boşanmaların geneli erkek ve erkek ailesi yüzünden oluyor; çok çok iyi gözlemlemek lazım.

BDV'deki yorum ve önerilerini göz önünde bulundurunca, milletin yorumlarını eleştirecek konumda mısın diye bir düşünmedim değil

Adam kendi ağzıyla eski eşim biraz bağımsız biriydi demiş. Neresi peşin hükümlük? Sizce bu ne demek?

Adam kendi ağzıyla eski eşim biraz bağımsız biriydi demiş. Neresi peşin hükümlük? Sizce bu ne demek?
çocuk istemiyordu demiş doğrudur yanlıştır bilemem. burda bazı kadınlar böyle konu açıyorlardı. evlenirken çocuk isterim demiştim ama şu an istemiyorum diye.
yani sonradan fikir değiştirilmez denmiş ama gayet de değiştiren insanlar var.
bunların hepsi varsayım zaten. adam belki berbat biridir ne bilelim.
sonuç kafasına takıldıysa sorsun zaten halasıymış. uzun uzun düşünüp zihinsel yatırım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum

Çocuk istemiyordu diye eşini boşayan biri yarın sizde bir sağlık sorunundan dolayı istediğiniz halde çocuk olmasa sizi de boşayabilir. Ayrıca bağımsızdı ne demek napıyormuş geceleri sabahlara kadar gece kuluplerinde erkeklerle mi takılıyormuş? Her insan sorumlulukları dahilinde bağımsızdır, sakın ola bağımsızlığınıza göz diken biriyle olmayın.

Konu sahibi adamın boşanmışlığını sorun etmemiş, neden ses çıkmadı acaba diye soruyor herkes adama mok atmakta yarışa girmiş. Ayrıca kadın durduk yere boşanmaz falan fasa fiso gayet de boşanıyor gördük çevremizde. Daha detaylı dinlemek lazım. Adamın fikri olumlu olmadığından dönüş yapmamış diye düşünüyorum üzgünüm bence böyle.

Yani merakta kaldıysan kuzenine mesaj at yani düzgün çocuğa benziyor ancak boşanmasi gerçekten bu mu yakından tanıyor musun diye sorarsın konu açılmış olur hem daha sonrasında eğer görüşürsen de kızların dediği özellikleri var mı acaba diye alttan alttan bir şeyleri öğrenirsin diye düşünüyorum

böyle bir senede boşanan erkeklerin ya cinsel sorunu vardır, ya kafadan kontaktır ya şiddet eğilimlidir ya bağımlıdır. türk erkekleri için söylüyorum. çünkü kolay kolay hiçbir kadın 1 sene içinde bu kararı veremez. ha millet kısa süre evli kalmayı sanki zaten aramızda aşk yoktu vs demek için hafifletici bir sebep gibi kullanıyorlar. kadının çocuk istemediği, erkeğin "aile olmak için" boşandığı bir evlilik ise sadece kadına b.k atıp erkeği amaan da ne evcimen erkek, tam koca olacak adam diye düşündürüyor, senaryoya bravo. bence salla gitsin.

Herkes halaya sorsun demiş, hoşlanan adam kız Fizanda olsa peşine düşerdi, ayrıca eski eşle konuşmadan gerçekten ne olup ne bittiğini asla bilemez.
Hala da sanki kavunun götünü koklamış bilecek gibi.
Hala önermiş geçmiş o da siz ne biliyorsanız onu biliyor işte :)
Bence ne arasın ne de sorsun

Tatlım bu devirde boşanmış olmayan biri var mı, boşanmış biriyle evlenmen de gayet doğal.

İstisnasın diyorum %98 beş para etmeyen erkekleri kadınları boşuyor ve çok iyi yapıyor.
Çocuk yoksa konu dahi edilmiyor.
Erkeklerde de boşanma sebebi önemli ciddi arıza kadınlar da var…

Adamın konuşmasına bak, denklik / aileler filan felan yersen.
Aile ne alaka bi tutturmuşlar aileler; evet medeniyet seviyesi aynı olsa iyi olur ama ne iyi niyetli aileler var. İnsan hayran kalıyor.
Konu dönüp dolaşıp iyi niyette bitiyor.

Adam diyor ki konu sahibine benim ailem benim evliliğimde olacak tabi konu sahibi tecrübesiz olduğu için bilmiyor. Bizler ne güne buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…