- 22 Aralık 2021
- 2.313
- 3.165
- 83
- Konu Sahibi Kahveeasigi
-
Boşanma sebebi inandırıcı değil. Ayrıca niyetli olsa çocuk peşinize düşerdi zaten, yolunuza bakınDimi benim sormam saçma. Boşanma sebebini tam bilmiyorum emin olmadan da zaten ciddi bir şey düşünmem bunu halama da demiştim
On yargili yorum yapmak istemiyorum, turlu turlu insan var ama, bildigim bir sey var ki akli basinda, evlenirken enine boyuna her seyi degerlendirmis bir kadin gercekten kolay kolay bosanmaz. Kadina artik orada duramayacagini, guvende hissetmedigini, evinin yuva ve aidiyet hissi tasimadigini hissettiren sebep ne? Tekrar diyorum ben kadin oldugumdan ve mutsuz bir evliligi sonlandirmis oldugumdan bu yonde hissiyatim agir basiyor. Ama tabii sorunun ne oldugunu, kimin dava actigi gibi seyleri cok iyi bilmenizi oneririm. Cunku diger turlu buyuk risk. Ayrica sormayin ve kendiniz de dusunmeyin.Kızlar selam. İki hafta önce tatildeyken sevdiğim bi halam aradı. Kuzenimin çocukluk arkadaşı varmış benden bir yaş küçük, işi gücü gayet yerinde biriymiş. Ama kendisi bir sene evli kalıp boşanmış (benim düzgün bi ilişkim bile olmadı). Boşanma sebebi de sanırım cocuk aile kurmak istiyormuş kız ise biraz bağımsız biriymiş bebek istememiş tek celsede bosanmislar.
Neyse ben çarşamba günü döndüm akşamına da kuzenim aradı cuma müsaitsen üçümüz bi buluşalım diye. Cuma akşamı buluştuk. Gayet hoş efendi biriydi. Çok iyi yerlerde okumuş, çalışmış. Sürekli ailenin, ortak kültürün öneminden bahsetti (aynı kültürdeniz). Ortak yonlerimiz var üç saatten fazla oturduk. Eve bırakırken çok memnun oldum görüşürüz falan dedik.
Ama üç gün geçti kuzenimden bir dönüş olmadı. Telefon numarası ya da sosyal medya istemedi. Normalde kuzenimle çok yakın değildik o yüzden ona sorma konusunda da çekiniyorum. Olumsuz olumlu bi dönüş olması gerekmez miydi yarın kuzenime ben mi sorsam acaba ?
+1000Çok tehlikeli, sen bi işten vazgeç “bağımsız biri” diye bir kadın boşamak??? Yalanın kuyruklusu…Bu adamın ailesi kızın başında kolini gibi durmuştur ve kız bunlara dayanamayıp boşanmıştır. Türkçe mealini çevirdim size.
BDV'deki yorum ve önerilerini göz önünde bulundurunca, milletin yorumlarını eleştirecek konumda mısın diye bir düşünmedim değilYorumların peşin hükümlülük ve kafada kurma seviyesi:d
gidin sorun. halanız size birini önerebiliyorsa siz de olayın gidişatını sorabilirsiniz. öz halanız yani neden çekindiniz anlamadım. direkt sormaktansa konuyu oraya getirmek daha iyi olabilir tabii.
adam hakkında bir şeyler biliyorsa yine halanıza sorabilirsiniz bence.
Adam kendi ağzıyla eski eşim biraz bağımsız biriydi demiş. Neresi peşin hükümlük? Sizce bu ne demek?Yorumların peşin hükümlülük ve kafada kurma seviyesi:d
gidin sorun. halanız size birini önerebiliyorsa siz de olayın gidişatını sorabilirsiniz. öz halanız yani neden çekindiniz anlamadım. direkt sormaktansa konuyu oraya getirmek daha iyi olabilir tabii.
adam hakkında bir şeyler biliyorsa yine halanıza sorabilirsiniz bence.
çocuk istemiyordu demiş doğrudur yanlıştır bilemem. burda bazı kadınlar böyle konu açıyorlardı. evlenirken çocuk isterim demiştim ama şu an istemiyorum diye.Adam kendi ağzıyla eski eşim biraz bağımsız biriydi demiş. Neresi peşin hükümlük? Sizce bu ne demek?
Hala da sanki kavunun götünü koklamış bilecek gibi.Herkes halaya sorsun demiş, hoşlanan adam kız Fizanda olsa peşine düşerdi, ayrıca eski eşle konuşmadan gerçekten ne olup ne bittiğini asla bilemez.
Tatlım bu devirde boşanmış olmayan biri var mı, boşanmış biriyle evlenmen de gayet doğal.+1000
Bu tip aileler ve herifler kendilerine boyun eğmeyen, hizmetkarları olmayan, tepesine çullanamadıkları kişiyi geçimsiz, huysuz, asi ve dik başlı olmakla suçlarlar hep, annemi istemiyordu falan derler
Boşanmış biriydim, daha önce boşanmış bir erkekle evlendim, şükür hiçbir sorun yok bizde, zaten boşanmış olmak değil de boşanma sebebi önemli ama benim düşüncem, boşanmaların geneli erkek ve erkek ailesi yüzünden oluyor; çok çok iyi gözlemlemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?